Har købt 4 magnetringe, pengene blev hurtigt trukket, men efter 14 dage var pakken stadig ikke afsendt. Da jeg skrev at jeg ønskede pengene retur, kom smykkerne efter få dage. Ved ankomst manglede to... Leggi di più
Glistenova
Scopri cosa dicono le persone
Virkelig dårlig kundeservice og leveringstiden var over al kritik. Jeg har skrevet flere gange - fået en standard mail tilbage. Derudiver kan varen kan ikke spores. Har nu ventet over en månede. Pen... Leggi di più
KØB ikke noget ved dette firma, de snyder helt vildt 😡. Har ventet 3 uger på et par ringe og har rykket flere gange da man lovede omkring 5 dages levering, har bare fået en automatisk besked hver g... Leggi di più
This ring aligns with Glistenova's promise of quality and style. Although the delivery took longer, the craftsmanship shines through every detail. Truly worth the wait.
Le persone hanno visualizzato anche
FUSK køb ikke ved dem🤬
Wellnes-armbånd - kan ikke bruges
LARK - wellnes-armbånd - jeg kan ikke få låst armbåndet op. Har skrevet til firmaet, men de giver ikke et svar, som jeg kan bruge. Har stadig ikke fået gjort det muligt at lukke armbåndet.
Leveringstid- pris
Leveringstid- pris. Vi ville støtte et dansk firma, men prisen fra Temu er næsten 70% lavere. Det er endda incl levering.
Det er ok at tjene penge men der må være en grænse for galskaben. Sorry
Levering tog mellem 14-21 dage, og så kom den ydermere direkte fra Kina.
Der stod hurtig levering (5 dage)
Det er at være til grin.
Det undrer mig meget når jeg læser de…
Det undrer mig meget når jeg læser de gode flotte anmeldelser, for anmelder har KUN anmeldt dette ene produkt.
Virker som snyd.
Jeg kan på ingen måde anbefale dette firma
Really bad customer service
Really bad customer service. You have to wait much longer. And they are lying. They say the products are send from the stock in USA. When I track the package, it is coming from China. I ask if this is correct and they keep on saying: no it is coming from USA.
FIRST AND LAST TIME I BUY SOMETHING FROM THIS COMPANY
Tydelig scam firma der bruger falske…
Tydelig scam firma der bruger falske trustpilot anmeldelser med 5 stjerner,
ELENDIG kundeservice
ELENDIG kundeservice, har skrevet 10 mails på 9 dage. Fik svar fra en robot, der tydeligvis ikke svarede på det jeg skrev. Har kommenterede deres opslag om de godt gad kontakte mig. Er nu blevet blokeret!!!
Kan BESTEMT ikke anbefale dette sted 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Det kan kun blive til 1 stjerne herfra
Det kan kun blive til 1 stjerne herfra. Det eneste gode jeg har at sige, er at ringen er pænt design og både min mand og jeg kan passe den.
Meget lang leveringstid. Skriver for at rykke for vareren og det kommer en automail tilbage, ellers er det mærkeligt, at de nøjagtig det samme hver gang. Da varerne endelig kom begynde ve at bruge både ringe og armbånd. Efter en måned er der faldet en magnet af armbåndet og "forsølvningen" er ved at gå af, så det er ved at blive kobberfarvet. Da jeg sendte en mail med reklamationen, fik jeg bare at vide at returnering og tilbageforsendelse kun kan ske i 14 dage, men jeg kan få 15% rabat på næste køb😩
Håndværket på denne ring er virkelig…
Håndværket på denne ring er virkelig imponerende. Ventetiden var det værd for et produkt af så høj kvalitet.
Kvaliteten af denne ring er…
Kvaliteten af denne ring er fremragende, og den har en luksuriøs fornemmelse. Ventetiden var det værd for et så elegant produkt.
Jeg kan mærke en forbedring i min…
Jeg kan mærke en forbedring i min energi, siden jeg begyndte at bære dette armbånd. Det tog tid at ankomme, men fordelene er tydelige.
Et svindlerfirma
Et svindlerfirma der ikke ved hvad de taler om. Var så dum at købe deres Wellness ring med magneter, da jeg har god erfaring med magnet terapi. Der er absolut ingen magnetisme i disse ringe. Det er billige kopier fra Kina.
Sikken bras😡 Skammer mig
Sikken bras😡 Skammer mig, at har været en sådan idiot. Plejer, at passe på for svindel. Ringene er så små, at størrelsen passer til lillefinger. Jeg er en kvinde, hvordan kan mænd få passe den ring? Magneter, en by i Rusland. Helt til grin. Så pas på til at købe fra Glistenova!!!!!
Det er et svindlerfirma
Det er et svindlerfirma, som jeg absolut ikke vil anbefale nogen at handle hos. De sender noget billigt bling, som de kalder magnetringe og de sender dem alt for små. Så små at de passer til en baby. Når man så laver reklamation, får man at vide, at man selv står for at sende det købte retur men nu skal det sendes til et kinesisk firma, selvom det købte er købt via en dansk hjemmeside. SVINDEL OG HUMBUG.
Fuld af løgnHar bestilt længe siden men har…
Har bestilt længe siden men har desværre ikke fået min ring. Det er bestemt snyd i denne firma. Lade være med at købe noget fra dem.
Denne ring har et unikt og fantastisk…
Denne ring har et unikt og fantastisk og fantastisk look, som jeg elsker.Det tog tid at nå frem, men jeg er yderst tilfreds med det.
Denne ring har et tidløst design
Denne ring har et tidløst design, som jeg elsker. Forsendelsen var lidt forsinket, men det er et smukt produkt, der var værd at vente på.
Armbåndet her en behagelig pasform og…
Armbåndet her en behagelig pasform og et sofistikeret udseende. Leveringen tog længere tid, men jeg er meget tilfreds med kvaliteten.
Kvaliteten af dette armbånd er…
Kvaliteten af dette armbånd er fantastisk, og designet er virkelig unikt. Ventetiden var det værd for noget så veludført.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.