Dettagli dell'azienda

1. Negozio di telefoni cellulari

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bij Gereedschapcentrum.nl profiteert u van scherpe prijzen, volledige garantie, telefonisch advies: 013 889 4444 en vóór 22:59 uur besteld = morgen in huis!

2,2

2 stelle
1 stella

Valutata 2 stelle su 5

Service is minder

Bestelling ging goed, was mooi op tijd binnen.

Had er ook een Milwaukee pz2 impact bit besteld was na 2 schroeven kapot. Na wat mail contact zou ik deze kunnen retourneren.
Helaas was dat een valse belofte, we zijn een maand verder en er is nog steeds geen retour aangemaakt.

De rest van de bestelling ben ik tevreden mee. Alleen als er iets mis is heb ik het idee dat ze je aan de lijn houden en je niet echt willen helpen.

Ik ga hier nooit meer bestellen.

4 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb een voegbeitel van Makita…

Ik heb een voegbeitel van Makita gekocht en daar is al bij een paar uurtjes werken de tanden van de beitel eraf.
Ze geven geen garantie, om dat het een verbruiksvoorwerpen is en vallen niet onder de garantie.
Deze beitel was 106,00 Euro en daar mag je toch wel iets meer van verwachten.

20 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

set Dewalt tackers nooit geleverd!

set Dewalt tackers besteld zou 2 weken levertijd hebben , na 3 maanden aan het lijntje te zijn gehouden is de bestelling plots 1 zijdig vanuit gereedschapcentrum geannuleerd en bedrag terug gestort. Na telefonisch contact (overigens wel aardige medewerkers aan de telefoon) willen/mogen ze geen geschikte oplossing bieden (250€ bij betalen) terwijl ze de apparaten gewoon los in het assortiment op voorraad hebben.

13 marzo 2025

NIKS BESTELLEN!!!

NIKS BESTELLEN!!!! 2x besteld bij dit bedrijf, grote ellende. Producten komen beschadigd, en incompleet aan. Ook mis ik producten. Niks wordt gecompenseerd of opgelost naar herhaaldelijk bellen en mailen. DIT BEDRIJF FRAUDEERT

18 novembre 2024

Internet fraude

Op 25/10/24 wenste ik een afkortzaag via Gereedschapcentrum.nl aan te kopen. Deze was 1/3 van de oorspronkelijke prijs en ver onder de andere prijzen van andere internetbedrijven. Dus kocht ik deze met m'n visakaart aan. 2 minuten later kreeg ik een sms dat m'n Visa-kaart geblokkeerd werd wegens "vermoedelijke fraude". Er was een poging behalve de aankoopsom nog extra geld vanuit Hongkong af te halen. Gelukkig werkte het veiligheidssysteem van Worldline en werden alle pogingen tot geldafhaling via deze aankoop geblokkeerd. Wees gewaarschuwd!

25 ottobre 2024

Gewoon slecht

Gewoon slecht! Ik heb een paar artikelen besteld. Deze zouden zogenaamd door DHL geleverd zijn. Gereedschapscentrum geeft aan dat wij op de reactie van DHL moeten wachten! DHL heeft uiteindelijk aangegeven dat zij het pakket ergens buiten in een box hebben neergezet ( noch handtekening noch naam )! Echt slecht. Bespaar je de moeite met bestellen bij dit bedrijf. Je moet gewoon wachten totdat zij hun problemen hebben opgelost. Zo doe je geen zaken!

1 ottobre 2022

Ongelofelijk frustrerend

16 maart een bestelling gedaan van drie machines.
Twee waren voorradig en 1 niet.
Na tien dagen gevraagd waar mijn bestelling blijft en ik krijg te horen dat er nog steeds gewacht wordt op de machine met 5 dagen levertijd. Ik vraag om dan de andere twee vast op te sturen in de plaats van die ook vast te houden. Dit wordt mij toegezegd en twee dagen krijg ik van de twee beloofde leveringen er 1 binnen.
Na drie weken wordt mij beloofd dat de rest er nu ook aan komt binnen twee dagen.na drie dagen neem ik contact op en krijg te horen dat de collega die dit heeft toegezegd er helemaal naast zat en er helemaal geen uitzicht is op een datum van levering.nu krijg ik de drie weken vastgehouden machine geleverd volgens hen ( binnen weer 2 dagen) en de derde heb ik afgezegd. Betalen in drieën klinkt interessant maar bij de tweede betaling 33 procent van je bestelling binnen hebben is triest…, nooit meer, zeer slecht.

John

9 aprile 2022

Frauduleuse verkoper?

ze maken een verkoopsbeschrijving in titel, en nadien in de specificiteiten op de site bol.com dat de zaagtafel met lasergeleider is, en nadien als ik vraag waar die is zeggen ze oeps foutje, onze excuses.
Maar geen compensatie. Ze weigeren gewoon te compenseren.
Dit is fraude en zou gerechtelijk vervolgd moeten worden

5 agosto 2021

Repair service a DISASTER

If you have to send something back for repair, you have to be VERY patient.
FIRST.. it takes almost TWO WORK WEEKS from receipt before they even process it !!!!
Then you receive an email that it will certainly take another 5 weeks.. so you've LOST your badly needed machine around 2 MONTHS.
This is outrageous !!!!!
You have to buy a second machine to be able to continue with your work ... but not at Gereeschapscentum

8 giugno 2021

1,5 maand wachten

Eindelijk, na ruim 1,5 maand zijn de bestelde artikelen binnen. Een van de bestelde twee artikelen was niet op voorraad. Dus begrijpelijk dat de bestelling dan niet de volgende dag geleverd wordt, zoals de website beloofd.
Wat wel kwalijk is dat Gereedschapcentrum bij navraag (een keer per mail, en een keer telefonisch) 2 keer heeft aangegeven wat de verwachte vezenddatum was, waar beide keren niets van klopte. Ik had echt het gevoel aan het lijntje gehouden te worden door dit bedrijf.

10 aprile 2021

Waardeloze service!

Waardeloze service als er iets is met het product. Dan legt gereedschapscentrum.nl alle problemen bij de klant en leveren zij geen service.
Mijn Bosch Blauw cirkelzaag (3 jaar garantie) gaf de geest binnen 1 jaar. Netjes opgestuurd en na 10 dagen zonder bericht eens gaan bellen. Het antwoord is dat er binnen 5 weken reactie wordt gegeven en hetzelfde product werd mij aangeboden met korting, waarbij de rechten op het originele product vervallen. Oftewel: je moet voor je kapotte product TWEE keer betalen.
Ik heb mijn gehele verzameling Bosch Blauw gereedschap gekocht bij dit bedrijf, maar dit was de laatste keer.
Het is niet een slimme redenatie om over je klanten te willen besparen, want hiermee verlies je VEEL meer omzet, dan wat je verliest als je een klein beetje service geeft.

Kort gezegd: Waardeloze service, ik koop hier niets meer.

15 agosto 2020

10 april bestelling geplaatst 30e nog niet geleverd

10 april bestelling geplaatst. Nog steeds niet geleverd. 2 x gemaild geen reactie. 1x contact gehad via chat. Zou de 25e geleverd worden. Duurde langer als normaal ivm Covid 19. Levertijd normaal 10 dagen. Hoop dat ze nog leveren of mijn geld terug geven.

30 aprile 2020
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più