Vriendelijke ondernemer die echt waarmaakt wat die zegt. Zijn team is hier geweest en het resultaat is verbluffend, onze gevel ziet er uit als een nieuwbouwhuis.
Het stralen van de gevel heeft onze woning weer als bijna nieuw gemaakt, heel goed wek gedaan. Zeer professioneel team met leuke lui
Onze gevel is flink opgeknapt middels stoomcleanen, ben blij met de keuze voor reinigen via stoom en dit bedrijf!
goede uitleg over wat ze gingen doen, zowel in't nederlands als engels helder uitgelegd
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Gevelreiniging Groningen, dé expert op het gebied van gevelreiniging en onderhoud. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken en herstellen van gevels voor zowel zakelijke als particuliere klanten in en rond Groningen. Wij begrijpen het belang van een schone en goed onderhouden gevel, niet alleen voor de esthetiek maar ook voor de duurzaamheid van uw pand. Onze diensten omvatten een breed scala aan technieken zoals hogedrukreiniging, zandstralen, chemisch reinigen en voegherstel. Elk project wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail benaderd, waarbij we alleen de beste materialen en de meest geavanceerde apparatuur gebruiken. Onze ervaren specialisten zijn grondig getraind om elke uitdaging aan te gaan en zorgen altijd voor een veilige en efficiënte uitvoering van het werk. Bij Gevelreiniging Groningen streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar uw wensen en bieden op maat gemaakte oplossingen die precies passen bij uw behoeften. We zijn trots op onze transparante werkwijze en eerlijke prijzen. Laat ons uw gevel terugbrengen naar zijn oorspronkelijke schoonheid en bescherm uw investering met professionele zorg. Bezoek onze Trustpilot-profiel om beoordelingen te lezen of om uw eigen ervaring te delen!
Paterswoldseweg 806, 9728 BM, Groningen, Groningen, Paesi Bassi
- +31505690607
- contact@gevelreiniginggroningen.com
- gevelreiniginggroningen.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
gevel is echt heel mooi geworden voor…
gevel is echt heel mooi geworden voor die prijs nooit verwacht, materiaal wat ze gebruiken is echt goed
Hebben de gevel echt brandschoon gemaakt
Bieden verschillende reinigingsmethode…
Bieden verschillende reinigingsmethode en het stoomreinigen is ons erg goed bevallen.
Prijs/kwaliteit verhouding van hun…
Prijs/kwaliteit verhouding van hun diensten is zeer goed.
Viel mee wat ik kwijt was voor een…
Viel mee wat ik kwijt was voor een grote reinigingsbeurt.
Goede reiniging
Goede reiniging, je gevel knapt er echt flink van op. Voor mij me geld zeker waard geweest.
Huur dit bedrijf altijd in als onze…
Huur dit bedrijf altijd in als onze gevel aan onderhoud toe is, stellen ons nooit telleur.
Alles is goed geregeld bij dit bedrijf
Alles is goed geregeld bij dit bedrijf. Zijn vriendelijke mensen en kreeg een eerlijke offerte.
maken hun woorden waar.
Schone gevel
De gevel was erg vuil en nu lijkt het onderhand wel een nieuwe woning, erg knap.
Veel expertise
Milan is iemand met veel expertise. Zijn personeel instrueerd hij goed. Mooi resultaat behaald.
Straalwerk laten uitvoeren door dit…
Straalwerk laten uitvoeren door dit bedrijf. Voor ons een effectieve methode geweest.
Goed bedrijf
Goed bedrijf. Ben heel erg onder de indruk van het behaalde resultaat. Had zelf niet gedacht dat het echt zo schoon zou worden.
Ons gevel is flink opgeknapt
Ons gevel is flink opgeknapt. We gaan de woning verkopen en wilde graag mooie fotos laten maken. Dat gaat zeker lukken,
Fijne ondernemer
Fijne ondernemer. Heeft niks teveel gezegd. Onze gevel ziet er weer top uit.
Graffiti laten weghalen
Niet duur voor het verwijderen van graffiti. Reageren snel op aanvragen. Goed bedrijf.
Nette prijs voor gevelonderhoud
Nette prijs voor gevelonderhoud. Werk is keurig gedaan. Wij komen zeker terug.