Selve kjøpet gikk veldig greit, det var bare en hake ved det! Jeg gikk inn på en heimeside for det jeg trodde var for Amfi på Steinkjer. Etter at kjøpet var gjennomført, satt jeg der med et gavekort f... Leggi di più
Ein fantastisk kveld. Mannskapet på båten fekk oss til å oppleve oss velkomne, med smil og varme. Neste varme velkomst fekk me på bryggja på Holmen. Så var det god mat og drikke med god info, og ikkje... Leggi di più
Det var enkelt å bestille og betale. Siden dette var en bursdagsgave var det flott at jeg kunne printe ut gavekortet i tillegg til å ha det digitalt. Et forbedringspotensiale finnes, Brødrene Berggre... Leggi di più
Informazioni su Givn
- 3 års varighet
- Påminnelser på SMS
- Pengene tilbake-garanti
Les mer og kjøp gavekort på givn.no
Sorgenfrivegen 9, 7031, Trondheim, Norvegia
- hjelp@givn.no
- givn.no
Ha risposto al 60% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Veldig bra gave-forslag
Veldig bra gave-forslag, gode betingelser og lett å bruke!
Enkel og flott gave å gi og å få :)
Simple and reliable
Many options on how to deliver the card and good feedback when opened and used.
God opplevelse
En effektiv og sikker måte å gi en gave på. Giver fant siden enkel å manøvre i og mottaker får et stort utvalg å velge i.
Enkelt og oversiktlig.
Positivt at man får igjen penger om gavekortet blir glemt
*Flott at man kan få tilbake pengene om gavekortet blir glemt
*Lett å finne frem i appen, godt forklart
*Raskt og effektivt
*Fint at man kan velge digitalt gavekort.
Enkel og grei løsning
Bra utvalg!
Det var enkelt og greit:-)
Virker trygt
Virker trygt. Flott med gode valgmuligheter. Også flott med lang varighet og pengene tilbake for mottaker av kortet.
Savner egentlig muligheten for å knytte den til en spesiell restaurant, f.eks øremerke for en 5 retters, men fint å velge også.
A very useful option for gifting…
A very useful option for gifting abroad.
My gift didn't arrive to recipients in box. When I checked there was note saying couldn't deliver by email - I've no idea why. I was able to rectify it but a bit stressful in a language I don't understand.
Mottaker er veldig fornøyd med…
Mottaker er veldig fornøyd med gavekortet. Det falt i smak og han gleder seg til vinsmaking
Fungerer bra.
Artig måte å gi gavekort på
Som førstegangs kjøper av gavekortet synes jeg all informasjon som kom underveis og etterkant var veldig bra. Jeg valgte å gi gavekortet digitalt på sms til et gitt tidspunkt og det fungerte veldig fint. Synes også at det var artig at det digitale gavekortet kunne gjøres litt personlig som en gave når mottaker åpnet gavekortet på telefonen sin