Valutata 5 stelle su 5

Så nöjd med mina köp från Glasverandan! Snabb leverans , feedback och uppdateringar. Fina saker till bra priser. Rekommenderar varmt !

4,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

Ett fantstiskt företag

Ett fantstiskt företag. Bra utbud, fina produkter och extremt snabba leveranser varje gång. Har handlat vid 4 olika tillfällen under de senaste månaderna ❤️

9 dicembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Besviken på produktbeskrivning och kvalitet.

De få varor jag beställde levererades snabbt, men i en onödigt stor kartong. Det stod på hemsidan att kalenderljuset var av 100 % stearin (dock var det felaktigt stavat, det stod sterin). Då jag packade upp ljuset, såg o kände jag att det inte var gjort av stearin. Vilket ljusaffären i sta’n bekräftade. De sa att det var gjort av paraffin. Jag beställde också målarböcker till mina barnbarn. Men då dessa luktar så starkt av kemikalier, vill jag inte ge bort dom till någon, över huvud taget. Ovanstående produkter var billiga - men jag hade hellre betalat lite mer för rättvisande information och bättre kvalitet. I stället har jag kasserat dessa varor.

3 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Pålitligt, fina varor och bra kundbemötande

Fina varor, snabb hantering och fint förpackat av Glasverandan. Strul med leveransen vilket inte hade med Glasverandan att göra och de var en fantastisk hjälp när fraktbolaget hade logistikproblem. Mycket trevligt bemötande på kundservice. Tack! Rekommenderar denna butik varmt.

10 giugno 2024

Förtroendefullt

Snabb leverans! Ringde även butiken för att kolla upp verksamheten innan jag beställde (tyckte en del omdömen var så kritiska), de var lätta att få tag på och väldigt trevliga. Varorna var precis enligt beskrivning. Rekommenderar detta ställe!

1 dicembre 2023

På deras hemsida står;

På deras hemsida står;

Duktyngen jordgubbar

59 kr
Finns i lager för omgående leverans
LÄGG I VARUKORGEN
Produktbeskrivning:
Duktyngen jordgubbar med nypa upptill. I fin färgglad modell. Säljes i pack om fyra stycken.

Mäter per styck ca 8*4cm

Köpte 4 st
Och fick 1 paket om 4 st 🙀😜😜😜fick alltså betala 4x59kr 236 😹😹😹😹

Jfr sovtex här

Dynäs Jordgubbar Duktyngd Röd
Visa bild i full storlek

Jordgubbar Duktyngd Röd
Pris: 59 kr
5 stars
1 Recensioner
Lev.art: 57852
Ean: 7331598578521
Finns i lager och kan skickas idag.
Fråga om denna produkt
Antal:
Söta och praktiska duktyngder i form av röda jordgubbar. Kommer i 4-pack.

Ett snyggt och praktiskt sätt att hålla duken på bordet, perfekt till härliga måltider utomhus!

Material: Metall.

12 aprile 2023

Otroligt snabb leverans

Beställde 2 förpackningar med virvaletter igår och idag var de hos mig, har sällan upplevt en så snabb leverans och produkterna var till full belåtenhet!
Hit kommer jag att vända mig igen!

24 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vi beställde ett par saker och en utav…

Vi beställde ett par saker och en utav dem var trasig. Kontaktade Glasverandan via mail (ringer aldrig för vill kunna ha bevis om allt som skrivits om något skulle ske). De har inte svarat så blir att anmäla både ARN, Konsumemtverket och ev polisanmälan. Kommer aldrig mer handla här! Rekommenderar verkligen inte detta stället.

20 maggio 2023

Fina varor

Fina varor. Trevligt bemötande och snabb leverans. Kommer att handla av Glasverandan fler gånger 👍

27 aprile 2022

Snabb Leverans!

Snabb och bra leverans med DHL. Bra paketerat. Varor som överensstämmer med beskrivning. Har beställt här flera gånger utan några problem.

15 febbraio 2022

Toppen!

Mejlade en fråga angående leverans och fick svar på 20 minuter! Fick varorna på ett par dagar och är mycket nöjd. Stort utbud med bra priser så jag lär återkomma som kund!

28 novembre 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più