team kreeg t dikke mos ook weg beetje rare houding maar resultaat super
Top ervaring. Kregen al snel een belletje ivm onze aanvraag. Inmiddels is onze gevel van boven tot beneden schoon gemaakt en dat is keurig gedaan.
Goed gedaan. Onze gevel ziet er stukken beter uit na het stoomreinigen. Hopelijk kunnen we er weer eventjes tegenaan.
Goed bedrijf. Onze gevel ziet er zoveel malen beter uit dan eerst. Kan wel zeggen dat het een groot succes is geweest.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bij Gevelreiniging Leeuwarden zijn we gespecialiseerd in het professioneel reinigen en onderhouden van gevels voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze jarenlange ervaring in de gevelreinigingsbranche zorgt ervoor dat we elke gevel weer laten stralen, ongeacht de mate van vervuiling. Of het nu gaat om aanslag door weersomstandigheden, graffiti, mosvorming of ander vuil, ons team staat klaar om uw gevel in topconditie te brengen. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke technieken en hoogwaardige producten om een duurzaam resultaat te garanderen, zonder de onderliggende materialen te beschadigen. Daarnaast bieden we aanvullende diensten aan zoals het impregneren van gevels, wat ervoor zorgt dat uw gevel langer beschermd blijft tegen vuil en vocht. Bij Gevelreiniging Leeuwarden staat klanttevredenheid centraal. Wij werken nauw samen met onze klanten en luisteren goed naar hun wensen om altijd maatwerk te leveren. Met onze snelle en betrouwbare service zorgen we ervoor dat uw pand er altijd representatief uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw gevel weer als nieuw kunnen laten stralen.
Lange Marktstraat 1, 8911 AD, Leeuwarden, Paesi Bassi
- +31583690195
- contact@gevelreinigingleeuwarden.com
- gevelreinigingleeuwarden.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Onze voegen zagen er heel slecht uit
Onze voegen zagen er heel slecht uit. Bedrijf heeft het keurig schoongemaakt.
Goede methode
Heb zelf geinformeerd wat voor mij de beste methode zou zijn en hebben me goed geholpen.
Snelle service en geweldige resultaten
Snelle service en geweldige resultaten, had niet verwacht dat ik echt niets meer van de graffiti terug zou zien.
Onze gevel is weer helemaal schoon na…
Onze gevel is weer helemaal schoon na de grondige reinigingsbeurt. Sta Zelf echt te kijken van het resultaat.
Prijs voor het laten onthoude van je…
Prijs voor het laten onthoude van je gevel valt mee bij dit bedrijf. Voeren het netjes uit.
Als jee je gevel echt goed wit laten…
Als jee je gevel echt goed wit laten reinigen is Leon je man.
Net bedrijf
Net bedrijf. Ontving en keurige offerte wat het stoomcleanen van onze gevel zou gaan kosten en het werk is goed gedaan.
Straalwerk is een goede methode
Straalwerk is een goede methode. Alle viezigheid is verdwenen van onze gevel.
Bedrijf ingeschakeld voor een klus van…
Bedrijf ingeschakeld voor een klus van het verwijderen van graffiti. Zeer professioneel gedaan.
Gevel laten reinigen
Gevel laten reinigen, snel en netjes werk geleverd, kom zeker terug als het weer nodig mocht zijn.
Top bedrijf
Top bedrijf. Onze gevel was echt heel erg vuil. Ik vroeg me af of ze dit nog schoon zouden krijgen en sta versteld van het resultaat.
Goed bedrijf
Top ervaring