gname.com Recensioni 213

TrustScore 3 su 5

3,1

1. Impresa di web hosting

GNAME.COM PTE. LTD. (referred to as GNAME) is a Singapore-based international domain name registrar accredited by ICANN, dedicated to establishing a comprehensive Internet domain service platform. With domain names as our core business, we offer global services including registration, dropcatch, transactions, management, and API interfaces. Our one-stop management system benefits resellers by facilitating product, transaction, and financial management. Committed to a customer-centric approach, GNAME prioritizes safety, convenience, efficiency, and high-quality services. As a leading domain name service platform, GNAME follows the principle of customer-first, continually innovating operational models, enhancing professional capabilities, and providing 24/7 multilingual customer support. Our solid reputation has earned us numerous resellers. Moving forward, we remain dedicated to delivering valuable products and top-notch services to our global clientele.

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Solitamente risponde entro 48 ore

Segnalo truffa online tramite il sito…

Segnalo truffa online tramite il sito italiano bbitbtc.com.
Ho tutta la documentazione per provarlo e ho sporto regolare denuncia alla Polizia Postale italiana.
Spero qualcuno mi possa dare un aiuto per recuperare il denaro che mi è stato sottratto

1 luglio 2025
Logo di gname.com

Risposta di gname.com

Per poterla assistere nel migliore dei modi, La invitiamo cortesemente a inviare una segnalazione tramite il sito https://www.gname.com/abuse, allegando tutte le prove e la documentazione in Suo possesso. In questo modo, il nostro team di conformità potrà acquisire correttamente tutti gli elementi necessari e intervenire secondo le procedure previste.

GNAME considera con estrema serietà tutte le segnalazioni di abuso verificate e non tollera alcuna forma di illecito o attività fraudolenta.

Cordiali saluti,
Assistenza GNAME

Truffatori della peggior specie

Truffatori della peggior specie , segnalati
truffato con falsi trader in Europa RSMNZ.com poi cambiato rsmnx.com siti chiusi ora anche l'interpool li raggiunge direttamente a Singapore , Sono un Virus Cinese

11 dicembre 2023
Logo di gname.com

Risposta di gname.com

Hello Laura,

We are sorry to hear about your negative experience. We take such accusations very seriously and are committed to investigating this matter thoroughly. Please provide us with any additional details so we can assist in resolving this issue. Our aim is to ensure the highest level of security and trust for all our customers. Thank you for bringing this to our attention.

Best regards,
The Gname Registrar Team

Mostra le recensioni in tutte le lingue. (213 recensioni)