De communicatie vooraf was helder en vlot en de chauffeur was heel vriendelijk en correct. Op deze manier willen we nog wel vaker met Gebo Tours een reisje ondernemen.
L'azienda ha risposto
De service is goed, ze reageren snel wanneer je een vraag hebt, daarnaast denken ze echt met je mee. Verder kwam de schone en nette bus ruim op tijd aan en hield hij precies het schema aan wat wij bed... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gebo tours is al vanaf 2018 tot volle tevredenheid de vervoerder voor supporters naar alle uitwedstrijden van vv Sparta Nijkerk. Ook diverse teams worden door het gehele land vervoerd. Ook bij wedstr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Met de dubbeldekker en 60 mbo studenten op dagtocht. Keurig nette bus, vooraf contact gehad met chauffeuse over opstapplaats, was prima op tijd aanwezig. Heel prettige rit, eigenlijk zoals het hoort!... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gebo Tours is hét adres voor al uw dagtochten, sportreizen, schoolreizen, bedrijfsuitjes en groepsreizen. Of het nu gaat om voetbalreizen, reizen naar autosport, musicals, concerten of om groepsreizen voor uw organisatie: Gebo Tours heeft de ervaring om u één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen!
Den Hulst, 134, 7711 gt, Nieuwleusen, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Ondanks dat het een ontzettend drukke periode was i.v.m. een groot festival op dezelfde dag heeft Gebo Tours in alles meegedacht om de dag tot een succes te maken. Ook nog met een redelijk last minute wens om toch iets eerder te vertrekken op een al vroege ochtend! Bussen waren netjes en wij hebben een geweldige dag gehad!

Risposta di Gebo Tours
Gezellige fijne rit gehad.
Chauffeur reed keurig netjes en was ook zeer vriendelijk naar ons en onze cliënten toe.
Ook toen wij iets later wilde vertrekken vond hij dit geen probleem!
Wij hebben een zeer geslaagde bruiloft gehad en zijn super de luxe gehaald en thuis gebracht.

Risposta di Gebo Tours
Chauffeur was perfect op tijd en bus was netjes schoon. Perfect voor zakelijk gebruik.

Risposta di Gebo Tours
We hadden een nieuwe Sprinter mee. Mooie bus en de organisatie was goed!

Risposta di Gebo Tours
Een vriendelijke chauffeur die het belang van de passagiers voorop stelde. De bus was schoon en zeer volledig uitgerust.

Risposta di Gebo Tours
Top geregeld alles en keurige communicatie. Schoolreizen was inclusief tickets, top service!

Risposta di Gebo Tours
De bus was schoon, maar op de heenreis deed de airco het niet waardoor het heel benauwd was. Op de terugreis deed de airco het gelukkig wel.

Risposta di Gebo Tours
We hebben een fantastische dag gehad met een prachtige bus en chauffeur die alle bijzonderheden op de weg aangaf.

Communicatie was goed.
Bus was op tijd op afgesproken locaties.
Buschauffeurs waren vriendelijk.
Bus voor heenreis was top, maar bus die ons weer terugbracht was vies (etensresten), zakjes hingen niet meer aan de stoelen. en het was warm en benauwd.

Risposta di Gebo Tours
chauffeurs waren op tijd, vriendelijk en geduldig met onze type leerlingen. Wij gingen naar de Efteling.

Risposta di Gebo Tours
Schoolreisje groep 3 t/m 6.
Wat hadden we een prachtige dubbeldekkerbus!
En vooral ook een hele fijne chauffeur die leuk contact had met de kinderen!
Gezellige, fijne, veilige rit! Volgend jaar weer!

Risposta di Gebo Tours
Buschauffeur Henk was keurig op tijd met een gloednieuwe bus. Prima gereden, gezellige chauffeur en erg hulpvaardig. Helemaal tevreden!!

Risposta di Gebo Tours
Super fijne club. Helder in communicatie, afspraken en we kregen gewoon een hele mooie bus!

Risposta di Gebo Tours
Communicatie via mail vlot en duidelijk, Bus voor bedrijfsuitje. Bus keurig in orde, proper.b Precies op tijd.Hele ontspannen rit zowel heen als terug

Risposta di Gebo Tours
Ze waren er op de afgesproken tijd, vriendelijke chauffeur, fijn en snel mailcontact. 60 basisschool leerlingen hebben hierdoor een heel fijn schoolreisje gehad!

Risposta di Gebo Tours
Aardige chauffeur en heb meer gekregen dat ik had gevraagd.

Risposta di Gebo Tours
Voor een bedrijfsfeest hadden wij een bus nodig voor +/- 40 personen. Enkele dagen voor het feest bleken het er toch meer te zijn, GEBO schakelde snel en regelde een bus met voldoende plaats. Erg goed en snel geholpen.

Risposta di Gebo Tours
Wat een fijne reis hebben we gehad. Met twee bussen gingen we naar theater de Meervaart. Hoewel het zowel bij ons als bij het theater heel krap is voor een grote bus, draaiden de chauffeurs hun hand er niet voor om om ons veilig op te halen en af te zetten. De chauffeurs waren vrolijk en behulpzaam.

Risposta di Gebo Tours
Duidelijke afspraken, vriendelijk telefonisch contact vooraf, prettige chauffeurs. Het heeft ons personeelsuitje compleet gemaakt.

Risposta di Gebo Tours
De bus was mooi op tijd, vriendelijke chauffeur die goede informatie verstrekte, onze mbo studenten niet als kleuters behandelde en de bus zat comfortabel.

Risposta di Gebo Tours
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.