Banner for Glasgigant

Glasgigant Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

1. De prijs/kwaliteit verhouding is goed, 2. De ruiten werden op afgesproken datum geleverd (zelfs iets vroeger dan in bericht werd vermeldt). 3. De afwerking van de ruiten was prima en voldeed aan... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Tijdens het bestellen bleef de betaling hangen, waardoor ik mijn bestelling opnieuw moest invoeren. Doordat ik het snel invulde vergat ik dat het in mm moest en deed ik het in cm. Nadat ik besteld had... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Het bestelde dubbelglas was exact zoals zelf gemeten, paste precies. Met de mee-bestelde montagemiddelen ging zelf plaatsen prima, ondanks dat we dit nog nooit gedaan hadden. We waren verrast dat de l... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle reactie. Duidelijke afspraak voor levering. Hebben het druk blijkbaar, goed teken, duurt een 10 dagen voor ze afleveren. Maar dat is geen probleem als je op tijd besteld. Keurig vlg afspraak... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Commerciante di vetro
  2. Negozio di articoli in vetro e specchi

Informazioni su Glasgigant

Scritti dall'azienda

Glasgigant.nl is een online specialist in glas op maat voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Via onze webshop bestelt u eenvoudig glasproducten op maat, volledig afgestemd op uw gewenste afmetingen, glassoort, dikte en afwerking. Of het nu gaat om een kleine glasvervanging, een interieurproject of een grotere zakelijke opdracht: bij Glasgigant.nl vindt u een passende glasoplossing voor vrijwel iedere toepassing.

Ons assortiment bestaat onder andere uit enkel glas, veiligheidsglas, gehard glas, gelaagd glas, isolatieglas, spiegels, douchewanden, glazen deuren, tafelbladen, keukenachterwanden en andere maatwerk glasproducten. Door het bestelproces overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te maken, kunt u snel zien welke mogelijkheden er zijn en eenvoudig het juiste product samenstellen.

Bij Glasgigant.nl combineren we scherpe prijzen met zorgvuldige productie, duidelijke communicatie en betrouwbare service. Elk glasproduct wordt op maat gemaakt en met aandacht verpakt voor levering of afhalen. Wij vinden het belangrijk dat klanten vooraf goed weten waar zij aan toe zijn, van de gekozen glassoort tot de verdere afwerking en levering van de bestelling.

Dankzij onze ervaring met maatwerk glas helpen wij klanten dagelijks bij uiteenlopende projecten in en rondom de woning, winkel, kantoorruimte of bedrijfspand. Glasgigant.nl staat voor gemak, kwaliteit en betaalbaar glas op maat, eenvoudig online besteld.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

70 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

53 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Nette afhandeling

De communicatie met de bezorgdienst was netjes en duidelijk. Van te voren een mail gekregen over de verwachte levertijd. Ook nog gebeld door de chauffeur voor de excate tijd.
Nette afhandeling.

2 settembre 2026

Prima

Prima
Alleen bezorging was veel vroeger dan aangegeven.

28 luglio 2026

Hallo Patrick,

Dank je wel voor je beoordeling en je eerlijke feedback.

Een levering die veel eerder komt dan het doorgegeven tijdvak is vervelend, want je richt je dag er wel op in. Onze excuses daarvoor. We geven het door aan de planning, zodat de aangekondigde tijden beter aansluiten op de werkelijke route.

Fijn dat het verder naar wens was. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we het graag.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer fijne bezorging en top kwaliteit…

Zeer fijne bezorging en top kwaliteit product voor zover ik kan zien

28 luglio 2026

Hallo Huub,

Dank je wel voor de 5 sterren! Fijn dat de bezorging goed verliep en dat het glas er goed uitziet.

Mocht je bij het plaatsen toch nog iets tegenkomen, laat het ons gerust weten, dan kijken we met je mee.

Veel plezier ermee!

Prima naservice

Levering ging goed maar ik kreeg twee verkeerde dingen.
Door de goede oplossing en service daarna ontdekt je pas hoe het bedrijf werkt! Prima dus! 👍

20 luglio 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor je 5 sterren, zeker gezien er in eerste instantie twee verkeerde artikelen zijn geleverd. Onze excuses voor dat ongemak.

We zijn blij dat onze klantenservice het snel en naar tevredenheid heeft kunnen rechtzetten. Dat compliment geven we door aan het team.

De chauffeur was vriendelijk

De chauffeur was vriendelijk. Hielp met uitpakken en het tafelblad plaatsen.
Kortom tevreden

15 luglio 2026

Hallo Carla,

Dank je wel voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat onze chauffeur even meehielp met uitpakken en het plaatsen van het tafelblad. Zo'n blad is niet het lichtste, dus dat scheelt.

We geven het compliment graag aan hem door. Veel plezier met je tafel!

Team Glasgigant

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più