Scammers delete
They work well! They're committed to eliminating scammers!
GNAME.COM PTE. LTD. (referred to as GNAME) is a Singapore-based international domain name registrar accredited by ICANN, dedicated to establishing a comprehensive Internet domain service platform. With domain names as our core business, we offer global services including registration, dropcatch, transactions, management, and API interfaces. Our one-stop management system benefits resellers by facilitating product, transaction, and financial management. Committed to a customer-centric approach, GNAME prioritizes safety, convenience, efficiency, and high-quality services. As a leading domain name service platform, GNAME follows the principle of customer-first, continually innovating operational models, enhancing professional capabilities, and providing 24/7 multilingual customer support. Our solid reputation has earned us numerous resellers. Moving forward, we remain dedicated to delivering valuable products and top-notch services to our global clientele.
6, Battery Road, #29-02/03, Singapore, 049909, Singapore, Singapore
Solitamente risponde entro 48 ore
They work well! They're committed to eliminating scammers!
Segnalo truffa online tramite il sito italiano bbitbtc.com.
Ho tutta la documentazione per provarlo e ho sporto regolare denuncia alla Polizia Postale italiana.
Spero qualcuno mi possa dare un aiuto per recuperare il denaro che mi è stato sottratto

Risposta di gname.com
Truffatori della peggior specie , segnalati
truffato con falsi trader in Europa RSMNZ.com poi cambiato rsmnx.com siti chiusi ora anche l'interpool li raggiunge direttamente a Singapore , Sono un Virus Cinese

Risposta di gname.com