Brugte GetBartender til en privatfest med 30-40 personer inviteret. Alt spillede og de to bartendere havde virkelig styr på det hele. Gode drinks også.
Scopri cosa dicono le persone
GetBartender get's the job done! Vi har netop gennemført et forholdsvist lille event på 11 pax med lækre dinner cocktails fra GetBartender. Yderst professionel service lige fra booking (med forholds... Leggi di più
Fra første booking henvendesle til sidste cocktal var mixet og Mobil-baren båret ud, var alle gutterne hos Bartender.com yderst proffesionelle. Både dem bag PC'en påi kontore,t men ikke mindst, dog... Leggi di più
Et helt igennem "must" for enhver middag eller event, som skal have et touch af magi og signalere lidt mere en blot en almindelig komsammen. RASMUS bartender var knald dygtig, levede de lækreste o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
We are a cocktail catering, bartender and event business. What makes us special? We are very flexible in terms of setup. If you just want to hire one single bartender then we can do that. If you want a big event package with 10 bartenders, mobile bars, beer, wine, catering and a DJ then we do that. Whatever your needs, we can deliver. We tend to focus on our quality cocktails though since that's what we are best at. If you have the guest, we'll do the rest!
Informazioni di contatto
Fruebjergvej 3, 2100, København, Danimarca
- Contact@GetBartender.com
- getbartender.com
GOD STEMNING, GODT SAMARBEJDE OG SKØNNE DRINKS
Vi hyrede Get Bartender til vores firmafest, med temaet Melodi Grand Prix.
Vi havde en rigtig god dialog og et godt samarbejde omkring set up – og Rasmus var rigtig god til at fange temaet og føre det videre i både drinks, udklædning og diverse effekter.
En rigtig god stemning, skønne drinks og et godt samarbejde.
COCKTAILS langt ud over det sædvanlige
RASMUS bartender var knald dygtig, levede de lækreste og godt smags afstemte cocktails og dette på en elegant og respektfuld måde
RASMUS vil være mit fremtidige valg og til enhver lejlighed
Supergod oplevelse
Vi havde en fin dialog inden festen, og under festen blev der serveret de fineste drinks, som vi sammen havde udvalgt.
Commitment og fleksibilitet - og ikke mindst gode drinks!
Vi hyrede Get bartender til vores firmajulefrokost og vi var meget tilfredse med deres service. De trådte til med meget kort varsel i årets travleste periode, og de mødte op med søde og festlige bartender, der blandede de skønneste drinks til os. Vi bruger gerne Get bartender igen.
Lotte, Missionpharma
Prof. betjening og godt humør
Vi afholdte et for arrangement til vores firmajulefrokost. Vi tog kontakt til Get Bartender for at få en god oplevelse - og det fik vi. God betjening og store smil hos vores medarbejdere. En god oplevelse.
Højt humør - gode drinks
Vi skulle holde utraditionel julefrokost i form af Beach party. I den forbindelse fik jeg flere tilbud på bartendere via et site, der skabe kontakt til flere.
Rasmus sendte en mail med flere setups - og ringede og fulgte op kort tid efter. Derfor valgte vi Rasmus.
Jeg fik selv lov at vælge 10 drinks til kortet - og selv navngive dem.
På selve dagen kom Rasmus i en tætpakket bil. Denne var fyldt med kvalitets spiritus, is og hvad der ellers hører til.
Derfra blev vi betjent i ca. 5 timer med lækre eksotiske drinks, lidt lir og højt humør!!
Kan klart anbefales, til alle der vil krydre deres fest. Bartender i godt humør og med smil. Der serverer kvalitet - det var sgu bedre end en tur i byen!!
Professionel, hårdtarbejdende, dygtig og ikke mindst kreativ bartender!
Havde fornøjelsen af at have Rasmus ude til en fredagsbar på arbejdet. Han servicerede os og tog højde for ønsker fra alle. Var omhyggelig med samtlige cocktails selv sent hen på aftenen. Senere på aftenen nød vi godt af hans kreativitet da vores alkohol stille og roligt slap op.
Kan varmt anbefales!
Et fantastisk festligt indslag med personlighed.....
Jeg kan kun anbefale Rasmus og Getbartender. Vi havde hyret ham til vores yngste søns konfirmation og det skabte stor glæde både hos konfirmanden og hos alle gæsterne. Der blev både serveret drinks med og uden alkohol. Og Rasmus, han er bare en god fyr, som er med til at skabe en god stemning til festen :-)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.