Valutata 5 stelle su 5

Ik had een verkeerd hoesje besteld, maar met alle medewerking had ik zo snel mogelijk de juiste. Met problemen met post.nl en in overleg met een medewerker is àlles opgelost , dus!! Een aanrader om... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heb al verschillende keren hoesjes gekocht. Altijd een nette communicatie en snelle verzending. Laatste keer werd ik netjes gebeld dat zij niet al mijn producten konden leveren. Hebben mij versch... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

€ 12 voor een insteekhoesje van zéér matige kwaliteit. Bedroevend.. Echter, goedhoesje.nl durft het "Luxe" en "Hoge kwaliteit PU-leer." te noemen. Gewoonweg misleidend dus. € 2,95 zou een m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori per cellulari

Scritti dall'azienda

Waarom meer betalen voor smartphone accessoires? Goedhoesje.nl biedt topkwaliteit voor een fractie van de prijs! Bij Goedhoesje.nl geloven we dat je geen tientallen euro’s hoeft uit te geven aan hoesjes, screenprotectors en smartphone accessoires. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten voor een paar euro’s, zonder in te leveren op kwaliteit. Onze collectie bestaat uit stevige hoesjes, betrouwbare screenprotectors en handige accessoires, allemaal tegen de beste prijs. Waarom meer betalen in een winkel, als je bij ons dezelfde kwaliteit voor minder kunt krijgen? Blader door ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog jouw ideale smartphonehoesje of screenprotector, snel en voordelig!

4,0

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een verkeerd hoesje besteld

Een aanrader om hier iets te bestellen!!

16 aprile 2026

Risposta di Goedhoesje.nl

Vriendelijk bedankt voor je mooie review Marja, fijn om te vernemen dat we je goed geholpen hebben en dat alles uiteindelijk goed is opgelost. Veel plezier van het hoesje toegewenst en hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne hoesjes en goede service

Super fijne hoesjes en goede service.
Al met enige regelmaat hier gekocht, altijd tevreden.

12 aprile 2026

Risposta di Goedhoesje.nl

Vriendelijk bedankt voor je positieve review Cherryl, fijn om te vernemen dat je tevreden bent met onze producten en onze service. Hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop!

Valutata 2 stelle su 5

Slechte kwaliteit

Hoesje ging heel snel stuk. We kregen snel gratis een nieuwe maar helaas bleek dat hoesje ook van slechte kwaliteit

11 aprile 2026

Beste L.J. van der Plas,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat het hoesje opnieuw niet naar wens is. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

U heeft eerder contact met ons gehad omdat het eerste hoesje beschadigd was geraakt na een val. Hoewel schade door een valpartij normaal gesproken niet onder de garantie valt, hebben wij u destijds uit coulance kosteloos een vervangend hoesje aangeboden. Hierbij heeft u zelf gekozen om hetzelfde model opnieuw te ontvangen.

Het spijt ons om te horen dat ook dit hoesje niet aan uw verwachtingen voldoet. Wij hadden dit uiteraard graag eerder van u vernomen, zodat we samen naar een passende oplossing hadden kunnen kijken.

We denken nog steeds graag met u mee. Neem gerust even contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing die beter bij uw wensen past.

Valutata 4 stelle su 5

Snel en servicegericht

Snel in afhandeling en ook beantwoorden vragen. De levering gaat via PostNL die in het weekend vertraagd afleveren maar waar deze webleverancier weinig aan kan doen. Goeie service afhandeling na mijn vragen en mooi hoesje :-)

27 ottobre 2025

Risposta di Goedhoesje.nl

Bedankt voor je positieve review Edwin! Fijn dat je tevreden bent over onze service en het hoesje. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen bij Goedhoesje.nl!

Echte aanrader

Laatste keer werd ik netjes gebeld dat zij niet al mijn producten konden leveren. Hebben mij verschillende opties aangeboden. Na akkoord alles netjes volgends afspraak verlopen.

Ik ben zeer tevreden en raad het zeker aan!

20 agosto 2025

Risposta di Goedhoesje.nl

Bedankt voor je mooie review Liza!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en communicatie. We doen ons best om altijd samen tot een goede oplossing te komen en het is fijn om te lezen dat dit zo ervaren wordt. Hopelijk tot ziens bij een volgende bestelling!

Superservice

Een snelle en degelijke levering.
Leuke actie erbij.
Maar vooral fijn dat mijn vraag adequaat is beantwoord en in overleg naar een oplossing is gezocht waar ik helemaal blij mee ben.

27 agosto 2025

Risposta di Goedhoesje.nl

Beste Mevrouw Heijne, heel erg bedankt voor je positieve review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de service. We vinden het belangrijk om goed naar vragen te luisteren en samen tot een passende oplossing te komen – mooi dat dat gelukt is!
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen, en graag tot een volgende keer!

€ 12 voor bedroevende kwaliteit

€ 12 voor een insteekhoesje van zéér matige kwaliteit. Bedroevend..
Echter, goedhoesje.nl durft het

"Luxe"
en
"Hoge kwaliteit PU-leer."

te noemen. Gewoonweg misleidend dus.
€ 2,95 zou een meer reële prijs voor dit soort rommel zijn!!!

2 settembre 2025

Beste John,

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat het product volgens u niet aan de verwachtingen voldoet. Wij proberen onze artikelen zo duidelijk en eerlijk mogelijk te omschrijven, zodat klanten weten wat ze kunnen verwachten.

Wij hebben in ons systeem echter geen bestelling kunnen terugvinden op de door u gebruikte naam. Kunt u ons daarom even rechtstreeks benaderen met uw ordernummer of de bij de bestelling gebruikte gegevens? Dan kijken wij graag met u mee en zoeken samen naar een passende oplossing.

U kunt ons bereiken via info@goedhoesje.nl of telefonisch danwel via WhatsApp, via de contactgegevens op onze website.

Valutata 5 stelle su 5

bestelling altijd perfect in orde

bestelling altijd perfect in orde, daarom al vaker besteld hier. Goede hoesjes, goede aanbiedingen, goede service.

19 agosto 2025

Risposta di Goedhoesje.nl

Bedankt voor je positieve feedback, fijn om te vernemen dat je tevreden bent met je bestellingen. Hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Top service en snel geleverd

Top service en snel geleverd. Mijn bestelling snel ontvangen, er bleek iets niet goed met de screenprotector, ik heb ze toen een mail gestuurd en ik werd nog dezelfde dag teruggebeld en heb een nieuwe opgestuurd gekregen.

16 maggio 2025

Risposta di Goedhoesje.nl

Bedankt voor je positieve review Sabine, fijn om te vernemen dat we je naar tevredenheid geholpen hebben. Veel plezier van de screenprotector toegewenst!

Defecte screenprotector

Defecte screenprotector, wederom en heb daarom de klantenservice aangesproken. Hoewel deze aangeven dat het echt niet kan dat deze zonder stoten kan breken (wat ik wel beweer) hebben ze toch een nieuwe opgestuurd.
Zeer betrouwbare winkel. Snel met de leveringen en goede after sales

6 maggio 2025

Risposta di Goedhoesje.nl

Bedankt voor je mooie review Bob, fijn om te vernemen dat we je naar tevredenheid geholpen hebben met een nieuwe screenprotector. Hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop!

Top bedrijf

Top bedrijf, goede klantenservice en helpen heel snel met een goede oplossing.
Zeker via hier bestellen, is ook de goedkoopste optie voor 360graden hoesjes.

Mvg,

Lamou

1 maggio 2025

Risposta di Goedhoesje.nl

Vriendelijk bedankt voor je mooie review Mustapha, fijn om te vernemen dat je tevreden bent met onze klantenservice en de geboden oplossing. Hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop!

Uitmuntende klantenservice

Super kwaliteit screenprotector geleverd gekregen en enorm fijn contact gehad met de klantenservice nadat ik wat vragen had. Naar mijn idee geen 9-5 mentaliteit, want ik kreeg om 21:00 een half uurtje na mijn mail nog uitgebreid reactie.
Ik raad dit bedrijf aan!

2 aprile 2025

Risposta di Goedhoesje.nl

Dankjewel voor je positieve review G. Ruis, hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop!

Pakketje kwijt!

Nadat mijn brievenbus pakje nooit is aangekomen heb ik contact opgenomen. Het advies was om een aantal dagen af te wachten, toen er na een paar dagen nog geen pakketje was, heb ik weer contact opgenomen. Ik kreeg gelijk een nieuwe zending toegestuurd en werd vriendelijk geholpen! Echt super goed geholpen, wordt gewaardeerd!

24 febbraio 2025

Risposta di Goedhoesje.nl

Vriendelijk bedankt voor je positieve review Tyra, fijn om te vernemen dat we jou naar tevredenheid geholpen hebben. Hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop!

Verkeerd (mijn schuld) hoesje besteld

Verkeerd (mijn schuld) hoesje besteld, terug gestuurd en nieuw besteld. Goed hoesje heeft het bedrag van de terug gestuurde op mijn rekening gestort. Kan het bedrijf aanbevelen, goede kwaliteit.

12 dicembre 2024

Risposta di Goedhoesje.nl

Vriendelijk bedankt voor je mooie review customer Croughs, veel plezier van het nieuwe hoesje toegewenst!

Valutata 1 stelle su 5

Onze bestelling is nooit aangekomen…

Onze bestelling is niet aan gekomen , we hebben op 21 november een bestelling gedaan en wij dachten zelf dat het kwam
Door de feestdagen dat het wat langer duurde , maar in de app van post.nl zag ik dat hij verzonden is en bezorgd in de brievenbus, ik heb de camera erbij gepakt en heb niks kunnen achterhalen en ook in de brievenbus niks ontvangen.

Inderdaad werd de verbinding verbroken en zijn we bezig met het oplossen van dit probleem , een aardige man helpt mij nu verder in de zoektocht alsnog de hoesjes te achterhalen. Het wordt in iedergeval goed opgelost, goedheid.nl doet zijn best het probleem op te lossen en begreep dat de fout bij post nl ligt.

De meneer van goed hoesje.nl heeft mijn verder geholpen en heeft het probleem opgelost.

Er staat nu bij de bestelling dat het hoesje nog steeds onderweg is en dat het hoesje niet bezorgd kon worden , en vertraging had, mogelijk is hij daarna kwijt geraakt want het hoesje staat nog steeds op onderweg.

21 novembre 2024

Risposta di Goedhoesje.nl

Beste Marloes, bedankt voor uw review. U heeft op 20 november 2024 twee hoesjes besteld, welke wij dezelfde dag verzonden hebben. Volgens de track & trace is de zending inderdaad op 21 november in de brievenbus geleverd. Tot op heden heeft u hierover geen contact met ons opgenomen, echter plaatst u op 16 december een review via Trustpilot dat u de zending niet ontvangen heeft. Wij hebben direct telefonisch contact met u opgenomen, maar de verbinding werd halverwege ons gesprek verbroken. Bij opnieuw bellen krijgen wij momenteel geen contact meer. Kunt u zelf contact opnemen met onze klantenservice? Wij lossen dit graag netjes op voor u.

Valutata 5 stelle su 5

Goed meegedacht en top service.

Via de app is er goed meegedacht en echt gekeken naar de oplossing die ik zocht en dat voor een goedkoop product als een screenprotector.

Nadat ik per ongeluk het verkeerde model in de bestelling had gezet, kreeg ik nog een appje ter verificatie of het klopte.

Dank voor de service en oplettendheid!

Maandag besteld, en door een dag vertraging bij de post woensdag ontvangen.

2 dicembre 2024

Risposta di Goedhoesje.nl

Hi klant! Vriendelijk bedankt voor je review, heel fijn om te vernemen dat je goed geholpen bent via de app. Veel plezier van je aankoop toegewenst en hopelijk tot ziens op onze webshop!

Valutata 5 stelle su 5

Goede uitleg over de WhatsApp gehad

Goede uitleg over de WhatsApp gehad, 1 screenprotector kwam beschadigd binnen. Netjes binnen enkele uren opgelost en 2 nieuwe op de post opgestuurd. In 1 woord? Betrouwbaar!

2 agosto 2024

Risposta di Goedhoesje.nl

Hi Jesse! Bedankt voor je review en je fijne compliment. Hopelijk tot ziens op onze webshop!

Geweldige service!

Snelle levering en goede service. Ik had 3 screenprotector voor een apple watch besteld. Ik had de verkeerde maat besteld. Eén had ik al opengemaakt, dus deze kon niet worden geretourneerd. Ik heb er twee geretourneerd en heb er drie van het juiste formaat retour ontvangen zonder extra kosten.

1 luglio 2024

Risposta di Goedhoesje.nl

Hi Ron, bedankt voor je review! We zetten graag een stapje extra als het gaat om service. Veel plezier van de hoesjes toegewenst en hopelijk tot de volgende aankoop!

Verkeerde screenprotectors besteld

Bestelde ik een screenprotector, een screenprotector privacy en een lens protector voor een iPhone 13 Pro Max. Bij bevestiging van de screenprotector bemerkte ik mijn fout want ik heb geen Max. De screenprotector privacy zat helaas kapot in het doosje. Ik heb een mail gestuurd en krijg gratis vervanging voor BEIDE screenprotectors! Chapeau voor dit bedrijf. Voor mij *****!

6 dicembre 2023

Risposta di Goedhoesje.nl

Hi Andrea, hartstikke bedankt voor je mooie review. Fijn om te vernemen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop!

Team Goedhoesje.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più