Valutata 4 stelle su 5

Beställde fiber installation från GlobalConnect under våren. Blev utlovad färdig installation under sommaren (lite vagt tyckte jag). Tog kontakt med deras kundtjänst i augusti, efter jag inte hört nå... Leggi di più

1,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Varning för oseriös aktör

Fiber har inte fungerat på snart fyra månader. För några veckor sedan grävde de upp gräsmattan och åtgärdade det som var fel där, men åtgärd behövdes även på gatan där det krävdes grävning. Hålet fick inte grävas igen. Nu, flera veckor senare har inget hänt. Kundservice vill inte hjälpa till. Lovar att de ska ringa, men gör inte det. Skiter fullständigt i sina kunder. Borde inte få driva verksamhet.

16 aprile 2026

Sämsta någonsin

Sämsta någonsin, en tekniker behöver minst 3 veckor på sig för att åtgärda ett fel. Jag som kund ska räkna med att vara utan uppkoppling i minst 3 veckor. Ingen vet något om någonting, ingen jour som arbetar efter kontorstid. Ångrar bittert att jag tecknade avtal med Global connect.

10 aprile 2026

Hotfulla lögnaktiga säljare

Hotfulla lögnaktiga säljare, pratar med två olika. Försökte pressa oss att skriva på ett avtal där villkoren inte stämde överens med vad säljaren sa på telefon om när i tiden installationen skulle ske. Ljög och sa att vårt mobila bredband inte kommer fungera i framtiden. Hävdade även att de har avtal med PTS att dra fram fiber till oss nu och nu var verkligen sista chansen. Vi kommer vi aldrig kunna ansluta vår fastighet till fibernätet efter det här erbjudandet. Ren lögn! Vi har redan fiber vid tomtgränsen från en annan leverantör som gett oss ett pris lägre än GC och med möjlighet att ansluta oss snabbare än GC.

1 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Utan internet i två dagar…

Vi har varit utan internet i två dagar på Svarvstolsvägen och har inte fått någon information alls Vi ringde men fick fortfarande ingen hjälp – mycket dålig kundservice.

17 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Usel service och hutlösa priser

Trots upprepade påstötningar – såväl direkt som via tjänsteleverantören – återkommer man inte för bokning av en servicetekniker. Dessutom har de utnyttjat sin monopolställning till att kraftigt höja den avgift de tar ut via tjänsteleverantören efter att de köpt infrastrukturen från ett lokalt stadsnät. Uselt och skamligt

3 marzo 2026

Rent skräp

Rent skräp, höjer priserna löpande och kvaliteten försämras avsevärt. Alldeles nyligen så hade dom packat ihop så många kunder att kunderna bara fick ut en tiondel av hastigheten vi betalade för.

24 febbraio 2026

Expensive nonsence

This is the most expensive service on the planet. $2000 for 10 meters of fiber cable that costs ¢20 per meter. Holy **** I don't know how is this legal. Totally disappointed. I should've go with StatLink. I hope those monopoly practices in Sweden go bankrupt and disappear. It's a robbery basically and you don't have choice. Yep Sweden is not a socialist country.. :D

15 dicembre 2025

Tjuvar

Globalconnect utnyttjar sin monopolställning på fibernötet för att klämma oss som är anslutna på så mycket det går. Det är en prisökning på flera tusen om året. Det är ocker och ett vidrigt beteende. Mitt bredband är uppsagt och det blir 5G istället. Så mycket var löftena värda. Pengar kastade i sjön. Tvi vale.

4 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Ett jobb gjort rätt

Beställde fiber av en trevlig prick vid namn Mats som ringde upp förra året.
Allt gick enligt plan – nästan kusligt smidigt.
Fick till och med säljarens privata direktnummer, så kände mig lite VIP när frågor dök upp,
Det blir 4 av 5 stjärnor.

Hade lätt blivit en femma om priset varit lite snällare mot plånboken,
men helt ärligt: enkelt, smidigt och inga konstigheter – så jag är nöjd ändå 👍

2 febbraio 2026

STOR VARNING!

Skickar spam-sms och uppger sig vara Tele2 och att en ”produkt” är på väg. Lämnar i SMS:et ett telefonnummer som man kan kontakta. Varning! Svara inte! Blockera och anmäl!

14 gennaio 2026

Manglende ansvar

Vi har haft manglende internetforbindelse, som har stået på siden den 18. november. Jeg har fået oplyst, at der er tale om et nedgravet kabel, som er blevet gravet over, og at arbejdet skulle være “omfattende”. Det er dog det eneste, jeg får at vide.

Det er dybt utilfredsstillende, at jeg selv konstant skal ringe for at få status, fordi der ikke gives nogen form for proaktiv opdatering fra jeres side. Jeg får hver gang blot den samme besked om, at arbejdet er omfattende – uden tidsrammer, uden forklaring og uden nogen form for ansvarstagen.

Derudover finder jeg det helt uacceptabelt, at I ikke tilbyder nogen midlertidig løsning på internettet, selvom jeg nu har været uden forbindelse i en usædvanligt lang periode. I en situation, hvor fejlen skyldes jeres infrastruktur, og hvor reparationen trækker ud, burde I som minimum tilbyde en alternativ løsning, så jeg ikke står helt uden adgang til en tjeneste, jeg betaler for!

11 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Höll inte vad de lovade vilket har kostat oss tusentals kronor

Vi tecknade fiber via GlobalConnect och fick uttryckligen löfte av säljaren om att vi skulle kunna skjuta upp Bahnhofs erbjudande i ett år eftersom vi då hade bindningstid kvar på vårt mobila bredband. Vi dubbelkollade detta med säljaren för att vara helt säkra.

När allt väl var på plats levde GlobalConnect inte upp till överenskommelsen. Vi har nu fått betala betydligt mer än planerat. Säljaren går inte att få tag på och supporten nekar allt eftersom det inte står nedskrivet, trots att vi tydligt hänvisar till den muntliga överenskommelsen.

Det är extremt frustrerande att bli lovad något för att sedan bli helt lämnad när det uppstår problem. Man ska kunna lita på det som sägs i en säljsituation. Tyvärr har GlobalConnect visat motsatsen. Jag kan inte rekommendera dem och hade valt en annan leverantör om jag fått göra om detta.

1 dicembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più