CrazyTower Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Leider habe ich meine Bestellung nie erhalten, Geld damals per sofort Überweisung bezahlt, bereits eine Woche nach der Bestellung hat das Unternehmen schon nicht mehr reagiert. Das war das letzte mal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

3 tassen besteld vanuit de actie 3 halen 1 betalen. De tassen zijn goed geleverd en zijn van goede/stevige kwaliteit. Helaas was er 1 kleur niet juist geleverd, na mail contact, verzenden ze kostenl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wauw! Ik heb ongeveer 2 jaar geleden 2 tassen gekocht en gebruik deze erg vaak, omdat het hele fijne soepele tassen zijn. Nu was het stiksel van 1 tas na 2 jaar kapot gegaan en heb ik zonder veel poes... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ich habe mir drei Taschen bestellt. Die Farben waren genauso wie ich sie mir von den Fotos im Shop vorgestellt hatte. Leider ging eine Tasche kaputt. Der Service war dafür aber super. Ich bekam sofort... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di borsette

Scritti dall'azienda

Het CrazyTower-platform is een eersteklas digitale entertainmentbestemming, ontworpen om een spannende en uiterst veilige speelervaring te bieden. CrazyTower garandeert met trots een transparante en betrouwbare omgeving voor alle gebruikers. Ons gestroomlijnde registratieproces stelt spelers in staat om in enkele seconden een account aan te maken en direct toegang te krijgen tot een diverse catalogus van spellen, van dynamische slots tot meeslepende live dealer-ervaringen. Het platform is naadloos geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, wat een soepele gameplay op elk apparaat garandeert. Het razendsnelle inlogsysteem en de ultramoderne beveiligingsinfrastructuur van CrazyTower zorgen voor ultieme gemoedsrust. Deze toewijding aan veiligheid wordt perfect aangevuld door aantrekkelijke welkomstaanbiedingen en regelmatige promoties. Door moeiteloze toegankelijkheid, robuuste beveiliging en premium entertainment te combineren, is het CrazyTower-platform de overtuigende keuze voor spelers die op zoek zijn naar een betrouwbare moderne speelbestemming.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

888 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mooie tassen

Mooie tassen en makkelijk mee te nemen. Goede service.
Heb de tassen met een leuke actie gekocht. 1+1 gratis!

8 aprile 2022
Valutata 1 stelle su 5

Kwaliteit echt niet goed

Kwaliteit echt niet goed, dunne stof afwerking slecht. Daardoor veel te duur.

8 aprile 2022

Beste Annie,

Wat enorm vervelend om te horen dat de tasjes niet naar wens zijn! Onze tassen worden per stuk nageken ivm de afwerking.. dus mogelijk is er iets fout gegaan bij uw bestelling.
Graag komen wij in contact met u om dit netjes op te lossen.

Wij hebben u zojuist proberen te bellen, helaas geen gehoor

Zou u ons kunnen mailen op info@godaily.nl?
Of whatsapp op 06 38039533

Dank!

Geweldige service

Helaas was één van mijn bestelde tassen uitverkocht. Ik kreeg netjes een mailtje welke tas/kleur ik daarvoor in de plaats wilde. Ondanks de meerprijs (die ik niet hoefde te betalen) heb ik nu een geweldige tas erbij. Bedankt voor de goede service!

7 aprile 2022
Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen door de klantenservice

Ik was iets teleurgesteld in de tassen toen ik ze binnen kreeg. Vooral het formaat. Na persoonlijk contact te hebben gehad met de klantenservice ben ik netjes geholpen. Deze tassen stuur ik retour en zodra de grotere versie weer in de juiste kleur op voorraad is bestel ik die meteen. Want de kleur en stof van de tas is heel mooi.

5 aprile 2022

Beste Bianca,

Wat enorm vervelend om te horen! In de omschrijving van iedere tas is een maat tabel te vinden.
Wij willen graag in contact met u komen, om een passende oplossing te vinden samen!

Zou u contact met ons kunnen opnemen?
Op whatsapp: 0638039533
Of info@godaily.nl

Dank

Valutata 3 stelle su 5

Mijn bestelling was een dag later dan…

Mijn bestelling was een dag later dan verwacht, dat valt in principe mee. Ik had twee verschillende soorten tassen besteld, de maat van de ene soort, was klein vond ik.

5 aprile 2022

Beste Nagat,

Wat enorm vervelend om te horen dat de maat van de tas iets wat is tegen gevallen.
Wij hebben u zojuist een whatsapp bericht gestuurd met een passende oplossing!

Valutata 4 stelle su 5

Helaas was ik niet thuis op het moment…

Helaas was ik niet thuis op het moment van bezorging. Netjes een bericht met link op welk adres mijn pakketje was bezorgd. Helaas stond hier mijn eigen adres dus wist ik niet bij wie van mijn buren ik kon vragen of zij mijn pakketje hadden aangenomen. 😢 gelukkig belde een van mijn buren zich met mijn pakketje.

Valutata 3 stelle su 5

Mooie, maar te kleine tas

Mooie kwaliteit tas, fijn dat je het dicht kan ritsen, maar valt veel kleiner dan verwacht.

Beste Maaike,

Wat enorm vervelend om te horen dat de tassen kleiner uitvallen. De afmeetingen van iedere tas is terug te vinden in de omschrijving van het product
Wij komen binnen kort met nieuwe tassen uit, welke bijzonder groot zijn, mogelijk is dit wat voor u?

Stuur ons even een mailtje op info@godaily.nl, dan kunnen wij u een mooie aanbieding doen :)

Een aanrader

Leuke tassen. Snelle levering.
Dochter is blij met haar 3 verschillende modellen en ik met de leuke prijs 3=1

Valutata 2 stelle su 5

Slechte kwaliteit

Snelle levering. Kwaliteit van de tassen is slecht

Beste Lieke,

Wat enorm vervelend om te horen dat de tassen niet bevallen.
Wij horen graag wat er mis is, want u heeft 100% garantie en wij willen het graag netjes oplossen! :)

Zou u ons een foto van het defect kunnen mailen op info@godaily.nl?

Retourzending problemen

Ik had een probleempje met de retourzending ik erover gemaild en het probleem werd meteen opgepakt..
Ze dachten met me mee, en we zijn samen tot een oplossing gekomen..
Maw topservice ben blij dat er mee gedacht word en een oplossing gezocht word.. chapeau daarvoor..

Groetjes Marjon

top service!!

Ik heb een week geleden twee teddy tassen besteld. Met de actie 2=1betalen. Wij zijn met zn drieen thuis. Maar doen samen met de tassen. Tassen snel geleverd en ze zijn leukkkk. Een dag nadat ik tassen heb ontvangen zag ik dat ze een nieuw actie hebben 3=1betalen. Dus dat zou een leuke aanbieding voor ons zijn. Ik mailtje gestuurd of we hier nog wat aan konden doen. Ik krijg nog een tas opgestuurd. Wat een top service.
Snelle service, leuke tassen en snelle reactie van klantenservice.

Snelle Service

Snelle Service, goede kwaliteit. Helaas beviel de grootte van de tas mij niet, maar Godaily heeft dat netjes opgelost!!

Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più