Vi havde fornøjelsen af at holde vores bryllup i Golden Palace. Venlige og imødekommende personale og flot indretning. Et godt råd fra min kone, hvis du vil have et vellykket begivenhed, så skal... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Stedet ligger i kælderen med dårlig udluftning. Personalet er imødekomme og faciliteterne er ok. Dog skal man være opmærksom på ejeren. Han snyder hvor han kan på en snedig måde. Stjæler glemte gaver... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Verdens bedste service. Bedste mad vi fik butterchicken igår til min søsters bryllup det smagte som en drøm ris salat brød butterchicken suppe chili snacks frugt drikke varer te osv osv. Golden palace... Leggi di più
Perfekt festlokale til et stort bryllup! Vi holdte min søsters bryllup for 350+ mennesker. Det var smukt pyntet op og alt gik efter planen. Rigtig god service og personale, som ydede en ekstra indsats... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
GOLDEN PALACE Står du og skal fejre et af livets største øjeblikke med dem du elsker og holder allermest af? Måske står du med et arrangement eller event med firmaet og endnu ikke har fundet den helt rigtige placering? Så er det fordi du endnu ikke har besøgt Golden Palace! Vi er kendt for at danne de smukkeste og mest professionelle rammer for livets mest uforglemmelige øjeblikke! Skynd dig og book en tid! #goldenpalace #odensehavn #odense #vejen #odensecity #wedding #eventplanning #events #design #event #esbjerg #kolding #vejle #bryllup #danmark #koncert #musik #selskapslokale #goldenpalace #bryllup #koncert #musik #selskapslokale #selskapskjole #frederecia #arragement #smykker #luxury #fyn #middelfart #copenhagen #aarhus #svenborg #nyborg #jylland
Informazioni di contatto
Wichmandsgade 10, 5000, Odense, Danimarca
- kontakt@goldenpalace.dk
- goldenpalace.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Anbefales
God service, virkelig flot indretning, madet var virkelig godt.
Vild med stedet!
Smukke dekorationer, højt til loft og serviceminded personale!
Kvalitet i særklasse!!!
Fremragende service samt så flot og unikt et sted😄
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.