Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Super parfum concept! Kleine handige travelcases die je in je handtas kan meenemen. Ik had 2 travelcases besteld en een discovery set. Door de discovery set kan je nieuwe parfums uittesten. Leuke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De parfums waren snel geleverd, mooi verpakt, exact als het op de foto getoond. De parfums zijn origineel. Tof idee om verschillende geur collectie te hebben/testen. Handig om je parfum overal mee te... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Profumeria

Scritti dall'azienda

Het parfums aanbod is enorm, en blijft jaarlijks toenemen. Wij helpen je graag om je favoriete geuren te ontdekken, ermee te experimenteren of dagelijks af te wisselen zonder honderden euro's uit te geven of jarenlang vast te houden aan één enkele fles.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Geweldig!

Hele snelle levering en de customer service was geweldig! Ze melden het als er iets uitverkocht is en ze komen met een oplossing. Ook antwoorden ze snel op mailtjes en geven ze accurate informatie!! Ik beveel ze aan!

Top!

Snelle verzending en mooi verpakt. Leuke travelcase als extraatje (ook in een koker).
Fijne korting voor enkele geuren!
Jammer dat jullie ermee stoppen… Ik had jullie net ontdekt!

mooie ervaring

mooie ervaring. jammer dat ik er pas achter kwam toen het opgeheven werd, anders had ik veel vaker bij Gilmera besteld, heel goed concept, beter mijns insziens dan parfumado en parfory waar ik eerder lid van was. nog snel wat decants besteld voordat alles op was.

Leuke uitverkoop

Leuke uitverkoop. Geleverd wat ik heb besteld helemaal top 👍 jammer dat ik jullie niet eerder.ontdekt heb

Vooruit het verzenden had iets sneller gekund maar door de enorme drukte (40% korting) snap ik wel dat dat niet gelukt is 😁

Valutata 4 stelle su 5

Prima shopervaring, assortiment mag uitgebreider

Prima shopervaring. Producten correct geleverd, 4 dagen na bestelling. De vijfde ster bewaar ik voor als ze het assortiment flink groter hebben (nu 100 damesgeuren en 13 mannengeuren. Daarvan zijn er een aantal unisex. Dat is dus een kleine selectie, naar parfumbegrippen. Maar ben tevreden met de 2 geurtjes die ik heb uitgezocht, ze zijn netjes aangekomen en je krijgt er een houdertje bij waar de buisjes mooi in passen. Ideaal, zo'n 8 ml parfumtravelspraytje. Perfect om te reizen en/of om een geur wat intensiever uit te proberen.

15 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Je maakt een grapje

Je maakt een grapje, ik ga naar de rechter, tot nu toe heb ik mijn producten niet ontvangen en ik krijg niet eens mijn e-mails die je beantwoordt, stelletje boefjes

18 agosto 2022
Logo di Gilmera

Risposta di Gilmera

Zoals aangegeven op de website in de balk bovenaan, en vermeld in onze e-mail van 13/08, hebben we je geïnformeerd dat we met vakantie zijn tot 21/08. Vanaf 22/08 draaien we terug op volle toeren en zal je het pakket ontvangen op 23/08 of 24/08.
Zoals aangeven in onze e-mail bieden we je een gratis parfum aan om je te bedanken voor je geduld. Bedankt voor je begrip.

Valutata 5 stelle su 5

Dit geeft mensen de kans om toch nog…

Dit geeft mensen de kans om toch nog goede parfums te kopen die dure parfum niet kunnen permitteren zoals ik met een klein inkomen vele parfums zijn veel te duur en bij jullie heb ik de kans om toch dat parfum te kopen wel kleine hoeveelheid maar toch deze die ik graag heb dank u

14 aprile 2022
Valutata 5 stelle su 5

De geuren zijn perfect en ideaal om te…

De geuren zijn perfect en ideaal om te testen. Bij mijn bestelling ontbraken de flesjes die je in je tas kan mee dragen. Zonder problemen zijn die daarna opgestuurd en was het toch nog op tijd om als cadeau te geven aan mijn mama die gek is op parfum maar altijd hetzelfde draagt. Nu heeft ze keuze uit vier verschillende geuren en nog een staaltje van een geur die niet in voorraad was. Ik koop hier zeker nog want vind het leuker om een kleiner flesje te kopen dan een grote want zo heb je in ieder geval wat meer keuze.

10 gennaio 2022

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più