Fandt flydende eyeliner pensel i blå har ledt efter det længe ved i har haft før købte hos Matas men nu vil jeg helt sikkert købe hos jer håber i får nogle gode tilbud fandt også andet godt
Gode produkter of nem online service, når man ikke kan finde lige præcis det man søger i butikkerne.
Fin og hurtig besked om i havde modtaget min bestilling og kunne følge pakke, rigtig dejligt, jeg kunne ønske at man også kunne købe jeres produkter i forretninger men da er jeg gået forgæves. Men ta... Leggi di più
GOSH Copenhagen er en dansk ejet familievirksomhed, som blev stiftet for 75 år siden og har egen dansk produktion i Lynge. Vi stræber altid efter at levere kvalitets produkter til en pris alle kan være med på.
Engmosen 1, 3540, Lynge, Danimarca
- +45 45 81 82 88
- webshop@gosh.dk
- gosh.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Nemt at vælge de produkter man har brug…
Nemt at vælge de produkter man har brug for og der står gode tips under hver produkt
Produkterne leveres altid hurtigt

Risposta di Gosh Copenhagen
Fanatiske varer til gode priser
Fanatiske varer til gode priser. Kundeservicen er også helt i top, så hvis en varer er beskadiget, får man det erstattet uden problemer.
Hurtig pakket og leveret.

Risposta di Gosh Copenhagen
Fine varer og hurtig levering
Fik de deo jeg ville have..
Fik de deo jeg ville have... Kom hurtigt.. Elsker den duft, GOSH classic...
Hold dig fra Gosh concealere - emballagen er dårlig
Jeg har oplevet, at fire af Gosh's concealere - tre af samme slags og en af en anden slags - er lækket eller sprunget i sammensvejsningen. Jeg sendte de beskadigede produkter til Gosh's hovedkvarter, men de har ikke ulejliget sig med at svare. Nu har jeg købt en concealer af et andet mærke, og den fungerer fint. Jeg opfordrer til, at man køber concealer af et andet mærke end Gosh.
Fin og hurtig levering.
Godt overblik over varerne og hurtig levering
Nem hjemmeside og godt overblik over varerne. Der var også hurtig levering. Den eyeliner jeg bruger havde de og den var udgået hvor jeg eller plejer at købe så var super glad.
Super vare og hurtig afsendelse .
Mange tak 😍
Jeg havde en concealer, som desværre sprang. Jeg skrev til virksomheden, min besked blev desværre formentlig spamsorteret, så jeg hørte først fra dem flere måneder senere. MEN jeg har modtaget en ny concealer, samt en lille ekstra gave som undskyld for ventetiden, hvilket jeg er meget tilfreds med. Sød og hurtig service, da de fandt min besked. Mange tak herfra 🫶🏼