Goede Buur Silent Disco Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Top geregeld! Snelle levering met een retourlabel, super chill! Dan over de apparatuur, echt heel nice, schoon en niet het minste erg goed geluid! Kortom, ja je moet FOMO hebben voor Silent Di... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ze waren ruim op tijd bezorgt kon ze opladen en uittesten. Door ze zelf schoon te maken bespaarde ik geld. Fijn contact. Volgende feestje weer.

Valutata 5 stelle su 5

Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en d... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia per il noleggio di attrezzature

Scritti dall'azienda

Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

259 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

25 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Plezier gegarandeerd

Alles van de disco was prima in orde, goed verzorgt en werkte uitstekend, plezier is gegarandeerd!

Alleen de levering, maar ligt bij Post.nl was niet fijn. Die hield me niet goed op de hoogte wanneer het pakket werd geleverd. Hele dag thuis moeten wachten en dan nog 1,5 uur later.

21 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Tientallen kinderen laten zitten

Nog geen 2 dagen van te voren geven ze aan dat ze niet meer konden leveren, vanwege PostNL. Waardoor een hele groep kinderen geen silent disco meer kunnen vieren. Dit werd per mail medegedeeld. Een telefoontje had op z’n minst gekund. Na een boos bericht alleen een berichtje terug met excuses, maar ja dat lost niets op. Ik had in zo’n situatie gebeld en in de auto gestapt om het te brengen!

24 giugno 2025

Risposta di Goede Buur Silent Disco

We begrijpen je teleurstelling maar al te goed en bieden daarvoor nogmaals onze oprechte excuses aan.

Door plotselinge problemen bij PostNL kwamen retourzendingen niet op tijd terug, waardoor we niet voldoende voorraad beschikbaar hadden. Ook collega-verhuurders kampten helaas met leverproblemen. We hebben je daarop zo snel mogelijk geïnformeerd en direct het volledige bedrag teruggestort.

Het was een uitzonderlijke situatie die gelukkig zelden voorkomt, maar we begrijpen dat dat de teleurstelling niet minder maakt. We gaan kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen opvangen.

Valutata 4 stelle su 5

prima bedrijf maar les goed wat je besteld.

prima bedrijf, maar hou rekening mee met bestellen dat er bluetooth er bij zit, dat staat niet duidelijk aangegeven en zonder dat moet je alles aansluiten aan een laptop met kabels, en als je 3 zenders heb besteld moet je ook 3 laptops hebben, dat vond ik heel vervelend, want je gaat ervanaf uit dat staandaar bluetooth zit.

10 giugno 2025

Super feestje!

Super toegankelijk, op tijd bezorgt, makkelijk terug te sturen. Koptelefoons werkte perfect! het was een topfeest. Ik zou een volgende keer zelf wel voor meer zenders kiezen.

20 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zender werkte niet

Zender werkte niet en probeerde het bedrijf te bellen, mailen en appen voor advies maar ze reageerden niet. Geld nog niet teruggekregen.

31 maggio 2025

Hoi Anouk,

Wat balen dat de zender beschadigd is aangekomen! We gaan deze direct vervangen zodra we de retour hebben ontvangen. Vermoedelijk is de schade tijdens het transport ontstaan.

Vanwege het Hemelvaartsweekend waren we tijdelijk gesloten, maar ik begrijp dat de klacht inmiddels via de chat is besproken en opgelost.

Laat het gerust weten als je nog vragen hebt!

Groet,
Eric

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben een superfeest gehad!

Wij hebben een superfeest gehad!! De koptelefoons, zender en discolamp werden keurig aangeleverd in een stevige kist. En het is heel makkelijk om alles aan te sluiten dus we hebben echt een groot feest gehad! Zeker een aanrader en zeker iets wat we nog een keer gaan doen!

24 maggio 2025

Dankjewel voor de mooie review Lina! Tot de volgende keer

Zeer tevreden

Ruim op tijd de Silent Disco binnen gekregen. Instructies waren duidelijk. Het heeft mn verjaardag echt tot een topfeest gemaakt!

20 maggio 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più