Ik heb deze SPF gekocht via een “top 5 test”-artikel van Skincare Vergelijker dat de indruk gaf onafhankelijk en objectief te zijn. Daardoor voelde het als een betrouwbare keuze. Achteraf heb i... Leggi di più
Heel goede spf ! Voor jong en oud . Ikzelf heb een gemengde ouder huid die heel gevoelig is ( rosacea en periorale dermatitis ) sinds ik de glow spf gebruik heb ik geen opstoot gehad . Als ik de ingre... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben super blij met deze SPF moisturizer van Glowth Skincare! Het ziet er niet alléén aesthetisch super mooi uit, het werkt ook nog eens heel fijn voor mijn gevoelige huid. Ik kan zelf niet goed teg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Glowth geloven we dat échte skincare begint bij bescherming. Onze missie is simpel maar krachtig: SPF hoort de basis te zijn van elke skincare-routine. Met onze clean & effectieve formules helpen we huidbewustzijn vergroten en willen we een nieuwe standaard zetten voor dagelijkse verzorging. Geen onnodige ingrediënten, wél resultaat: een gezonde, stralende huid – vandaag én later.
Paesi Bassi
- info@glowthskincare.com
- glowthskincare.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Geweldig
Deze crème met hoge spf bescherming is echt geweldig. Eindelijk een crème die niet plakkerig of vervelend aanvoelt en die m’n wat rijpere huid ten goede komt. Voelt zeer zacht aan en ook de verpakking oogt aantrekkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijke crème met SPF
Heerlijke crème met SPF . Ook voor mijn oudere huid die een rijke crème nodig heeft.

Risposta di Glowth
Goede creme.Neemt goed op en smeert…
Goede creme.Neemt goed op en smeert mooi uit.Pluspunt is de spf die in de creme is verwerkt.Geen witte waas.

Risposta di Glowth
Een goede en betaalbare dagcrème
Eindelijk een dagcrème met spf die betaalbaar is en goed werkt. Ik verbrand best snel in mijn gezicht, maar met deze crème ben ik niet verbrand. Ook heb ik een acné gevoelige huid, en deze blijft ook rustig. Zo fijn! Het is altijd afwachten of het doet wat je verwacht, maar dit is boven verwachting! ;)

Super tevreden
De glowth moisturizer bevalt me ontzettend goed. Mijn gevoelige huid reageert er erg goed op,het voelt de hele dag comfortabel aan en krijgt een natuurlijke, gezonde glow. Hij is inmiddels een vast onderdeel van mijn routine geworden. Bonuspunt: het flesje ziet er ook nog eens prachtig uit!!

Risposta di Glowth
Ik kreeg echt altijd puistjes van SPF
Ik kreeg echt altijd puistjes van SPF! Sinds ik deze gebruik heb ik daar helemaal geen last meer van ennnn de glow is zooo mooi!!