Nog nooit is mijn auto zo schoon geweest! Auto ging op de verkoop en had dus wel een grote beurt nodig. Volgende auto ga ik zeker om de 3 weken wassen. Wat een top spul!!!!
Ik ben heel erg vriendelijk te woord gestaan tijdens het uitzoeken van de producten die het beste bij mijn klassieke auto passen. Bovendien ook nog eens een snelle levering!
L'azienda ha risposto
De Glozzshop is duidelijk, snel en gemakkelijk te navigeren. De producten werken écht! Voor mij geen ander poetsproduct meer.
Dettagli dell'azienda
- Servizio di restauro e pulizia auto
- Negozio di accessori per auto
- Autolavaggio
- Fornitore di prodotti per la pulizia
- Servizio di pulizia di articoli in pelle
Scritti dall'azienda
Bij Glozz draait alles om eerlijkheid, kwaliteit en resultaat. Wij zijn dé specialist in autoverzorging voor de liefhebbers die houden van een glanzende lak, en dat zonder gladde praatjes. Of je nu net begint of al jaren fanatiek aan het detailen bent, bij ons vind je zorgvuldig samengestelde bundels, hoogwaardige producten & transparant advies van detailicoon Bob himself. Onze missie is simpel: topkwaliteit leveren zonder gedoe. Verwacht snelle levering, scherpe prijzen en klantenservice waar je écht iets aan hebt. We testen al onze producten zelf, zodat jij alleen krijgt wat we zelf ook gebruiken.
Paesi Bassi
- contact@glozz.nl
- glozz.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Nog nooit is mijn auto zo schoon
Nog nooit is mijn auto zo schoon geweest!
Auto ging op de verkoop en had dus wel een grote beurt nodig.
Volgende auto ga ik zeker om de 3 weken wassen. Wat een top spul!!!!
Voor mij geen ander poetsproduct meer.
Vind het erg jammer dat ik een ster…
Vind het erg jammer dat ik een ster moet geven aan het bedrijf. Kwam vandaag een pakket bezorger die het pakket af Hat moeten geven. Woon namelijk in een flat. De pakket bezorger heeft het in de lift gezet kwam na 5 min tot 6 min bij de lift aan. Helaas geen pakket aan getroffen. Het probleem aan het desbetreffende bedrijf gemeld. Kwamen ze met het voorstel om het met korting op nieuw te bestellen erg teleurstellend ging om een bedrag van 29,85 is voor mij ook gewoon veel geld.

Risposta di Glozz
Mooie goede glans
Die tire Kiss is kkr goed
Tire Kiss perfect voor binnen kappen scooter!
Heb op advies van de heren van Glozz.nl de Tire Kiss toegepast op de doffe grijze kappen van mijn Zip, en het werkt perfect! De scooter ziet er weer als nieuw uit.
Blij met producten, werken goed!
Blij met de producten van Glozz! Heb zelf de Brake Bite en de Bubble Beam gekocht. Die brake bite werkt echt top voor het schoonhouden van mn velgen! Bubble beam ook getest vandaag, erg nice.
Het probleem van altijd maar een vieze…
Het probleem van altijd maar een vieze auto waar sommige plekken ook geen eens weg komen is met Glozz meteen verholpen. Door het brede assortiment is er voor alles wel iets. Snelle service en vriendelijk, Vanaf nu nooit meer een vieze auto, scooter of wat het ook mag zijn!
Top!
Ik heb de Pre Wash, Magic Wax en Brake Bite geprobeerd en ben super tevreden. Pre Wash haalt makkelijk het vuil weg, de Magic Wax laat een mooie glans achter, en Brake Bite maakt de velgen weer als nieuw. Werkt allemaal snel en makkelijk. Aanrader!
Fantastische producten
Fantastische producten. Auto weer mooi glanzend in de lak. Aanrader!
Auto weer als gloednieuw dankzij glozz!
Goede Service en Snelle Levering
Top productenen toppers als…
Top productenen toppers als medewerkers! Zou zeker nog een keer bestellen!!
M'n auto is schoner dan ooit!!
Onlangs schoonmaakproducten voor mijn auto besteld bij dit bedrijf. Hij is echt heel mooi schoon geworden!
Mijn auto ziet er weer als nieuw uit
Mijn auto ziet er weer als nieuw uit. Snel geleverd, makkelijk in gebruik, duidelijke gebruiksaanwijzing.
Fijn spul thx
Goed advies gekregen. Pre-wash, Shampoo en Wax besteld.Fijn spul thx.
Auto ziet er weer als nieuw uit door de…
Auto ziet er weer als nieuw uit door de producten van deze jongens. Werkt gewoon goed!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.