Gmc misrep fix Recensioni 7

TrustScore 4 su 5

4,2

GMC Misrep Fix is een gespecialiseerde dienstverlener die e-commercebedrijven helpt bij het oplossen van Google Merchant Center-schorsingen wegens misrepresentatie. Wij analyseren het GMC-account, de website en de productfeed van de klant, lossen de beleidsschendingen op en zorgen ervoor dat het account weer actief wordt. Het dienstverleningsmodel is gebaseerd op volledige vooruitbetaling met 100% terugbetaling indien het probleem niet wordt opgelost.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Super ervaring!

Super ervaring!
Top service en goede communicatie gedurende het proces. Na zelf keer op keer afgewezen te worden door Google, heeft Gmc misrep fix mijn gmc in no time approved gekregen. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun service! 100% aan te bevelen.

11 aprile 2026

Ik wilde graag adverteren op Google

Ik wilde graag adverteren op Google, maar kreeg dit maar niet voor elkaar. Ik kon niet adverteren omdat mijn merchant center niet goedgekeurd was. Zelf lukte het me niet om dit op te lossen. Sjoerd heeft het voor mij opgelost en dat alles binnen een dag. Nu een aantal weken later is alles nog steeds live en ben ik vol op aan het adverteren op Google. Bedankt!

5 marzo 2026

Goede communicatie en snelle oplossing

Verschillende partijen gevraagd mijn misrep op te lossen, vaak trage communicatie en uiteindelijk alsnog geen oplossing. In contact gekomen met Sjoerd en eigenlijk al binnen 2-3 dagen een oplossing. Top geregeld!

23 febbraio 2026