Golfboksen havde nogle ret lækre ting til en rigtig god pris som jeg ikke kunne finde andre steder. Handlede online og tingene blev sendt hurtigt og effektivt. Super fin forretning. Tak for rigtig god... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fantastisk service og produkt! Jeg fik en Cph Cart 3 i fødselsdagsgave, men den blev først taget i brug fire måneder senere på grund af vintersæsonen. Da golfsæsonen endelig gik i gang, begyndt... Leggi di più
Skulle faktisk til at bestille brugte golfbolde fra outofbounds.dk, men deres hjemmeside kiksede rigtig meget, og da jeg skulle til at betale gad den heller ikke det. Så søgte jeg efter søbolde på Goo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg købte et par golfsko, bukser og tshirt som gave til min svigermor i anledning af hendes 70-års fødselsdag. Som en person, der ikke spiller golf, vidste jeg ikke meget om, hvad jeg skulle kigge eft... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Golfboksen
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Du skal være velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi meget gerne være behjælpelig med at finde det udstyr der passer til dine behov og ønsker.
Informazioni di contatto
Oddesundvej 37, 6715, Esbjerg, Danimarca
- info@golfboksen.dk
- golfboksen.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super fint produkt og hurtig levering.
Har købt en pakke golfbolde og en…
Har købt en pakke golfbolde og en kasket som julegave.
Varene var smidt i en stor kasse uden papirer, folie eller noget som helst beskyttelse.
Resultatet er blevet at æsken er skadet og kasket har fået vandskaden når kassen har fået vand i regnvejr. Så dårligt, at man har betalt varen kan man ikke passe bedre på den og bruge to min.ekstra for at pakke den forsvarligt. Aldrig mere handler der😕😕
...
Tak for jeres venlig svar men når man man kan desværre ikke komme i kontakt med jer telefonisk så derfor denne anmeldelse,

Risposta di Golfboksen
Hurtigt ekspedition og levering👍👏
Super produkt til en rigtig god pris
Super produkt til en rigtig god pris. God service og hurtig levering.
Fin butik og god sevice 👍
Altid hurtig levering og lynhurtig svar…
Altid hurtig levering og lynhurtig svar på kundeservice. En webshop i topklasse!
God variation af varegrupper til…
God variation af varegrupper til fornuftige priser
Alt med min ordre klappede fint og…
Alt med min ordre klappede fint og hurtigt.
Hurtig leverance
Fik bekræftelse på forsendelse allerede dagen efter min bestilling
Fik skoene virkeligt hurtigt 🌟🌟🌟
God webshop med god service og lynhurtig levering
Nemt at finde udstyr, sendte mail med spørgsmål og blev kontaktet med svar, bestilte en bag til en god pris, som jeg modtog blot 2 dage efter. Jeg kan kun anbefale dette firma 😊
Max stjerner herfra
Max stjerner herfra. Ingen problemer! Fra bestilling til modtagelse af golfskoene forløb alt fuldt ud tilfredsstillende - og skoene var til en god pris! Golfboksen anbefalede, at man tog et nr. større i forhold til normalt og de passede perfekt!
Hurtig og nem bestilling og levering
Hurtig og nem bestilling og levering. Varerne levede fuldstændig op til mine forventninger og jeg er godt i gang med at bruge både trolley og handsker 🤩
Fine priser og hurtig levering
Købte en golfvogn og lidt småting. Ikke prøvet endnu men alt føles fint og af god kvalitet. Det gik hurtigt med levering. Fine priser når der er udsalg.
God pris og hurtigt levering 👍
Jeg bestilte golfsko i str 38 sort men…
Jeg bestilte golfsko i str 38 sort men I havde dem ikke alligevel 😡 ærligt

Risposta di Golfboksen
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.