GodAfsked Recensioni 993

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Merete vores bedemand var super hjælpsom, sød og omsorgsfuld, hvilket var rart når man er i sorg og skal have styr på så mange ting, man ikke ved noget om i forbindelse med en bisættelse. Endvidere s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har haft en meget tryg og professionel oplevelse med vores bedemand (Emine). Fra første kontakt blev vi mødt med varme, respekt og en oprigtig forståelse for vores situation. Hele forløbet var pr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

GodAfsked får kæmpe anbefaling herfra. Jeg fik hjælp af dem for 3 år siden da min mor døde og var meget tilfreds og vidste så med det samme denne gang, da min far døde i marts måned, at jeg ville br... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Stor anbefaling fra mig… Blev fra første opkald mødt med stor forståelse og empati… hele forløbet har været en stor hjælp og uden problemer, og de er nemme at fange på telefonen…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Dettagli dell'azienda

1. Necroforo o becchino
  2. Camera ardente
  3. Azienda di assicurazioni per funerali

Scritti dall'azienda

Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.

Kvalitets koncept

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet

Vi sørger for alt, så du kan samle dig om selve afskeden. Vi koordinerer med kirke, præster, kirkegård og alle andre instanser, og vi sørger for alle dokumenter, alle godkendelser og alt det praktiske, så du kan tænke på andre ting.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Fantastisk firma

Fantastisk firma, der forstod at tage hånd om de efterladte. Når man står i den forfærdelig situation, at ens nærmeste pludseligt afgår ved døden, er GodAfsked super gode til at ordne alt det praktiske og de virkelige omsorgsfulde og søde.
Kan kun give GodAfsked mine allerbedste anbefalinger.

30 settembre 2025

Kære Helle,

Tusind tak for dine fine og varme ord.

Vi er meget taknemmelige for, at du har delt din oplevelse – særligt i en tid, der uden tvivl har været svær og sorgfuld. Det glæder os at høre, at du har følt dig godt taget hånd om, og at vi har kunnet lette lidt på de praktiske byrder i en ellers tung tid.

Din anbefaling betyder rigtig meget for os – tak for din tillid.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god oplevelse har brugt God afsked

Rigtig god oplevelse har brugt God Afsked i 2016 og nu her igen i 2025 og vil helt bestemt bruge dem igen kan kun give dem 5⭐⭐⭐⭐⭐med en pil opad i gør det så godt .

17 settembre 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din varme anmeldelse – og ikke mindst for at vende tilbage til os igen efter alle disse år. Det betyder meget for os, at du har haft gode oplevelser begge gange, og at du føler dig tryg ved at lade os hjælpe dig i de svære stunder.

Din ros og dine fem stjerner med en pil opad varmer virkelig – vi sætter stor pris på dine ord og din tillid.

Valutata 5 stelle su 5

Havde fra første færd en personlig

Havde fra første færd en personlig , venlig og faglig kontakt med kontoret som skaffede forbindelsen til den bedemand, der skulle stå for bisættelsen. Bo har hele vejen igennem været utrolig imødekommende og forstående lige fra vores første møde på plejehjemmet. Vi blev stille og roligt vejledt gennem hele processen - i vores tempo - , som blev en god oplevelse, trods omstændighederne. Alt foregik efter vores ønsker, og han vejledte os på virkelig professionel og human vis. Selve bisættelsen blev udført på smukkeste vis, og gav et trygt forløb hvor han hele tiden var i nærheden.
Min mand ønskede ingen præst og orgelmusik og her var Bo 100% i stand til at udføre min mands ønske. Vi kunne ikke have fået en bedre og smukkere afslutning på min mands sidste rejse.
Ifølge de, der var med den dag, var det også for dem en smuk og højtidelig afslutning. Det var for alle første gang, vi prøvede en sekundær bisættelse men som sagt så levede God Afsked fuldt op til deres løfter og gav min mand den smukke og værdige afsked, han ønskede og fortjente. En stor tak til Bo..
Bente S Sievertsen

10 ottobre 2025

Kære Bente,

Tusind tak for din rørende og varme anmeldelse.

Vi er dybt taknemmelige for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse – især i en så sårbar tid. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig trygt og respektfuldt guidet gennem hele forløbet, og at Bo kunne opfylde din mands ønsker med både professionalisme og medmenneskelighed.

Det glæder os at høre, at bisættelsen blev en smuk og værdig afsked, og at du og dine nærmeste følte jer trygge og støttet hele vejen. Din anerkendelse vil blive delt med Bo, som helt sikkert vil blive rørt over dine ord.

Tak for din tillid – det har været en ære at stå ved jeres side.

Valutata 5 stelle su 5

Afhentning og håndtering af min afdøde…

Afhentning og håndtering af min afdøde hustru blev ordnet med respekt og forståelse for vores sorg. Selve "salget" af begravelse var håndteret gennemskueligt. Alt i alt en god oplevelse for familien.

28 settembre 2025

Kære René

Tak for din rørende anmeldelse. Det gør stort indtryk at læse, og vi er taknemmelige for, at I har oplevet både respekt, forståelse og gennemsigtighed i en svær tid. Det glæder os, at vi har kunnet give jer en tryg og god oplevelse midt i sorgen.

Imødekommende og behagelige

Imødekommende og behagelige at kommunikere med i en vanskelig tid

21 settembre 2025

Kære Kim

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet os som imødekommende og behagelige i en svær tid.

Valutata 5 stelle su 5

Fin service og søde folk

Vi har haft en god oplevelse med God afsked. De er så venlige og omhyggelige.
Alt forløb som aftalt. Så vi følte os godt behandlet. Vil give mine bedste anbefalinger.

1 ottobre 2025

Kære Helen

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I har følt jer godt behandlet, og at alt forløb som aftalt. Tak for dine fine anbefalinger – det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Fin og serviceminded hjælp til den…

Fin og serviceminded hjælp til den sidste rejse hvor såvel firma som bedemand Frank var meget hjælpsom.
Nu brugt Godafsked for 3. gang.
Hver gang behagelig og empatisk tilgang.
Ved den afsluttende opfølgende telefoniske samtale udtrykte God afsked ønske om at hjælpe os når der blev behov igen.
Mit svar var: jeg håber der går lang tid før vi tales ved 😊.
Men ja, når vi måtte få behov igen, vil jeg kontakte Godafsked.

9 ottobre 2025

Kære Leif

Mange tak for din varme og tillidsfulde anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os at høre, at både vores team og bedemand Frank har kunnet støtte jer på en empatisk og behagelig måde – særligt i en tid, hvor overskud og nærvær gør en forskel.

At I har valgt os hele tre gange, er vi meget taknemmelige for. Det er en tillid, vi ikke tager for givet, og det forpligter os til altid at møde jer med respekt, omsorg og professionalisme.

Vi smiler af din afsluttende bemærkning – og deler helt dit håb om, at der går lang tid, før vi tales ved igen. Men når behovet en dag opstår, er vi her, klar til at hjælpe jer.

Respektfuld, omsorgsfuld og hjælpsom

Vi blev mødt i vores sorg, blev guidet igennem de forskellige trin og gik derfra med ro i maven.
Intet var for stort eller småt og det har bare været en kæmpe hjælp fra start til slut. Respektfuld, omsorgsfuld og hjælpsom. Tak!

1 ottobre 2025

Kære Maja

Tusind tak for din fine og varme anmeldelse.

Det gør et stort indtryk at læse, at I følte jer mødt i jeres sorg og blev guidet trygt gennem forløbet. Det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give – hvor både store beslutninger og små detaljer bliver håndteret med omsorg og respekt.

Virkelig god service

Et dødsfald i familien hvor bopælen var ca. 3 timers kørsel fra os, betyd at vi måtte finde en online løsning, da vi ikke kunne køre frem og tilbage og holde møder med en bedemand.

Jeg kontaktede GodAfsked og talte med Jette, hun forklarede mig hvordan processen kunne være og beroligede mig, da jeg blev temmelig utryg da jeg fandt ud af at GodAfsted ikke lå i afdødes by.

Men jeg må virkelig tage hatten af for den super professionelle håndtering af hele sagen. Vi mødes ikke en eneste gang, alt foregik pr. telefon og mails. Selve kisten, kistepynt og urne blev valgt via deres hjemmeside og det var virkelig nemt, samtidig med at vi kunne sidde i ro og mag og besluttes os for hvad det skulle være, uden nogle fremmede der sad med.

Til bisættelse var kiste og kistepynt, nøjagtigt som vi havde set og valgt det på hjemmesiden, det var dejligt at se, meget smukt og var meget beroligende midt i en meget følelsesladet situation.

Bedemanden Brian som mødte op i kirken og skulle køre kisten væk, var ligeså venlig og hjælpsom som Jette havde været.

Jeg kan på det varmeste anbefale GodAfsked, de er meget empatiske, forstår den følelsesmæssige situation man står i og de har hjertet med i deres arbejde. Jeg ville til enhver tid selv benytte dem igen, hvis det skulle blive nødvendigt.

12 settembre 2025

Kære Dorte

Tusind tak for din rørende og varme anmeldelse.

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt hjulpet gennem hele forløbet – særligt når omstændighederne krævede en løsning på afstand. Det glæder os meget, at Jette og Brian begge formåede at give dig den støtte og ro, du havde brug for, og at alt forløb, som du havde ønsket det – både med kisten, pynten og den praktiske afvikling.

Vi ved, at det er en sårbar og svær tid, når man mister, og derfor gør vi os umage for at være nærværende og omsorgsfulde – også selvom kontakten foregår digitalt eller telefonisk. Din tilbagemelding bekræfter os i, at det kan lade sig gøre at skabe tryghed og smukke afskeder, også på afstand.

Af hjertet tak for dine fine ord og anbefaling – det varmer mere, end du aner.

Professionelle

Tak for jeres professionalisme ved min søsters død.

9 settembre 2025

Kære Lisbeth,
Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for vi måtte hjælpe dig ved din søsters død.

Godafsked fortjener 5 stjerner

Godafsked fortjener 5 stjerner. De giver en god og nærværende behandling, både omkring selve dødsfaldet og handlingen i kirken, kan varmt anbefales

20 settembre 2025

Kære Johnny,
Tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for.

Den rareste

Den rareste, smukkeste og bedste oplevelse jeg kunne få med afskeden af min far

27 agosto 2025

Kære Rikke,
Vi er glade for vi måtte hjælpe med afskeden af din far.

Valutata 1 stelle su 5

Desværre ingen anbefaling herfra!

Vi har som udgangspunkt været tilfredse med forløbet hos Godafsked, og alt det praktiske omkring bisættelsen blev håndteret professionelt og med omtanke.

Dog blev vi først efter bisættelsen gjort opmærksomme på, at det kostede ekstra at vælge en anden kirkegård end den, man er bosat i. Denne information havde vi gerne set oplyst på forhånd – senest i forbindelse med udsendelse af fakturaen.

Det skaber en uheldig oplevelse, når man står i en sårbar situation, og vi havde forventet, at sådan en væsentlig oplysning var en del af det samlede overblik fra starten.

Derfor vil vi desværre ikke anbefale GodAfsked

8 ottobre 2025

Kære Jesper Dan Rasmussen,

Vi er glade for I har været tilfredse med alt omkring bedemandens arbejde.

Du nævner ikke i din anmeldelse, at I bor på Falster (Nykøbing Falster), hvilket er cirka 125 km. fra Frederiksberg i København, hvor kirkegården er.

Bedemanden oplyser til samtalen, til Zella (din kone) og dig, at gravstedspris er et mellemværende mellem jer og kirkegården.

Vi aftaler også, at vi kører urnen kvit og frit ind til Frederiksberg (tillæg til jeres pris på +2.100,-), det gør vi selvfølgelig stadigvæk når urnen er klar.

For god ordens skyld vil jeg også her nævne for dig, hvorfor prisen er højere på kirkegården for Zella, og det skyldes, at afdøde ikke boede på Frederiksberg og aldrig har boet på Frederiksberg, derfor opkræves et udenbys tillæg for nedsættelse af urnen af kommunen.

God dag til dig.

Værdighed

Det er svært at forklare med ord fra første gang jeg ringede til GodAfsked i Køge.
Frank og Jette I har hjertet med jer i jeres arbejde.
I har empati, omsorgsfulde, forståelse for den sorg man står i. I er professionelle, behagelige, og I har guidet mig fra start til slut.
Jeg har følt mig i gode hænder hele vejen, og vil tænke tilbage på en værdig afsked af min mor.
Jeg vil til enhver tid anbefale jer.

20 settembre 2025

Kære Brit,
Tak for anmeldelsen og for din søde mail.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan varmt anbefale godafsked…

Jeg kan varmt anbefale godafsked stevns, de var så professionelle og ordnet alt, hvilke gjorde afskeden meget nemmere for os i den sværeste tid❤️🌹

12 settembre 2025

Kære Dudi,

Valutata 5 stelle su 5

En behagelig og god oplevelse

At skrive en trustpilot på en trist ting som død, er altid svær. Men i dette tilfælde vil jeg gerne.
Jeg mistede min far meget pludseligt den 16. Juli 2025. Jeg har aldrig prøvet at stå i sådan en situation før, men fandt en bedemand ret hurtigt efter den sørgelig opringning. Jeg tog kontakt til godafsked, hvor jeg blev taget godt imod fra første opkald. De lovede at der ville ringe en bedemand og det skete ganske kort tid efter og sikke en behagelig oplevelse fra starten. Bedemand Bo var nærværende, empatisk og forstående. Han havde tid når jeg ringede eller skrev til ham og svarede på alle mine spørgsmål og henvendelser.
Jeg følte mig i den grad tryg fra starten og når der var ændringer, så var der ingen problemer. Alt var ordnet og sørget for. Jeg har kun positivt at sige om både godafsked og om bedemand Bo og medgiver hermed de bedste anbefalinger.

16 luglio 2025

Kære Heidi,
Tusinde tak for din fine anmeldelse, den varmer.

Valutata 4 stelle su 5

Tryg håndtering

Hurtig reaktion og god styring på hhv. økonomi og selve håndteringen af bisættelsen

9 agosto 2025

Kære Lone,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig reaktion og en god håndtering af både økonomien og bisættelsen. Det betyder meget for os at kunne skabe tryghed og overblik i en svær tid.

Valutata 5 stelle su 5

Den gode oplevelse for mig var

Den gode oplevelse for mig var, hurtig aftale, god kommunikation, det var mine beslutninger der blev opfyldt, og en samlet regning til sidst

21 agosto 2025

Kære Inger,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at du oplevede et klart og respektfuldt forløb, hvor dine ønsker blev imødekommet, og hvor kommunikationen var tryg og effektiv. Vi ved, hvor vigtigt det er, at man som pårørende føler sig hørt og støttet – og at der er styr på det praktiske med én samlet afregning til sidst.

Tak fordi du betroede os opgaven i en svær tid.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più