Tilbuddet holdt. Blev ikke dyrere. Montering samt oprydning og bortskaffelse af gl.varmepumpe gik fint. (Et enkelt kabel sad ikke pænt på udedelen men blev fixet straks næste dag.) Fik efterleve... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi har købt og fået monteret en Panasonic aircondition i vores sommerhus til vores fulde tilfredshed. Selve monteringen skulle være usynlig og gå igennem et skab. Dette er blevet super flot, og lever... Leggi di più
Bedste investering nogensinde Vi købte et aircondition anlæg af Søren fra Glad Energi, og vi har fået fuld valuta for pengene. Anlægget blev leveret og installeret som aftalt, og nu kører... Leggi di più
Glad energi mødte ind som aftalt, gennemgik opgaverne med mig,som hurtigt blev udført de gennemgik med mig hvad de havde udført Rydder op efter sig tog affald med ud i bilen Meget positiv oplev... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Installation af Panasonic og Mitsubishi varmepumper i toppen af Nordsjælland
Informazioni di contatto
Bomose Alle 23, 3200, Helsinge, Danimarca
- +4550266000
- info@gladenergi.dk
- gladenergi.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Alt forløb som planlagt og til tiden
Alt forløb som planlagt og til tiden
God og effektiv service
Kan varmt anbefales!
Elendigt serviceniveau
Elendigt serviceniveau. Havde aftale om serviceeftersyn af varmepumpe. Du sender en sms om morgenen, om at du ikke kan komme på det aftalte tidspunkt, fordi du skal vente på en reservedel, men vil komme senere samme dag. Min kone har taget fri hele formiddagen fordi du skal komme. Hun skriver tilbage til dig pr. sms om hvornår du regner med at komme - du ulejliger dig ikke engang med at svare... Du dukker selvfølgelig ikke op. Det er bare ikke i orden og mangel på respekt overfor andre mennesker.
Fantastisk service. gode produkter.
Fantastisk service. Professionelle. Finder de bedste løsninger til kunden - ikke bare sælge.
Varmepumpe-firmaer er normalt upersonlige og ligeglade. Det er unikt at opleve....
Flot arbejde til aftalt tid.
Godt arbejde leveret til den aftalte…
Godt arbejde leveret til den aftalte tid og en rimelig pris.
Super hurtig assistance
5 stjerne! Super rådgivning, super service, super hurtig. Jeg er meget tilfreds!!
Hurtig og perfekt levering og montage…
Hurtig og perfekt levering og montage af luft/luft varmepumpe.
Søren og hans makker kom som aftalt
Søren og hans makker kom som aftalt, udførte montagen, super flot, og dejligt hurtigt.
Der var ryddet op efter dem og de sagde pænt farvel..
Super dygtig og professionel
Vi fik monteret en varmepumpe i vores sommerhus. Søren fra Glad Energi kom først ud og kiggede og rådgav os om valget at varmepumpe og talte med os om placeringen. Monteringen er udført pænt og de kørte først, da alt var tjekket, og den var oppe at køre på wifi. Så stor anbefaling herfra.
Fin lokal service
perfekt job udført
perfekt job udført, og overholdte alle aftaler, stor anbefaling herfra.
Fantastisk service
Fantastisk service, pænt arbejde og meget venlig. Kan på det varmeste anbefale Gladenergi.
Jeg er super glad og tilfreds.
Jeg er super glad og tilfreds.
Meget venlig og imødekommende betjening og super flot arbejde.
Aftaler blev holdt.
Pænt arbejde og pænt og rent ved oprydning af opgaven.
God information om betjeningen af varmepumpen.
Jeg har aldrig haft det så varmt i huset som nu?- blæser står på 20 grader.
Så jeg er en glad kunde,- vil varmt anbefale Glad energi,- de lever op til deres navn. Vh Birgitte.
Vi havde akut brug for en ny varmepumpe…
Vi havde akut brug for en ny varmepumpe i sommerhuset, og Søren kom med kort varsel og på en søndag og satte en ny op.
Yderst behagelig og serviceminded. Vi betalte ikke engang ekstra 😊
Virkelig god og hurtig service
Virkelig god og hurtig service. Helt sikkert en der ved hvad han har med at gøre.
Min VP var gået i stykker. Fik allerede at vide i tlf hvad det nok drejede sig om, hvilke muligheder der var og hvad det kostede.
Dagen efter var problemet løst, jeg havde fået ny udedel monteret og pumpen kørte igen. Kan varmt anbefale gladenergi.dk
Super service og effektivt håndværk
Gladenergi leverede hele vejen igennem super service og deres arbejde var effektivt og af høj kvalitet. Nem kommunikation hele vejen igennem. Kan varmt anbefales.
God service med venlig betjening
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.