Valutata 5 stelle su 5

Allereerst heb ik het product twee weken uitgeprobeerd voor ik mijn review geef. Het is een prettig product waar je weinig voor nodig hebt 😊 De levering en communicatie gingen er prettig

Valutata 5 stelle su 5

I’ve been using this SPF 50 day cream for a while now and I’m very happy with it. It spreads easily, absorbs well without feeling greasy, and has a pleasant neutral scent. It provides excellent sun... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Geeft een mooie glow ✨ Tot nu toe ben ik erg tevreden. Ik gebruik het product inmiddels een aantal weken en merk dat het mijn huid een mooie glow geeft, ook in combinatie met make-up. In het begin... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fijne en goed uitsmeerbare crème. Geen witte vegen.) Blij verrast door het pompsysteem, waardoor je niet eindeloos blijft drukken. Af en toe hoor je een klik en de crème pompt gewoon verder. 4 sterre... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di cosmetici

Scritti dall'azienda

Bij Glowth geloven we dat échte skincare begint bij bescherming. Onze missie is simpel maar krachtig: SPF hoort de basis te zijn van elke skincare-routine. Met onze clean & effectieve formules helpen we huidbewustzijn vergroten en willen we een nieuwe standaard zetten voor dagelijkse verzorging. Geen onnodige ingrediënten, wél resultaat: een gezonde, stralende huid – vandaag én later.

4,6

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

4,6

Tutte le recensioni

137 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Glowth is a fine product !

Glowth is a fine product. Smells fine en feel fine!

2 febbraio 2026

Risposta di Glowth

Thank you for your review! We're happy to hear that you like Glowth and that both the scent and the feel of the product are pleasant.

Love, Team Glowth

Het bedrijf is betrouwbaar

Het bedrijf is betrouwbaar. Doet wat er op hun site staat. Product past niet bij mijn huid en heb dit in een review doorgegeven. Op mijn review kreeg ik antwoord en product kon ik houden en het aankoopbedrag werd gelijk teruggestort. Betrouwbaar bedrijf en een mooi product.

29 gennaio 2026

Risposta di Glowth

Bedankt voor je mooie en eerlijke review! Fijn om te horen dat je onze service zo hebt ervaren, ook al paste het product uiteindelijk niet bij je huid.

Liefs, Team Glowth

Daniela

Fijne dagcrème die snel intrekt en mijn huid de hele dag comfortabel laat aanvoelen. Geen zwaar of plakkerig gevoel.

29 gennaio 2026

Heel goede spf

Heel goede spf ! Voor jong en oud . Ikzelf heb een gemengde ouder huid die heel gevoelig is ( rosacea en periorale dermatitis ) sinds ik de glow spf gebruik heb ik geen opstoot gehad . Als ik de ingrediënten lijst bekijk zitten er alleen maag goede niet irriterende ingrediënten in . Frambozenolie heeft ook een ontstekingswerende werking . Ik vindt de pompflacon ook heel handig en hygiënisch. De crème smeert ook heel gemakkelijk uit en laat geen witte waas na . Een toppertje . Het bevat geen parfum ( die pigmentvlekken en huidveroudering in de hand werkt , of allergie veroorzaakt)

2 gennaio 2026

Risposta di Glowth

Dankjewel voor deze uitgebreide en mooie review! ✨

Wat fijn om te horen dat de SPF zo goed werkt voor je gevoelige huid en dat je huid rustig blijft. Fijn dat je ook de ingrediënten, de pompflacon en de textuur zo waardeert. Dat betekent heel veel voor ons.

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben hem nu een week aan het smeren

Ik ben hem nu een week aan het smeren, dus veel van resultaat kan ik nog nie meegeven.
Wat ik wel kan zeggen is dat het prima is aangekomen, en dat het helemaal gemakkelijk is in gebruik. Smeert heel goed goed uit, zonder witte waas of dergelijke.
Het heeft zeker een meerwaarde dat het SPF 50 bevat. Want ik heb redelijk wat pigmentvlekken dus er mogen geen meer bijkomen.😉 Dus voor mijn ervaring momenteel niets dan goeds😁👌🏻

4 dicembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Gebruik Glowth nu net een week en het…

Gebruik Glowth nu net een week en het is een fijne structuur en prettige geur.

10 dicembre 2025

Dankjewel voor je review! ✨
Fijn om te horen dat je de structuur en geur prettig vindt. We hopen dat je Glowth met veel plezier blijft gebruiken!

Perfect

Heerlijke Moisturizer, trekt snel in en plakt niet.

9 dicembre 2025

Dankjewel voor je review! ✨
Super om te horen dat de moisturizer zo goed bevalt!

Fijnste dagcreme ooit!

Fijnste dagcreme ooit!! Smeert fijn uit en goed voor mijn droge huid

9 dicembre 2025

Risposta di Glowth

Dankjewel voor je lieve review! 💛
Zó fijn om te horen dat het zo goed bevalt.

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super blij met deze moisturizer!

Ik ben super blij met deze SPF moisturizer van Glowth Skincare! Het ziet er niet alléén aesthetisch super mooi uit, het werkt ook nog eens heel fijn voor mijn gevoelige huid. Ik kan zelf niet goed tegen een sterke geur in skincare maar deze moisturizer ruikt echt heel lekker neutraal, perfect voor mij 🙈 Ik zou deze zeker aanraden!

8 dicembre 2025

Dankjewel voor je lieve review! ✨
Wat fijn om te horen dat de moisturizer zo goed werkt voor jouw gevoelige huid en dat je de subtiele, neutrale geur prettig vindt. Superlief dat je hem aanbeveelt!

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte match voor een gevoelige huid

De Glowth moisturizer bevalt me echt ontzettend goed! Mijn gevoelige huid reageert er enorm fijn op, zelfs met acne merk ik dat hij mijn huid kalmeert en echt voedt. Ondanks dat ik een vettigere huid heb, merk ik hoe belangrijk goede hydratatie is, en deze moisturizer doet dat zo goed zonder zwaar aan te voelen ook!

Ook merk ik dat mijn huid een mooie en gezonde glow krijgt. Ik gebruik hem ook heerlijk dagelijks. De verpakking ziet er ook mega leuk uit! En past bij de werking ;)

8 dicembre 2025

Risposta di Glowth

Dankjewel voor je mooie review! 💛
Zo fijn om te horen dat jouw gevoelige én acne-gevoelige huid zo goed reageert op onze moisturizer. En superleuk dat je de glow én de verpakking ook waardeert!

Super product!!

Zo ontzettend blij met dit product! Het smeert erg goed uit en mijn huid is erg gehydrateerd. Het laat geen witte waas achter en voelt niet vettig.
Ik ben fan, ga hier zeker vaker bestellen 👍🏻

6 dicembre 2025

Dankjewel voor je lieve review! ✨
Superfijn dat je zo blij bent met het product en dat het goed werkt voor jouw huid!

Team Glowth

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più