Valutata 5 stelle su 5

Gordijnen besteld en waren heel snel geleverd! Top service en kwaliteit is heel mooi. Zeker een aanrader!

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb mooie Jaloezieeen en een deurhor besteld bij het bedrijf Gordijnenxl, heb ik via fcbook benaderd waar ik tevreden en blij mee ben. De service is goed, Ayoub is bij mij thuis alles komen o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super bedrijf. Echt hele mooie houten jaloezieën geleverd. Ze staan echt super mooi in mijn huis. 1 jaloezie hadden we verkeerd gemeten waarschijnlijk maar ze hebben deze vandaag keurig aangepast.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per finestre

Scritti dall'azienda

GordijnenXL maakt jaloeziën, rolgordijnen, duogordijnen, horren, plisségordijnen op maat.

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,8

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Een en al top

18 luglio 2026

Topservice

Topservice! De jaloezieën zijn netjes geplaatst en zien er heel mooi uit. Vriendelijk, betrouwbaar en goed werk geleverd. Ik ben erg tevreden.

5 luglio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Al meerdere keren gebruik gemaakt van…

Al meerdere keren gebruik gemaakt van GordijnenXL en iedere keer weer erg tevreden. Drie jaar geleden hebben we horren laten plaatsen voor twee ramen en deze zijn nog altijd in perfecte staat en functioneren nog net zo goed als op de eerste dag. Deze week is er ook een hordeur geplaatst en ook daar zijn we weer ontzettend blij mee. Alles is netjes en vakkundig gemonteerd, de communicatie verliep prettig en afspraken werden netjes nagekomen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve horren en goede service!

27 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zijn zeer vriendelijk lieve jongens, komen hun afspraken na. Ben heel blij met mijn hordeur. Ik ga dit zeker doorgeven aan mijn familie en kennissen.

14 giugno 2026

Super service

Super service! Onwijs snel geleverd en gemonteerd. Echt een aanrader! Super bedankt👏

20 maggio 2026

Zeer tevreden over GordijnenXL

Zeer tevreden over GordijnenXL! De kwaliteit van de gordijnen is echt super hoog en ze werden bovendien snel geleverd. De montage is netjes en vakkundig uitgevoerd, alles hangt perfect. Ook de prijs was zeer goed in verhouding tot de kwaliteit. Daarnaast is de service uitstekend: vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar. Al met al een top ervaring. Absoluut een aanrader!

4 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Strak en netjes geplaatst.

Mijn broer had het als eerst laten doen bij hun en ik kwam kijken hoe het was geworden en ik vond het heel mooi. Het was strak en netjes gedaan. Ik had zelf een hordeur nodig voor de tuindeur en heb contact gezocht. Ze kwamen snel en netjes opmeten. Ik wilde het eigenlijk in het wit maar dan zou ik 3 weken langer moeten wachten. Ze hadden wel een zwarte hordeur die snel geleverd kon worden. Omdat wij zelf zwarte meubels hebben gingen wij uiteindelijk toch voor de kleur zwart. Vandaag is het geplaatst en ik moet zeggen, het staat echt mooi. Geweldig zelfs. Het is strak en heel netjes geplaatst. We zijn er heel erg blij mee. Echt een goeie keus geweest. De jongeman die het kwam plaatsen werkt heel netjes en snel. Heeft ook een vlotte babbel en is heel aardig. Ik raad het bedrijf zeker aan.

28 agosto 2025

Top service!

Komen aan huis om te meten! Netjes op tijd geleverd en ook zelf gemonteerd. Prachtige gordijnen en mooie kwaliteit. Zeker een aanrader!

4 aprile 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più