Dettagli dell'azienda

1. Impresa di installazione di interni
  2. Servizi di ristrutturazione

Scritti dall'azienda

Gigazonwering is een online webshop die ontstaan is door de samenwerking van 3 gemotiveerde ondernemers die al meer dan 25jaar ervaring hebben in de zonwering’s branch, wij willen zonwering voor iedereen toegangkelijk maken, doormiddel van een simpele webshop waar u zelf uw zonwering kan samen stellen en het mooie hieraan is dat u direct een prijs heeft voor uw eigen zonwering op maat. Wij bieden A merk en kwaliteit zonwering, wij bieden de mensen ook montage en meet service aan maar voor de handige doe het zelfers onder ons is het ook mogelijk alleen te kiezen voor bezorging en afhalen. Wij hopen u snel van dienst te kunnen zijn met zonnige groet Team Gigazonwering.

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,3

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Topbedrijf

Topbedrijf! Ik heb snel een afspraak kunnen maken en hebben mijn probleem snel en goed opgelost!

20 febbraio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Goede service en snelle montage

Goede service. Contact verloopt makkelijk en snel, wordt overal over meegedacht en geen probleem is te moeilijk. Screens zijn snel geleverd en nog sneller geïnstalleerd dan gedacht. Screens zien er netjes uit, goed geïnstalleerd en werken perfect. Al met al een goede aanrader.

4 agosto 2022

Risposta di Gigazonwering

Goedemorgen Chris, hartelijk bedankt voor je mooie review. Wij zijn hier zeer trots op, wij wensen jullie heel veel plezier van jullie mooie nieuwe screens! Met vriendelijke groet,

Team Giga

Valutata 4 stelle su 5

Goede kwaliteit en professioneel personeel

Laats mijn oude ritsscreen van Karwei vervangen voor nieuwe van Gigazonwering. Het zelf samenstellen op de website was eenvoudig, alles staat goed en duidelijk aangegeven. Wat ook erg fijn is, is het enorme kleuren aanbod van de screens. De prijs is wel ietsjes hoger dan bij Karwei maar de kwaliteit is dan ook goed. Het personeel van de opgang service was professioneel en klantvriendelijk. Al met al een positieve klantervaring bij Gigazonwering!

3 agosto 2021

Rolluik shampoo

Van de week de rolluik shampoo getest op mijn rolluik. De werking is naar verwachting en het eindresultaat is perfect.

Dank voor het mooie product, zeker een aanrader!

29 luglio 2021

Risposta di Gigazonwering

Goedemiddag, bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat onze rolluik shampoo ook bij u het verschil heeft gemaakt. Willen u heel veel plezier van uw mooie schone rolluiken wensen!

Een zonnige groet,

Team Giga Zonwering.

Nieuw en veelbelovend

Goede prijs/ kwaliteit verhouding en fijne service!

Goedemiddag,

Bedankt voor uw review! Wij willen u heel veel plezier wensen van uw mooie screens. Als wij in de toekomst nog iets voor u kunnen doen dan horen wij dit uiteraard graag!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een zonnescherm shampoo gebruikt…

Ik heb een zonnescherm shampoo gebruikt en ik moet zeggen dat het een super fijn product is!

Risposta di Gigazonwering

Hey Jerrell, Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over onze shampoo. Wij hopen dat u nog lang veel plezier beleefd van uw schone producten!

Valutata 5 stelle su 5

Overzichtelijke website met een ruim aanbod

Aangezien ik in een gedateerd huis woon bestaat mijn raampartij uit afwijkende maten. Bij Giga Zonwering kon ik gemakkelijk en overzichtelijk aanklikken welke maat ik precies nodig had voor welk zonnescherm. Daarnaast was de levering erg snel en het product van hoogwaardige kwaliteit! Kortom zeer tevreden met mijn aankoop en een echte aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een zonnescherm!

Goedemiddag Michael,

Wat heeft u een mooie review over ons geschreven zeg. Hartelijk bedankt hiervoor! Wij zijn er trots op dat wij dit project voor u hebben mogen uitvoeren en hopen u in de toekomst nog eens terug te zien als klant bij ons.

een Giga Fijne dag toegewenst!
Team Giga Zonwering

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più