Mozion Recensioni

TrustScore 4 su 5

1. Centro benessere

Vi revolutionerer måden high performers præsterer og restituerer. Mentalt og fysisk. For dem der giver alt hver dag og forstår, at de rette rutiner og optimal restitution er fundamentet for vedvarende resultater. Vores produkter er designet til den daglige rutine, der gør forskellen over tid. Enkelt. Effektivt. Uden kompromiser.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Misvisende markedsføring og manglende overholdelse af forbrugerregler

Min oplevelse med GetMozion begyndte allerede, da jeg besøgte webshoppen. Der reklameres med en Trustpilot-score på 4,6, men da jeg selv tjekkede Trustpilot, fremgik virksomheden med 4,0 baseret på ganske få anmeldelser. Det gav mig et indtryk af misvisende markedsføring og svækkede min tillid.

Da jeg samtidig gennemgik webshoppen og handelsbetingelserne, kunne jeg ikke finde en digital mulighed for at udøve fortrydelsesretten eller anmode om returnering. Efter min vurdering lever webshoppen derfor ikke op til kravene om en elektronisk fortrydelsesfunktion, som følger af Direktiv (EU) 2023/2673, der ændrer Direktiv 2011/83/EU, og som finder anvendelse fra den 19. juni 2026.

Kombinationen af den misvisende Trustpilot-visning og den manglende mulighed for digital fortrydelse gjorde, at jeg mistede tilliden til webshoppen og valgte ikke at handle der.

4 luglio 2026
Logo di Mozion

Risposta di Mozion

Tak for din henvendelse. Vi lægger vægt på gennemsigtighed, så lad os lige få fakta på plads.

Vores Trustpilot-score opdateres løbende automatisk, og den score, du refererer til, stemmer ikke overens med virkeligheden. Vi har intet ønske om at vildlede, og scoren afspejler altid de seneste anmeldelser fra vores kunder.

Hvad angår fortrydelse, følger vi naturligvis gældende lovgivning. Vores procedurer er beskrevet fuldt ud i vores handelsbetingelser.

Vi ærgrer os over, at du ikke fik det rette indtryk af os, men vi står fuldt ud inde for vores forretning og de løsninger, vi leverer.

Vi værdsætter ærlig feedback, men vi foretrækker en dialog baseret på korrekte oplysninger. Næste gang vil vi opfordre dig til at kontakte os direkte, før du vælger at offentliggøre en misvisende anmeldelse. Vi står altid til rådighed for en saglig samtale om vores forretning.

Elsker at bruge masken

Elsker at bruge masken! Føler virkelig at den har givet min hud mere glød og min urenheder er minimeret 😍

18 giugno 2026
Logo di Mozion

Risposta di Mozion

Tusind tak for den fantastiske feedback! Det glæder os utroligt meget at høre, at du allerede ser resultater med både glød og urenheder. Det er lige præcis den effekt, vi har arbejdet for at skabe. God fornøjelse!