Merete vores bedemand var super hjælpsom, sød og omsorgsfuld, hvilket var rart når man er i sorg og skal have styr på så mange ting, man ikke ved noget om i forbindelse med en bisættelse. Endvidere s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har haft en meget tryg og professionel oplevelse med vores bedemand (Emine). Fra første kontakt blev vi mødt med varme, respekt og en oprigtig forståelse for vores situation. Hele forløbet var pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
GodAfsked får kæmpe anbefaling herfra. Jeg fik hjælp af dem for 3 år siden da min mor døde og var meget tilfreds og vidste så med det samme denne gang, da min far døde i marts måned, at jeg ville br... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Stor anbefaling fra mig… Blev fra første opkald mødt med stor forståelse og empati… hele forløbet har været en stor hjælp og uden problemer, og de er nemme at fange på telefonen…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
L'azienda ha risposto
Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.
Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet
Sandtoften 10K, 2820, Gentofte, Danimarca
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Ifm bisættelsen af mine forældre har jeg kun godt at sige om GodAfsked.dk Vi blev godt informeret og godt modtaget, da vi kontaktede dem og havde et positivt samarbejde omkring alt hvad der skulle sørges for i den forbindelse.

Risposta di GodAfsked
Da vores mor gik bort i januar, kontaktede jeg GodAfsked temmelig sent om aftenen.
Af den rare person der svarede i den anden ende fik jeg at vide at jeg ville blive kontaktet kl 8 næste dag.
Der gik ikke meget mere end 30-40 min., så blev jeg allerede ringet op af GodAfsked.
Jeg har aldrig i mit liv oplevet sådan en forståelse, omsorg og hjælpsomhed fra et andet menneske som man aldrig har mødt og talt med. Den hjælp GodAfsked giver til en, som sidder i sorg, er ud over alt, hvad jeg ville have troet og forventet, at man kunne få.
Jeg er så taknemmelig for hele teamet, de er alle sammen helt fantastiske.
Men jeg vil især fremhæve Anita. Jeg vil sige tak for din omsorg, hjælpsomhed og hele din måde at være på.
Jeg kan dårligt sætte ord på, hvor meget vores gode samtaler har hjulpet mig, både på de praktiske områder, der skal ordnes efter et dødsfald, og på det følelsemæssige område. Du har haft tiden til at lytte, og du har haft så utrolig meget empati. Man føler, at man får et stort kram i den anden ende af telefonen, og du har givet en indre ro i hele processen. Så tusinde tak til dig og teamet :)
Jeg kan kun anbefale GodAfsked og sige, at du her får den bedste oplevelse i en af de mest svære og sorgfulde tider. Man er simpelthen i de bedste hænder.

Risposta di GodAfsked
Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til GodAfsked for deres fantastiske hjælp i forbindelse med min svogers bisættelse. Fra første opkald mødte de os med en enorm empati, ro og professionalisme, som gjorde hele processen meget lettere for os som familie.
Alt det praktiske blev håndteret uden problemer, og vi følte os i trygge hænder hele vejen igennem. De formåede at skabe en smuk og respektfuld afsked, præcis som vi havde håbet på. Tak for jeres store støtte og nærvær.

Risposta di GodAfsked
God service og forståelse i en svær situation, hvor både savn, sorg og det praktiske skulle håndteres.

Risposta di GodAfsked
Vi er så glade for, at bisættelsen af min mor, blev fuldstændig som vi havde ønsket.
Vores bedemand var virkelig god at kommunikere med, og også lidt lun og hyggelig at tale med.
Det hele foregik på et naturligt plan.
Tak fra os.

God oplevelse.
Vi har brugt God afsked 2 gange, begge gange har været en god oplevelse. Kan kun anbefales herfra.

Professionelle helt igennem
Man er i trykke hænder her
Søde og rare mennesker

Risposta di GodAfsked
En bisættelse kan også være en smuk og nærværende oplevelse! Det har GodAfsked i den grad en stor ære i, især den meget kompetente og dygtige behandling vi modtog fra bedemand Frank igennem hele forløbet. Stor tak for det!
Carsten

Risposta di GodAfsked
Tryg hele vejen i gennem
Birgitte var bare tillidsvækkende og behagelig fra første håndtryk og jeg følte mig helt tryg ved at hun tog hånd om det hele.
Alt blev gennemgået minutiøst og alt blev forklaret præcist, så vi ikke var i tvivl om noget.
Selve dagen forløb efter en snor og vi fik taget en rigtig god afsked med min mor.
Kan kun anbefale GODAFSKED

Risposta di GodAfsked
Meget professionelt personale. Tak for super god service.

Risposta di GodAfsked
Fra første kontakt har de været yderst hjælpsomme og behagelige. Har hele vejen haft en følelse af at de næsten ville stå på hovedet for at hjælpe.
De har mine varmeste anbefalinger.

Risposta di GodAfsked
Rigtig fin og nærværende snak og kontakt. Hurtig response og høj grad af tilgængelighed ved dødfald på en søndag. Alt fungerede godt - især afviklingen af en lang transport af kiste.

Risposta di GodAfsked
Jeg har nu to gange med et års mellem benyttet os af GodAfsked - for min far og så min mor.
Jeg er mega tilfredse med deres service, opfølgning og desuden osse meget rimelig pris.
Alt gik glat, bortset fra afhentning af urne i Hillerød Krematorium. Dem kan jeg ikke anbefale at bruge. Første gang hentede vi urne i Emdrup Krematorium uden problemer. Men Hillerød krematorium var så urimeligt ufleksible mht afhentning. De har åbent mellem 10 og 13..! - jeg arbejder i Hellerup fra 9:30 -14.

Risposta di GodAfsked
Mødet med bedemanden var professionelt og behageligt. Han var behjælpelig med alt nødvendig information og vejledning. Hele bisættelsesseancen foregik til vores største tilfredshed.

Risposta di GodAfsked
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.