Har handlet mange gange efterhånden. Service ud over enhver forventning. Havde lavet en fejltastning på en ordre. Han kører op til pakkestedet og får lavet om på min pakke, så det hele passer, på en l... Leggi di più
Bestilte et LEE 'Auto Bench Prime' sæt og der var ikke 'Folding tray...' med, og her kunne man godt komme i tvivl om denne var inkluderet, selvom det fremgår på æsken... Man skal nemlig være opmærkso... Leggi di più
Hjemmesiden er ikke fantastisk (mange varer skal bestilles og de kan skaffe varer som ikke er på hjemmesiden) men de er pålidelige, hjælpsomme og betjeningen er god. Et kig ind i butikken kan anbefal... Leggi di più
Varen kom hurtig efter de kom til butikken og var i super stand, det var bestillings vare så der gik noget tid inden de var på lager men ikke noget problem, de var gode til at kontakte mig
Vi er den førende butik i Danmark når det kommer til genladningsudstyr, med alt hvad dertil hører. Både som webshop og detailbutik med åbent alle hverdage (se åbningstider på hjemmesiden). Desuden fører vi et bredt udvalg i håndvåben, rifler og lidt sjovere haglgeværer. Er du ny som genlader eller har du bare et af de sædvanlige problemer, som er svært at få svar på. Vi finder svar på næsten alt, uanset sortkrudt, historiske våben eller moderne langdistance rifler, så sidder vi klar til at hjælpe alt det vi kan.
Rødbyvej 2, 4930, Maribo, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Indtil videre god service min varer var desværre gået i stykker under transporten men der bliver sendt en ny vare

Risposta di Genladning Danmark
det var en fornuftig person der betjente mig og trods en "besværlig" kunde gik det glat

Risposta di Genladning Danmark
Dejlig hjemmeside med alt hvad hjertet kan begære og priser i et rimeligt leje
desuden er hjemmesiden rigtig fornuftigt lavet og ordren blev pakket og sendt samme dag det kan vi lide

Risposta di Genladning Danmark
Hurtig betjening, dejligt dog små produktions hakker i værktøjet ikke noget i kan gøre for kunne rettes med let rejfning, tak for hurtig betjening god vare tak!

Risposta di Genladning Danmark
Det er god service og er hurtig til at sende varerne

Risposta di Genladning Danmark
Der var lidt kommunikation der var smuttet, så jeg fik ikke at vide at min vare blev forsinket, bare en lille detalje, ellers var det en god oplevelse og jeg handler der gerne igen.

Risposta di Genladning Danmark
Det virker bare, altid god behandling og info hvis det er noget der tager lidt tid at få frem 👍👍

Risposta di Genladning Danmark
Jeg bestilte en bog og nogle småting.
Bogen var blevet beskadiget under transport. De svarede hurtigt (på en lørdag aften), og jeg fik en ny tilsendt

Risposta di Genladning Danmark
Firmaet ringede og sparede mig for en del af udgiften til fragt. Fin service og noget ud over det sædvanlige…👍

Risposta di Genladning Danmark
Har handlet der flere gange og altid blevet hjulpet godt igennem min handel, samt der altid har været gode fyldestgørende svar på de spørgsmål jeg måtte have.
Bestemt et sted jeg vil anbefale.

Risposta di Genladning Danmark
Ud over hurtig levering yder de aktiv kundeservice - man kan høre, at der sidder et team og samarbejder om at hjælpe kunderne. SUPER 👍

God og hurtig service.
Det er også blevet letter at komme igennem på telefon