Lavede en booking over nettet,fik en sms med en kode samt bekræftelse på tidspunkt tilbage på sms Mødte op på dagen fik at vide at ejer bare har fjernet bordene uden at give nogen som helst be... Leggi di più

Virkelig dårlig kundeservice fra pigen bagved indtjeknings skranken. Flabet svar på de helt naturlige spørgsmål man har, som første gangs besøgende! Dette oplevede vi flere gange på de 3 timer vi va... Leggi di più

Fantastisk arrengement i Aarhus som altid! Denne gang ramte vi en forsinkelse på maden og noget rod i forhold til bordplads. Dog kompenserede en af pigerne rigtig fint🙌 Specielt Casper har været... Leggi di più

Har efterhånden været i Golfskoven flere gange og må bare sige at det super fint sted til aktivitet for alle aldersgrupper. I går var ingen undtagelse, vi spillede en runde minigolf og herefter... Leggi di più

2,1

Scarso

TrustScore 2 su 5

Virkelig dårlig oplevelse aldrig tag der ind

Ville ønske at jeg kunne give minus stjerner. Vi bestilte mad de kom med en cola og der stod ikke nogen steder at det først vil komme 20:30 og vi sad i over en time og vente en time før det så vil være færdig prøve vi at cancelled ondre men det kunne vi ikke vi kunne ikke bare få lov til at betale for cola og få penge tilbage for maden så nu må vi vente virkelig dårlig oplevelse har aldrig prøve noget lignende det er simpelthen dårlig kundeservice så min anbefaling går på at bare find et andet sted både til minigolf og mad

27 marzo 2026

Mega dårlig service, uhøfligt personale

Var der sammen med min mand på en spontan date. Egentlig ok hyggelig stemning og fine priser på pool.

Jeg googlede menuen hjemmefra og slog op "Golfskoven Århus menu", og det tredje link der kommer frem er et menukort "Golfskovens burgere" - et menukort over burgere, snacks og drinks. Vel at mærke på domænet "golfskoven.dk"

Det eneste jeg sådan set havde lyst til og var grunden til at vi valgte Golfskoven, var en oldstyle BBQ, som jeg gerne ville bestille.

Vi spillede pool en halv times tid, og skulle så til at bestille. Da jeg så scanner QR koden på bordet dukker der en helt anden menu op. Ingen af de burgere virkede særlig tiltalende, men der var dog en anden BBQ burger, dog med aioli, som jeg slet ikke spiser.
Jeg finder så ud af, at jeg skal betale 5 kroner, for at bede om, at der ikke skal aioli på min burger. Der er i øvrigt en omkostning på 5 kroner både for at tilføje noget til burgeren, men også for hver ting du fjerner fra den. En model, som jeg i øvrigt aldrig har set før. Og dette oveni i forvejen ret høje priser.
Så burgeren bliver hurtigt dyr, hvis du vil have ekstra ost, men IKKE f.eks. tomat og mayo.

Jeg går op til disken, for jeg føler, det er ret vildledende, at lade sin gamle menu hænge på nettet og så tage masser af penge for, at man får lov til at bestille en burger der ligner.

Den unge kvinde jeg talte med satte en mur op med det samme. Mente at det gamle menu måtte jeg have fundet et andet sted end på deres hjemmeside, og sagde bare at det var ærgerligt, men sådan er reglerne med +5 kroner for alle fjernede toppings/dressinger. Hun var i øvrigt ret uimødekommende og nærmest ubehagelig i sin stædighed.

Efter en lang diskussion om, at de burde fjerne gamle menuer fra nettet, inden en ny træder i kraft, og at folk kan risikere at køre forgæves, hvis de har sat snuden mod noget, som slet ikke findes mere - fik jeg endelig tilbudt at de undværer de 5 kroner for at lade være med at putte aioli på min burger. Det var efter at jeg fik lov til at snakke med en, som virkede til at have mere om tingene at sige, men også startede ud med at sige det samme - Du må have fundet menuen et andet sted, og du skulle være gået ind på vores hjemmeside. What?

Når jeg googler menu, finder menu på DERES hjemmeside, så går jeg jo ikke igen ind på deres hjemmeside for at lede efter et andet menu?! Vil også nævne, at i min samtale med pigen, indrømmer hun dog, at dette er en klage de har fået før, men at det ikke er i hendes hænder.

Hvor svært kan det være for IT, at lige fjerne et menukort fra deres hjemmeside? Jeg sørgede for at tage skærmbilleder, som tydeligt viser det gamle menukort inde på Golfskoven.dk

På dette tidspunkt er oplevelsen blevet så ubehagelig, og servicen på ingen måde imødekommende, så vi vælger at forlade stedet. Vi vil ikke komme igen.

Ps. Min mand skrev en anmeldelse om dette på Google Reviews og fik mildest talt et flæbet svar "Vi er kede af at mayonnaise på din burger ødelagde din oplevelse". Så seriøs er Golfskoven omkring deres service...

Kan se, at flere giver dårlig anmeldelse pga. ringe service - så min anbefaling er, selvom det koster en smule mere at spille pool/shuffle, så gå på Sharks i stedet. Der er god mad, og service til at regne med.

4 febbraio 2026

Sådan set en ok oplevelse og gode…

Sådan set en ok oplevelse og gode faciliteter. Men hende den lille lyshårede lagde en dæmper på stemningen, hun var ikke særlig imødekommende og vi følte at vi var til besvær da vi kom

10 dicembre 2025

Hvor er kundeservicen blevet af?

Har lige været til et arrangement, hvor vi foruden en golfrunde også skulle spise. Jeg ville gerne have en burger uden ost, men det kunne absolut ikke lade sig gøre. De tog ikke mere imod specialbestillinger, fik jeg at vide? Så jeg måtte bare selv tage osten af, hvis jeg ikke ville have det! Da burgerne kom til vort selskab, var alle burgerne smurt ind i smeltet ost. Jeg henvendte mig igen, men det kunne de ikke hjælpe med. Jeg har aldrig oplevet så dårlig en kundeservice. Jeg var der også for et år siden, hvor alt var okay. Dengang kunne jeg sagtens få en burger uden ost. Hvad er der sket i Golfskoven det sidste års tid? Hvor er kundeservicen blevet af?

3 novembre 2025

Vær lidt mere tydelige på jeres hjemmeside

Fik af vide at man kunne bare komme ind og bestille minigolf men da jeg kom der ind fik vi af vide at vi skulle lade alle dem som havde booket foran os og at vi skulle vente til der ik var nogle på de første baner. Vi gik ind og kiggede på dem der havde booket og der booket ind til kl.17 men det gad de ik at sige de vil bare ha os til at vente så vi kunne bruge vores penge på alt andet. Nu tager vi til Sharia i stedet for det der bullsh1t.

5 ottobre 2025

Kold mad,

Minigolfbanen er god, gode og udfordrede baner, men da vi var færdige med golf lidt tidligt, 1 1/2 time før vi have bestilt mad, spurte vi om vi kunne få vores mad lidt før, men det kunne ikke lade sig gøre, da vi efter den lange ventetid fik serveret maden, var burgerne helt kolde! Vi gjorde opmærksom på problemet, men de beklagede bare!

18 settembre 2025

Her skal man ikke komme siger I deres…

Her skal man ikke komme siger I deres reklamer bare kom så finder vi ud af det det er er absolut ikke tilfældet fordi det er booket I forvejen kommer forgæves og må bede om min penge igen da vores søn som har autisme havde glædet sig til mini golf føj hvor en ringe og sur personale sætter aldrig mine ben her igen så kunne vi få fri leg I 3 timer men de har næsten ingenting ud over minigolf amatører!!!!
Aldrig kom her mere bare et godt råd reklamere får noget de ikke har!!!!

21 luglio 2025

Rigtig dårlig service

Rigtig dårlig service, de lever ikke op til deres ord og indrømmer ikke at de har taget fejl og ønsker at fikse det.

Damen ved drinksene den 13/7-2025 kl 12:50

13 luglio 2025

De køre pt en kampagne med køb en…

De køre pt en kampagne med køb en sodavand og få et skrabelod. Der er vi et par stykker der syntes det kunne være sjovt. Vi spørger personalet hvilken sodavand det gælder og der siger han man skal købe en stor fanta. Men da vi så modtager sodavand får vi intet med og spørger en kvindlig ansat om skrabelod hvor vi får at vide alle kan lave fejl og det ikke er hendes problem og vi må bestille en ny sodavand hvis vi skal have det.
Men vi bestilte kun den sodavand for at få skrabelod.
Syntes det er for dårligt ikke og leve op til det man siger til sine kunder..

13 luglio 2025

Dårlig ejer

Virkelig dårlig kundeservice fra pigen… (ejeren/chefen)
Virkelig dårlig kundeservice fra pigen bagved indtjeknings skranken.
Flabet svar på de helt naturlige spørgsmål man har, som første gangs besøgende!

Dette oplevede vi flere gange på de 3 timer vi var på besøg i golfskoven.
Hun lignede på lang afstand en der ikke gad sit arbejde! Og lignede mere en der vil i byen og drikke😂

Jeg spurgte ind til allgener det sagde hun flabet gå hen og kig på skiltete ku ik se noget om krydderier

Jeg vælger at gå op og sige jeg kan mærke jeg er ved at få et anfald da jeg har epilepsi og har det skidt vil enlig gerne have et tilgodebevis på maden vi ik har fået og drikkelse vi noget og være her 15 min og de siger vi kan få maden med men vi går hen og spiller videre og jeg må have det skidt så vælger en af cheferne og komme hen med vores mad når de ku se vi spillede videre og vi har ik sagt vi skulle have den nu vi valgte at vente til vi skal have maden her om 30 min

Mine pomfritter var der et eller andet klamt på og noget jeg ik ku tåle så fik nogle nye som var over saltede sætter ik min fod her igen

Og min buger fik jeg noget salat der var brunt og det var helt slasket og slet ik frisk

4 giugno 2025

Dårlig service og elendig mad

Jeg vil starte med at rose dem ved tidligere besøg. Der har pommes fritter været de bedste i byen. Denne gang var det helt anderledes. For det første kom maden 30 minutter for sent i forhold til hvad vi havde booket.
Vi havde endda spurgt om ikke vi kunne rykke maden lidt frem da vi havde lavet lidt for stor afstand mellem aktivitet og mad. Vi fik ingen besked om, at maden var forsinket. Da den endelig kom var pomfritter kolde og kedelige og burgeren var noget der bare var klasket sammen. De kunne godt have informeret os på tidspunktet for, hvornår maden skulle være klar at de desværre var forsinket og tilbudt en lille erstatningsdrink i ventetiden. Så have jeg ikke lavet dette opslag. Det virker til at der er kommet nyt meget ungt personale

15 maggio 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito