Jeg kan kun anbefale Gobillist! Jeg har haft en virkelig god og tryg oplevelse hele vejen igennem. Finn er en mega god kørelærer- altid sød, sjov og har et stort overskud. Jeg oplevede at der vi... Leggi di più

Jeg kan 100% anbefale Gobilist i Roskilde🙏🏼 Har haft den bedste oplevelse og ikke mindst med min kørerlære Finn, så klar anbefaling fra mig af. Kørerprøve i første hug, sådan skal det gøres😊

Kæmpe fornøjelse at lære at køre bil her. Gode, søde og profesionelle lærer som har styr på hvordan de får dig bestået, jeg bestod personligt begge prøver første gang, takket være Finn. Og gratis s... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

4,9

Tutte le recensioni

17 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super oplevelse hos Gobilist!

Super oplevelse hos Gobilist!

Jeg har lige fået mit kørekort, og jeg er SÅ glad for, at jeg valgte Gobilist! Min kørelærer Finn var så god – altid rolig, sjov og vildt dygtig til at gøre mig tryg bag rattet. Han troede på mig hele vejen igennem.
Jeg havde også Tim et par gange, som også var god til at lærer fra sig. 💪🏼👏🏼

Undervisningen var både lærerig og hyggelig, og jeg har aldrig følt mig presset. Kan helt klart anbefale Gobilist (og især Finn og Timm) til alle, der vil have en god og tryg vej til kørekortet 🚘💯

18 maggio 2025

Jeg kan helt klart anbefale gobilist

Jeg kan helt klart anbefale gobilist de er super grundige og tager sig al den tid eleven har brug for. De er super søde og er vildt god til og forklare tingene let og lærerigt både til teori og køretimer 10/10 oplevelse

27 febbraio 2025

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole! Kørelærerne er vildt søde og grundige, og man føler sig helt forberedt og klar til både teori- og køreprøve. Kørsel tilpasses eleven så man ikke får fravær. Kan helt klart anbefales.🚗🙌

19 febbraio 2025

Jeg kan varmt anbefale Gobilist

Jeg kan varmt anbefale Finn som kørelærer! Han sørger for et meget struktureret forløb, hvor man altid føler sig tryg og godt guidet gennem alle aspekter af køreundervisningen. Derudover er han utrolig venlig og formår at gøre undervisningen både lærerig og sjov med sin gode humor. Det har været en fornøjelse at lære at køre hos Finn!

9 dicembre 2024

Jeg kan varmt anbefale Gobilist

Jeg kan varmt anbefale Gobilist! Finn har været den bedste kørelærer, man kunne forestille sig. Han er meget tålmodig og forstående, og han er bare helt vildt god til at lære fra sig, så man er klar til både teoriprøven og køreprøven🚗❤️

5 dicembre 2024

Derfor skal du vælge Gobilist!

Jeg har taget køre kort hos Gobilist, og det kan 110% anbefales. Jeg fik lært en masse efter hvert teori- og køre-time. Min oplevelse har været virkelig god hele vejen igennem. Er du i tvivl, så vælg Gobilist!!

14 agosto 2024

Rigtig god køreskole

Vores datter har netop bestået køreprøven og teoriprøven (i første hug) og hele forløbet har været rigtigt godt og vi kan derfor anbefale Finn og hans køreskole “GoBilist”👍🏻

11 luglio 2024

Super god køreskole

Super god køreskole. Bestod både min teoriprøve og køreprøve i første forsøg. Finn er altid i godt humør, god til at lære fra sig og man er i trygge rammer.
Hilsen en glad bilist.

11 luglio 2024

Jeg kan kun varmt anbefale Finn og…

Jeg kan kun varmt anbefale Finn og Gobilist. Jeg har haft begge mine piger til at tage kørekort hos Gobilist med ca, 2 års mellemrum. Begge piger var glade når de kom hjem fra undervisningen og fortalte hvor sjovt det var.
De fortalte, hvor afslappet Finn var at køre med og dette var meget vigtigt for dem begge.
Kunne vi give flere stjerner ville Gobilist få det uden tvivl.

12 marzo 2024

Kæmpe anbefaling :)

Kæmpe anbefaling :)

Har lige fået kørekort ved Finn, og har haft et rigtigt godt forløb. Finn er en rigtig dygtig kørelære, men samtidig er der også altid godt humør og har altid følt mig tryg ved at køre ved Finn fra start til slut.

Derudover har jeg haft et meget fleksibelt kørekorløb, hvor Finn har været rigtig god til sørger for man ikke får fravær fra skolen. Finn er også god til at hjælpe med ens nerver op til en køreprøve, så man føler sig i trygge hænder. Kæmpe anbefaling

Kan kun varmt anbefale at tage kørekort ved Gobilist. Kunne ikke selv have forstillet mig et bedre kørekortsforløb :)

1 febbraio 2024

Kæmpe anbefaling herfra☺️

Kæmpe anbefaling herfra☺️
Det har været en stor fornøjelse at tage kørekort hos Finn/Gobilist.
Teoretisk og praktisk undervisning har været suverænt.
Finn er en meget kompetent og dygtig kørelære, som er enormt god til at lære fra sig.

Der er altid plads til sjov og grin i bilen, men mindst ligeså meget plads til at være nervøs eller spændt.
Man ved, at der altid er en hånd på ens skulder, når man har brug det.

Jeg kunne ikke ønske mig et bedre forløb end dette.

En kæmpe anbefaling at tage sit kørekort her. 🎉

17 novembre 2023

Varmeste anbefaling😁

Kæmpe anbefaling herfra, Finn har været den største hjælp til at jeg kunne få mit kørekort i hus.
Ønsker du en venlig, behagelig & kompetent kørelære, så vælg Finn/gobilist.dk 🤩🪪✨

11 settembre 2023

Jeg har fået mit kørekort

Jeg har lige fået mit kørerkort og har haft et godt forløb. Jeg har været igennem et skrækkeligt forløb på en anden kørerskole i Roskilde, jeg fik anbefalet GoBilist.dk og jeg så mig ikke tilbage.
Kørelærer Finn er altid smilende og har overskud til en joke og kommer med gode input, udover det har han 100% styr på hvad han laver.

Kørerlærer Kim har det samme overskud, godt humør, en naturlig pædagogisk evne til at forklare de til tider svære ting ved at kører bil.

Verdens bedste oplevelse og mit kørerkort, kom kun i hus pga GoBilist.dk

21 agosto 2023

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole! Det var en rar oplevelse at tage kørekort hos GoBilist, og det kan helt klart anbefales.
Teoriundervisningerne var god, og man følte sig altid tryg i bilerne, når man var ude og køre.

5 luglio 2023

Fantastisk køreskole

5 stjerner til Finn for teori. Det var klart, tydeligt og sjovt. Dertil 5 stjerner til Kim for gode og sjove køretimer. Bestod teori og køreprøve i første hug. Kunne ikke være mere tilfreds med det hele.

14 luglio 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito