Gigishaniafashion Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Eindelijk kunnen shoppen bij deze topper omdat ze nu ook plussize heeft verkocht! Wauw super snel in huis. Super mooie kleding. Zit perfect. Dikke 10! Moest netjes een handtekening zetten voor ontvang... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goed gebekte verkoopster, geeft advies, is eerlijk en recht voor der raap! Altijd blij met mijn bestelling!

Valutata 4 stelle su 5

Sinds deze toppers gestart zijn heb ik al meerdere bestellingen bij ze gedaan. Alles keurig op tijd bezorgd en beantwoorden altijd netjes je vragen. Ze hebben vaak nieuwe collectie, echt voor ieder... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di abbigliamento

Scritti dall'azienda

Werkdagen voor 12:00 besteld = Dezelfde dag verzonden! 3 keer per week nieuwe collectie! Betaal achteraf met Klarna! Gratis verzending vanaf €75,- 4 keer per week live streams op Tiktok op de items te showen.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

350 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

21 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Wat een slechte kwaliteit

Wat een slechte kwaliteit. Mijn pak wat ik besteld had kwam al beschadigd binnen en na het wassen nog meer gaten.
Zonde van mijn geld

Beste Saskia,

Helaas hebben we geen mail van jou ontvangen over dit probleem en hebben dit dus ook niet kunnen oplossen. We zijn gelijk gaan zoeken naar jouw ordernummer maar kunnen die niet vinden aan de hand van je naam… Zou je ons willen mailen zodat we dit samen kunnen oplossen! Fijn uiteinde.

Valutata 5 stelle su 5

Super blij met het joella pak en de…

Super blij met het joella pak en de broek en wat leuk bedacht die spellen , ga zo door ik kom zeker vaker langs ,om klere te score ,hele fijne feestdagen voor jullie en tot volgend jaar 😘😘😘🥂

22 dicembre 2023

Lieve,

Dankjewel voor je leuke reactie!! Gelukkig dat horen we graag ook jij nog een heel fijn uiteinde en tot 2024!

Super blij met de broek

Super blij met de broek, leuke betaalbare items in de shop, en toffe meiden die met veel passie en liefde hun winkel runnen.

19 dicembre 2023

Lieve ,

Dankjewel voor je lieve reactie en natuurlijk voor je bestelling! Tot 2024!

Toppers zijn het!!

Toppers zijn het!!!
Super kleding, snelle levering, hart voor hun werk!, super leuke spelletjes om te winnen..

Zeker bestellen mensen!! Ga zo door meiden🥰

15 dicembre 2023

Hii Michelle,

Super lief dankjewel voor je reactie we doen het met alle liefde!

Valutata 5 stelle su 5

Al aardig wat gekocht bij de meiden en…

Al aardig wat gekocht bij de meiden en Annet. Alle Kleding wat ik al binnen heb valt goed op maat is van goede kwaliteit en zijn leuke prijzen! De lives (op tiktok) zijn ook nog eens verslavend en gezellig! :)

Hiii,

Wat fijn om te horen super leuk!! Dankjewel voor al je bestellingen en als je support!

Super tevreden

Super mooi pak en heerlijk was parfum. Leuk kadootje plus kerstkaartje. Snel verzonden,

Xx laura van Strien.

Lauraaaa,

Dankjewel voor de reactie!❤️

Valutata 5 stelle su 5

Super leuke spellen bedenken ze waarbij…

Super leuke spellen bedenken ze waarbij iedereen grote kans heeft om te winnen . Zo houden ze ook een beetje rekening met mensen met een weinig budget en toch kans maken. Super leuke eerlijke spellen waarbij het bij gigi en shania en annet totaal niet om winst draait , ga zo door meiden♥️♥️♥️

15 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

deed mee aan lootjes 7.50 ik kies er…

deed mee aan lootjes 7.50 ik kies er zelf voor . ik dacht leuke meiden! 75 ballen en dan leuke prijzen! maar ze zeggen ter waarde van 750 euro maar dat is niet zo . het is een leuk en slim idee om geld te verdienen massa is kassa. vervolgens als je wint moet je zelf de verzenkosten betalen ook 7.95 haha . ik vind dit echt erg! oja en jullie hebben een vet grote bek diep van binnen zijn jullie vast lief. alles voor handel

14 dicembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ik had een foute levering gehad

Ik had een foute levering gehad, wat kan door alle drukte, maar zonder problemen en na 1 dag nadat ik het gemeld had kwam de juiste levering binnen.
Super service, en de meiden en moeders doen ontzettend hun best!

Giga gezelligheid

Giga snel reacties en levering.
Jullie zijn zo gezellig en weten een ander ook meteen op te beuren ook onder de verkoop op tiktok. De spelletjes actie helemaal top. Al een paar x gewonnen.

Ik zeg niks meer aan toe te voegen.
Ga zo door.

Liefs jessoca van uit dronten.

Valutata 5 stelle su 5

De topper met hart van goud en kwaliteit

Op moment kan ik weinig verdragen kwa kleding maar hun kleding zit al gegoten ik leef er echt in weer puntje hoop gekregen dat er nog kleren zijn voor mij enorm lieve dames en laten me heel speciaal voelen en de kleding is super tog en fijn en is er ieds boef maar een mail te doen en huppa er word na oplossing gezocht dames ga zo door jullie zijn echt toppers en laat jullie niet stoppen jullie hebben mij weer een beetje het positieve terug gegeven 🩷🥰 veel liefde aan de toppers

11 dicembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Goeie oplossing gekregen van deze…

Goeie oplossing gekregen van deze dames, ik ben super blij met mijn bella groen! Zeker een aanrader om hier te bestellen, ik ga zeker vaker bestellen! 😘

Jullie zijn toppertjes ga zo door !!!

2 dicembre 2023

Kopennnnn

Leuke kleding, leuke meiden.
Je pakketje uitpakken is al een feestje 😍 mooi ingepakt met een leuke flyer .

Live kijken bij ze op TikTok is ook leuk

Risposta di Gigishaniafashion

Dankjewel voor je lieve review dikke kus van ons xxx

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più