Geboortemacarons.nl Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We hebben geboorte macarons getrakteerd op ons werk dat onze 2e dochter in juli is geboren. Heel veel mensen waren enthousiast want het is iets unieks en eens wat anders dan beschuit met muisjes! En... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een mooie macarons, met een heerlijk chocolaatje erop. Netjes afgewerkt, met duidelijk de namen van onze tweeling erop. Ook de vulling van framboos met witte chocolade was zo lekker! Complimente... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Inmiddels 2x besteld, beide bestellingen werden snel geleverd. De macarons zijn een lust voor het oog én daarnaast ook erg lekker! Ze smaken echt vers, hebben een fijne bite en de vulling is heerlijk!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke macarons! Leuk dat je zelf een kleur kan kiezen, passend bij het thema van je feestje, in ons geval passend bij de kraamborrel en het geboortekaartje van ons zoontje. Lekkere smaken, wij koz... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Pasticceria francese

Scritti dall'azienda

Geboortemacarons.nl is een gespecialiseerde online winkel voor uitsluitend geboorte macarons. De webshop richt zich specifiek op feestelijke momenten (‘events’) in de aanloop naar en bij de geboorte van een kind. Drie events staan daarbij centraal en staan bekend als ‘gender reveals’, ‘baby showers’ en ‘kraamvisite’. De macarons kunnen worden gegeven als traktatie of kraamcadeau.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

204 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

63 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de macarons besteld als traktatie voor een verjaardag

Ik heb de macarons besteld als traktatie voor de verjaardag van mijn zoontje die 3 werd. Super leuke en originele traktatie die bij iedereen goed in de smaak viel. De macarons waren echt zo lekker en vers gemaakt, dat proef je. Verder duidelijke communicatie over levering en snelle reactie bij vragen. Zeker voor herhaling vatbaar!

5 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super lekkere macarons besteld als…

Super lekkere macarons besteld als kraamtraktatie. Zijn super snel geleverd en smaakten vers. Ook kan je de mogelijkheid qua tekst met ze overleggen. Vooral de white chocolate raspberry vonden wij super lekker!

26 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Super lekkere macarons en leuk dat ze…

Super lekkere macarons en leuk dat ze gepersonaliseerd kunnen worden. Het is dat ze voor visite zijn, anders waren ze heel snel op haha. De levering is ook top, ze komen helemaal mooi aan.

28 novembre 2024

Absoluut een aanrader!

Niet alleen heerlijk, ook nette verkoper! Vooraf contact gehad en afspraken gemaakt over de levering, ik deed de bestelling op een maandagochtend om 08:00 en ze wilden het dezelfde dag nog persoonlijk komen brengen! Ondertussen nu 2 bestellingen gedaan en er ligt nog een voorraad in de vriezer. Zeker voor herhaling vatbaar!

6 novembre 2024

Heerlijke macarons!

Ik kreeg een doos macarons van mijn collega toen mijn dochter werd geboren. Wow, wat waren ze lekker en vers gebakken! Zeker een aanrader voor alle gelegenheden!

15 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Heerlijke macarons als kraamcadeau!

Heerlijke macarons als kraamcadeau!

Voor de geboorte van onze dochter kregen we een prachtige doos geboortemacarons cadeau van onze vrienden. Wat een traktatie! De macarons waren niet alleen schitterend om te zien, maar ook heerlijk vers en vol van smaak. Iedereen die op kraambezoek kwam, was onder de indruk van hoe mooi én lekker ze waren.

29 ottobre 2024

Absolute 5 sterren

Super snelle en fijne communicatie. Extra belletje voor overleg wat de beste dag voor bezorging is. Geplande bezorgdatum werd toch een dag later (door PostNL). Helaas bleek na bezorging dat 70% van de macarons volledig kapot waren, één dag voor de babyshower. Dit is toch echt de mensen van de bezorgdienst aan te rekenen hoe er daar met pakketten wordt omgegaan, want alles was keurig verpakt met de juiste instructies op de doos.
Met lichte paniek contact opgenomen met Wout die het zo erg vond dat ie op zijn vrije zaterdag terug naar huis is gereden om asap nieuwe te maken en dezelfde middag nog persoonlijk kwam afleveren. En misschien nog wel het belangrijkste, ze smaakten heerlijk!

9 novembre 2024

De lekkerste macarons!

De smaak van de macarons zijn echt heerlijk. Eigenlijk de lekkerste. Ze zien er ook nogeens heel mooi uit. Het leuke is dat je er een naam of foto op kunt krijgen hoe feestelijk is dat. Niet alleen voor geboorte maar laatst ook voor een 21 dinner met prosecco .....geslaagd!

9 ottobre 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più