Merete vores bedemand var super hjælpsom, sød og omsorgsfuld, hvilket var rart når man er i sorg og skal have styr på så mange ting, man ikke ved noget om i forbindelse med en bisættelse. Endvidere s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har haft en meget tryg og professionel oplevelse med vores bedemand (Emine). Fra første kontakt blev vi mødt med varme, respekt og en oprigtig forståelse for vores situation. Hele forløbet var pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
GodAfsked får kæmpe anbefaling herfra. Jeg fik hjælp af dem for 3 år siden da min mor døde og var meget tilfreds og vidste så med det samme denne gang, da min far døde i marts måned, at jeg ville br... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Stor anbefaling fra mig… Blev fra første opkald mødt med stor forståelse og empati… hele forløbet har været en stor hjælp og uden problemer, og de er nemme at fange på telefonen…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
L'azienda ha risposto
Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.
Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet
Sandtoften 10K, 2820, Gentofte, Danimarca
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk firma, der forstod at tage hånd om de efterladte. Når man står i den forfærdelig situation, at ens nærmeste pludseligt afgår ved døden, er GodAfsked super gode til at ordne alt det praktiske og de virkelige omsorgsfulde og søde.
Kan kun give GodAfsked mine allerbedste anbefalinger.

Risposta di GodAfsked
Rigtig god oplevelse har brugt God Afsked i 2016 og nu her igen i 2025 og vil helt bestemt bruge dem igen kan kun give dem 5⭐⭐⭐⭐⭐med en pil opad i gør det så godt .

Risposta di GodAfsked
Havde fra første færd en personlig , venlig og faglig kontakt med kontoret som skaffede forbindelsen til den bedemand, der skulle stå for bisættelsen. Bo har hele vejen igennem været utrolig imødekommende og forstående lige fra vores første møde på plejehjemmet. Vi blev stille og roligt vejledt gennem hele processen - i vores tempo - , som blev en god oplevelse, trods omstændighederne. Alt foregik efter vores ønsker, og han vejledte os på virkelig professionel og human vis. Selve bisættelsen blev udført på smukkeste vis, og gav et trygt forløb hvor han hele tiden var i nærheden.
Min mand ønskede ingen præst og orgelmusik og her var Bo 100% i stand til at udføre min mands ønske. Vi kunne ikke have fået en bedre og smukkere afslutning på min mands sidste rejse.
Ifølge de, der var med den dag, var det også for dem en smuk og højtidelig afslutning. Det var for alle første gang, vi prøvede en sekundær bisættelse men som sagt så levede God Afsked fuldt op til deres løfter og gav min mand den smukke og værdige afsked, han ønskede og fortjente. En stor tak til Bo..
Bente S Sievertsen

Risposta di GodAfsked
Afhentning og håndtering af min afdøde hustru blev ordnet med respekt og forståelse for vores sorg. Selve "salget" af begravelse var håndteret gennemskueligt. Alt i alt en god oplevelse for familien.

Risposta di GodAfsked
Imødekommende og behagelige at kommunikere med i en vanskelig tid

Risposta di GodAfsked
Vi har haft en god oplevelse med God afsked. De er så venlige og omhyggelige.
Alt forløb som aftalt. Så vi følte os godt behandlet. Vil give mine bedste anbefalinger.

Risposta di GodAfsked
Fin og serviceminded hjælp til den sidste rejse hvor såvel firma som bedemand Frank var meget hjælpsom.
Nu brugt Godafsked for 3. gang.
Hver gang behagelig og empatisk tilgang.
Ved den afsluttende opfølgende telefoniske samtale udtrykte God afsked ønske om at hjælpe os når der blev behov igen.
Mit svar var: jeg håber der går lang tid før vi tales ved 😊.
Men ja, når vi måtte få behov igen, vil jeg kontakte Godafsked.

Risposta di GodAfsked
Vi blev mødt i vores sorg, blev guidet igennem de forskellige trin og gik derfra med ro i maven.
Intet var for stort eller småt og det har bare været en kæmpe hjælp fra start til slut. Respektfuld, omsorgsfuld og hjælpsom. Tak!

Risposta di GodAfsked
Et dødsfald i familien hvor bopælen var ca. 3 timers kørsel fra os, betyd at vi måtte finde en online løsning, da vi ikke kunne køre frem og tilbage og holde møder med en bedemand.
Jeg kontaktede GodAfsked og talte med Jette, hun forklarede mig hvordan processen kunne være og beroligede mig, da jeg blev temmelig utryg da jeg fandt ud af at GodAfsted ikke lå i afdødes by.
Men jeg må virkelig tage hatten af for den super professionelle håndtering af hele sagen. Vi mødes ikke en eneste gang, alt foregik pr. telefon og mails. Selve kisten, kistepynt og urne blev valgt via deres hjemmeside og det var virkelig nemt, samtidig med at vi kunne sidde i ro og mag og besluttes os for hvad det skulle være, uden nogle fremmede der sad med.
Til bisættelse var kiste og kistepynt, nøjagtigt som vi havde set og valgt det på hjemmesiden, det var dejligt at se, meget smukt og var meget beroligende midt i en meget følelsesladet situation.
Bedemanden Brian som mødte op i kirken og skulle køre kisten væk, var ligeså venlig og hjælpsom som Jette havde været.
Jeg kan på det varmeste anbefale GodAfsked, de er meget empatiske, forstår den følelsesmæssige situation man står i og de har hjertet med i deres arbejde. Jeg ville til enhver tid selv benytte dem igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Risposta di GodAfsked
Godafsked fortjener 5 stjerner. De giver en god og nærværende behandling, både omkring selve dødsfaldet og handlingen i kirken, kan varmt anbefales

Risposta di GodAfsked
De to bedemænd der kom til afdøde var meget seriøse og korrekte.

Risposta di GodAfsked
Den rareste, smukkeste og bedste oplevelse jeg kunne få med afskeden af min far

Risposta di GodAfsked
Vi har som udgangspunkt været tilfredse med forløbet hos Godafsked, og alt det praktiske omkring bisættelsen blev håndteret professionelt og med omtanke.
Dog blev vi først efter bisættelsen gjort opmærksomme på, at det kostede ekstra at vælge en anden kirkegård end den, man er bosat i. Denne information havde vi gerne set oplyst på forhånd – senest i forbindelse med udsendelse af fakturaen.
Det skaber en uheldig oplevelse, når man står i en sårbar situation, og vi havde forventet, at sådan en væsentlig oplysning var en del af det samlede overblik fra starten.
Derfor vil vi desværre ikke anbefale GodAfsked

Risposta di GodAfsked
Det er svært at forklare med ord fra første gang jeg ringede til GodAfsked i Køge.
Frank og Jette I har hjertet med jer i jeres arbejde.
I har empati, omsorgsfulde, forståelse for den sorg man står i. I er professionelle, behagelige, og I har guidet mig fra start til slut.
Jeg har følt mig i gode hænder hele vejen, og vil tænke tilbage på en værdig afsked af min mor.
Jeg vil til enhver tid anbefale jer.

Risposta di GodAfsked
Jeg kan varmt anbefale godafsked stevns, de var så professionelle og ordnet alt, hvilke gjorde afskeden meget nemmere for os i den sværeste tid❤️🌹

Risposta di GodAfsked
At skrive en trustpilot på en trist ting som død, er altid svær. Men i dette tilfælde vil jeg gerne.
Jeg mistede min far meget pludseligt den 16. Juli 2025. Jeg har aldrig prøvet at stå i sådan en situation før, men fandt en bedemand ret hurtigt efter den sørgelig opringning. Jeg tog kontakt til godafsked, hvor jeg blev taget godt imod fra første opkald. De lovede at der ville ringe en bedemand og det skete ganske kort tid efter og sikke en behagelig oplevelse fra starten. Bedemand Bo var nærværende, empatisk og forstående. Han havde tid når jeg ringede eller skrev til ham og svarede på alle mine spørgsmål og henvendelser.
Jeg følte mig i den grad tryg fra starten og når der var ændringer, så var der ingen problemer. Alt var ordnet og sørget for. Jeg har kun positivt at sige om både godafsked og om bedemand Bo og medgiver hermed de bedste anbefalinger.

Risposta di GodAfsked
Hurtig reaktion og god styring på hhv. økonomi og selve håndteringen af bisættelsen

Risposta di GodAfsked
Den gode oplevelse for mig var, hurtig aftale, god kommunikation, det var mine beslutninger der blev opfyldt, og en samlet regning til sidst

Risposta di GodAfsked
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.