CrazyTower Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Leider habe ich meine Bestellung nie erhalten, Geld damals per sofort Überweisung bezahlt, bereits eine Woche nach der Bestellung hat das Unternehmen schon nicht mehr reagiert. Das war das letzte mal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

3 tassen besteld vanuit de actie 3 halen 1 betalen. De tassen zijn goed geleverd en zijn van goede/stevige kwaliteit. Helaas was er 1 kleur niet juist geleverd, na mail contact, verzenden ze kostenl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wauw! Ik heb ongeveer 2 jaar geleden 2 tassen gekocht en gebruik deze erg vaak, omdat het hele fijne soepele tassen zijn. Nu was het stiksel van 1 tas na 2 jaar kapot gegaan en heb ik zonder veel poes... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ich habe mir drei Taschen bestellt. Die Farben waren genauso wie ich sie mir von den Fotos im Shop vorgestellt hatte. Leider ging eine Tasche kaputt. Der Service war dafür aber super. Ich bekam sofort... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di borsette

Scritti dall'azienda

Het CrazyTower-platform is een eersteklas digitale entertainmentbestemming, ontworpen om een spannende en uiterst veilige speelervaring te bieden. CrazyTower garandeert met trots een transparante en betrouwbare omgeving voor alle gebruikers. Ons gestroomlijnde registratieproces stelt spelers in staat om in enkele seconden een account aan te maken en direct toegang te krijgen tot een diverse catalogus van spellen, van dynamische slots tot meeslepende live dealer-ervaringen. Het platform is naadloos geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, wat een soepele gameplay op elk apparaat garandeert. Het razendsnelle inlogsysteem en de ultramoderne beveiligingsinfrastructuur van CrazyTower zorgen voor ultieme gemoedsrust. Deze toewijding aan veiligheid wordt perfect aangevuld door aantrekkelijke welkomstaanbiedingen en regelmatige promoties. Door moeiteloze toegankelijkheid, robuuste beveiliging en premium entertainment te combineren, is het CrazyTower-platform de overtuigende keuze voor spelers die op zoek zijn naar een betrouwbare moderne speelbestemming.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

888 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Eigenlijk zijn het kleine tasjes

Op de fotos leken de tasjes groot maar in werkelijkheid zijn ze erg klein.
De opgestikte labels zitten scheef.

24 maggio 2022

Beste Caroline,

Wat vervelend om te horen! De afmetingen van de tassen staan in de omschrijving om teleurstelling te voorkomen.
Mocht u nog verdere vragen hebben, horen wij het natuurlijk graag

Tevreden

Leuke tassen en een zeer goeie service!
Was iets fout bij het verzenden gegaan waardoor ik een verkeerde kleur tas kreeg op gestuurd, maar dat is gelijk super netjes opgelost! Heel fijn. Ik raad ze aan!

24 maggio 2022
Valutata 3 stelle su 5

De zakken zijn klein…

De zakken die ik kocht zijn veel kleiner dan ik dacht. De prijs was hierdoor eigenlijk te duur voor wat het is…
Jammer maar helaas.

23 maggio 2022

Beste Wendy,

Wat enorm vervelend om te horen!
Wij bieden 100% garantie op iedere tas, aangezien wij zelf achter de kwaliteit van ons product staan.

Mocht er in de toekomst iets gebeuren met de tas.. laat het ons aub weten en wij gaan het netjes oplossen

Mvg

team GD

Slechte kwaliteit, slome klantenservice

De tassen vielen enorm tegen. 3 tassen voor de prijs van 1. Zelfs 3 tassen waren het geld niet waard. Dunne stof waar je doorheen kijkt. Absoluut geen sportbag, eerder een dun canvas tasje die je gratis bij Open dagen krijgt. Op eigen kosten geretourneerd. Na meer dan een week en tig mailtjes en appjes sturen eindelijk mijn geld terug.
Enorm irritant zoiets.

18 maggio 2022

Beste,

Wat enorm vervelend om te horen dat de tassen niet naar wens waren.
Wij bieden 100% garantie op iedere tas, en staan achter de kwaliteit van ons product

De stof kan wat dun aanvoelen, maar vergis je niet in de sterkte van de stof.

Al meer dan 350.000 tassen verkocht, en vele tevreden klanten

Wij zien dat we binnen 24 uur hebben gereageerd op uw berichten, excuus voor de eventuele vertraging.

Wij komen graag in contact met u, om dit netjes op te lossen met u

U kan ons whatsappen op 06 38039533

Mvg

Valutata 1 stelle su 5

Er staat op de site voor 23:00 besteld…

Er staat op de site voor 23:00 besteld volgende dag geleverd. Helaas moest ik er 4 dagen op wachten . Wou er eentje cadeau geven maar helaas lukte dar dus niet op tijd en dat is niet fijn.

En vind ze wat aan de kleine kant. Maar dat is mijn bevinding.

18 maggio 2022

Beste,

Wat enorm vervelend om te horen dat de levering wat langer heeft geduurt dan gedacht.

Wij willen graag onze excuses hier voor aanbieden, en gaan onze levertijd verruimen om teleurstelling in de toekomst te voorkomen.

Soms zijn er teveel invloeden vanuit buitenaf die de levertijd vertragen

Nogmaals excuus

Levertijd 😞

Jammergenoeg kan ik nu nog review schrijven, want helaas is mijn pakket nog niet aangekomen. Woensdag besteld en nog niks ontvangen. Binnen 1-2 werkdagen geleverd gaat dus niet op. Jammer.
Hopelijk is de kwaliteit veel beter.

16 maggio 2022

Beste Lydie,

Wat enorm vervelend om te horen! Uw order is verzonden en momenteel in handen van Bpost.
Bpost komt zo snel mogelijk uw bestelling bezorgen, ik verwacht vandaag of morgen

Mocht dit niet zo zijn, laat het ons aub weten.. dan gaan wij verdere actie ondernemen!

Excuus voor het ongemak

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb na 10 dagen nog steeds geen…

Ik heb na 10 dagen nog steeds geen tassen ontvangen, of antwoord op mijn berichten. Pas na mijn slechte review hebben ze moeite genomen mij te bellen en te mailen. Ervoor geen enkele poging. Jammer. Nu vragen ze zelfs mijn review te verwijderen...

16 maggio 2022

Goedemorgen Sandra

Dank voor het contact met ons opnemen!

Ik zie dat u op 4 mei heeft besteld bij ons zonder het invullen van een adres.
Na meedere mails en belletjes heeft u op 17 mei uw adres aan ons doorgegeven.

Onze normale levertijd is 1 a 2 werkdagen, maar dan hebben wij natuurlijk wel een adres nodig ;)

Veel plezier met uw bestelling

Valutata 2 stelle su 5

Slechte kwaiteit en slechte bezorgen

Slechte kwaiteit en slechte bezorging

14 maggio 2022

Beste Mick,

Wat enorm vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling.
Zou u kunnen aangeven wat het defect aan de tas is? Natuurlijk willen wij dit netjes oplossen met u

Dank

Goede service!

Ik had een beetje spijt van mijn keuze, maar dit is prima opgelost door de klantenservice. Binnenkort gaan ik en mijn dochters genieten van onze nieuwe tassen.

14 maggio 2022

Leuke tassen

Leuke tassen! Afhandeling super. Ze reageren snel en doen niet moeilijk in het bedenken van een oplossing.

13 maggio 2022
Valutata 5 stelle su 5

3 tassen besteld vanuit de actie 3…

3 tassen besteld vanuit de actie 3 halen 1 betalen.
De tassen zijn goed geleverd en zijn van goede/stevige kwaliteit. Helaas was er 1 kleur niet juist geleverd, na mail contact, verzenden ze kostenloos als nog de juiste kleur en mag ik de andere houden.. Top service en fijne communicatie. Bedankt Godaily!

13 maggio 2022

Beste Debbie,

Wat enorm vervelend om te horen! Ik zie dat u bij ons heeft besteld, echter is de V1.4 licht blauw uitverkocht.
Wij hebben u gemaild welke andere kleur wij bij uw order kunnen voegen, helaas hier nog geen reactie op gehad

Wij horen graag welke kleur wij kunnen bijvoegen

Excuus voor het ongemak

Team GD

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più