Babed Recensioni

TrustScore 2 su 5

1. Shopping e moda

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Babed is the lifestyle brand for young women that want to look good, feel good and kick ass.

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

FRAUD!!!!

Ordered online - I paid with my credit card. I needed to change my shipping address so I called customer service. Nobody replied to my email or calls and messages. Fraud!!! Please don’t fall for their trap!

26 aprile 2019

scam!!!

scam!!!
don't order at them! After they got the money, you will not here from them anymore!

14 aprile 2019

Tullavgift. Kommer ej i kontakt.

Beställde en produkt i dec -18, såg ingen info om att företaget låg utanför Europa, därefter ville PostNord ha en tullavgift på nästan 100 kr så jag lät bli att betala den och fakturan via Klarna med hänvisning till tullavgiften som ej angivits. PostNord returnerade paketet till avsändaren. Krävdes flera kontakter med Klarna för att till sist få bort fakturan, varken jag eller de fick kontakt med företaget. Nu 5 mån senare mailar företaget att de idag packat och skickat min produkt :O som att de just fått in min beställning. Så nu börjar väl skiten om.

9 aprile 2019

Jag vill göra en retur och har sedan…

Jag vill göra en retur och har sedan januari mailat och försökt hålla en konversation med kundtjänst, men det är stört omöjligt att få ett vettigt svar. Det enda svar jag får är att produkten är så bra, gör si och gör så, så kommer du att bli nöjd med resultatet men det enda jag vill är att göra en retur.
Nu har jag väntat på ett svar i två veckor och det är helt obegripligt att jag lyckades lura mig själv att beställa något ifrån detta företag.
Kommer ALDRIG att beställa något mer härifrån.

19 marzo 2019

I'm in love

The magnetic eyelashes are so good! It takes some patience and practice, but they look and feel very natural. I’m naturally blonde and have very short lashes, but even for me they hold great. I wish they offered overnight shipping, but overall, I’m very happy

11 marzo 2019

Más rápido a través de Facebook

Queríacambiar mi orden, pero el servicio de atención al cliente no habíarespondido a mi correoelectrónicodespués de un día, así que losescribíen Facebook. Recibírespuestaen 30 minutos. ¡Ve a las damas de Facebook sinecesitasayuda! Recibí mi pedidodespués de unasemana con el color correcto y esexactamentecorrecto para unarubiacomoyo.

4 marzo 2019

Lang sendetid

Jeg bestilte deres magnetiske øjenvipper til 150 kr. den 6. januar og skrev en mail til dem den 22. januar. Jeg modtog min vare den 6. februar og fik svar på mailen den 7. februar om at min vare nu var sendt. Øjenvipperne er fine, men dem i Matas med flere små magneter er bedre og sikkert også billigere.

16 febbraio 2019

Hej Silke

Det ser ud til, at der var en forsinkelse i posten, der påvirker din ordre. Vi er glade for at høre at du har modtaget din ordre og ønsker dig meget sjov med det. Hvis du har spørgsmål, så lad os vide!

GetBabed kundesupport

Beställde i början på januari och har…

Beställde i början på januari och har inte hört någonting, de går ej att nå på telefon eller mail. Detta är lurendrejeri

30 gennaio 2019

Hej Ema,

Jag är ledsen att höra om din negativa erfarenhet med vår butik. Det verkar som om du redan har fått din order nu, men jag har skrivit ett e-postmeddelande som bekräftar ditt spårningsnummer och vårt kundsupportnummer, om du behöver mer hjälp :)

Vänliga Hälsningar,

Har bestilt i december

Har bestilt i december. Pengene er trukket, men ingen vare!! Og de svarer ikke på mails. Er pænt rasende!!!

22 gennaio 2019

Hej Ida-Christine,

Jag kan inte hitta någon order med ditt namn för den tidsram du nämnde. Har du beställt på någon annans namn kanske? Om du kunde bekräfta ditt beställningsnummer för mig, ska jag titta på det ASAP!

Vänliga Hälsningar,

SNYDT

SNYDT
Ordrebekræftelse kom straks, beløbet blev hævet straks, men 14 dage efter er varen ikke kommet, og der svares ikke på mine mail.Konklusion: Det er svindel.
Så har GetBabed svaret på min anmeldelse og det er korrekt, at varen er ankommet. Men Nej- jeg nyder ikke min pen, fordi jeg har fået den i sort !! selv om man anfører som begrundelse for den sene levering, at jeg har bedt om, at få den ændret til brun- og da var den allerede sendt med kureren.

18 gennaio 2019

Hej irene

Jeg kan se, at din ordre med nummer # 665142 og sporingsnummer LW326812659DE blev leveret den 6. februar. Din ordre blev forsinket og videresendt, fordi du ville have os til at ændre farven, og det var allerede med kureren. Vi håber du nyder din øjenbrynpen!

Hav en god dag!

Fup og svindel

De trækker pengene med det samme og her efter 14 dage er der kommet nogen vare endnu, eller svar på mail.

14 gennaio 2019

Hej Christian

Jeg undskylder for det sene svar på din anmeldelse. Vi hævdede kun denne side. Jeg antager, at din ordre allerede er blevet leveret, men jeg vil se på det og se, hvad der skete. Jeg kan ikke finde nogen ordre på dit for- eller efternavn. Har du et ordrenummer til mig?

FUP OG SVINDEL

Bestilte 27/12. Modtog ordrebekræftelse, de trak penge og siden har jeg ikke hørt noget eller modtaget mine varer.

12 gennaio 2019

Hej Henrik

GetBabed kundesupport

Bestilte d 31/12 og har ikke modtaget…

Bestilte d 31/12 og har ikke modtaget det bestilte ,men de har trukket pengene
svindler 🤨😞

11 gennaio 2019

Risposta di Babed

Hej Ulla, jeg er ked af det forsinkede svar. Vi har kun lige fundet ud af din kommentar her :) Din ordre med nummer # 662877 og sporingsnummer LW326531327DE er allerede blevet leveret. Er der noget jeg kan hjælpe dig med?
Getabed kundesupport