uitleg per laag was best helder al moest ik soms nog even vragen stellen tussendoor
Kennissen van ons hebben allemaal gietvloeren en wij vonden die altijd zo prachtig. Nu toch zelf eentje besteld mooie vloeren en genoeg keuze qua kleuren!
ik heb echt gezocht naar randjes of plekken waar t loslaat maar ik zie helemaal niks alles blijft heel
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Voor Gietvloer Den Haag, dé lokale expert in gietvloeren, is kwaliteit en klanttevredenheid onze topprioriteit. Wij zijn trots op onze diepgewortelde ervaring in de regio Den Haag, waar we al jarenlang huizen en bedrijven voorzien van hoogwaardige gietvloeren. Ons team van deskundige vakmensen gebruikt alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat elke vloer niet alleen prachtig oogt, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Bij Gietvloer Den Haag begrijpen we dat elke ruimte uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan kleuren en afwerkingen aan, van strak en modern tot warm en uitnodigend, zodat u de perfecte vloer kunt kiezen die past bij uw persoonlijke stijl en de sfeer van uw ruimte. Of het nu gaat om een industriële gietvloer voor uw bedrijf of een comfortabele epoxyvloer voor in huis, wij staan klaar om u te adviseren en de ideale oplossing te bieden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We werken nauw met u samen vanaf het eerste ontwerp tot aan de voltooiing van uw project, om te garanderen dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft. Ontdek de kwaliteit en service van Gietvloer Den Haag en geef uw ruimte de uitstraling die het verdient.
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag, Zuid Holland, Paesi Bassi
- +31705690104
- contact@gietvloerdenhaag.net
- gietvloerdenhaag.net
Le persone hanno visualizzato anche
uitleg per laag was best helder al…
ze hebben echt grondig schoon gemaakt…
ze hebben echt grondig schoon gemaakt na afloop niks achtergelaten in huis
Je ziet aan de lijnen en overgangen dat…
Je ziet aan de lijnen en overgangen dat dit met een designers hand is gedaan en niet zomaar snel gelegd.
ik heb echt gezocht naar randjes of…
ik merkte pas na dag dat t een geheel…
ik merkte pas na dag dat t een geheel is tussen gang en keuken geen randjes
In daglicht glanst de vloer zacht en…
In daglicht glanst de vloer zacht en bij lamplicht warm en rustig
Er zitten geen slepen meer van stoelen
Er zitten geen slepen meer van stoelen, vloer blijft netjes en glad
bij alle ruis gaven zij gewoon heldere…
bij alle ruis gaven zij gewoon heldere richting
Ze werkten zorgvuldig bij de…
Ze werkten zorgvuldig bij de deurposten, mijn buurman zei dat dat knap gedaan was.
partner vond dat hele ruimte er zacht…
partner vond dat hele ruimte er zacht en strak uitzag
Goede prijs voor zo'n strakke gietvloer
wil jullie nogmaals bedanken
wil jullie nogmaals bedanken, gietvloer ziet er echt super uit
Kennissen van ons hebben allemaal…
Kennissen van ons hebben allemaal…
Super trots op de gietvloer
Super trots op de gietvloer, voldoet helemaal aan de verwachtingen die we hadden.
Voordelige aanbieder van gietvloeren
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.