Selve gaven osv. Er helt i orden, men det er en mindre god løsning at det bliver leveret med Postnord og man derfor ikke kan vælge hvilket tidspunkt, man ønsker gaven leveret. For i vores tilfælde sk... Leggi di più
Gavekurv.Shop
Jeg har nu bestilt hos Gavekurv.Shop 3 gange. Både til vin og til gavekurve. Intet har skuffet, mine bestillinger er blevet leveret hurtigt og produkterne er af prima kvalitet - der er noget for a... Leggi di più
Det er virkelig smart at man kan blande sin egen kurv. Fine produkter til en rimelig pris. Dog synd at det bliver leveret med Post Nord da leveringstiden er lang. Derfor kom gaven ikke på den dato som... Leggi di più
Det store udvalg af gavekurve i forskellige prisklasser gør det både sjovt at browse og vælge den bedste kurv. Jeg var lidt bekymret over, hvordan kurven ville se ud efter lang transport, men alt lå... Leggi di più
Informazioni su Gavekurv.Shop
Vi tilbyder også vores fantastiske “bland selv gavekurv løsning”, hvor du kan vælge mellem vores store udvalg af gourmetprodukter og sammensætte din egen unikke gavekurv. Dette er en unik måde at skræddersy en gavekurv, der passer perfekt til modtagerens smag og præferencer.
Vi ses på GAVEKURV.SHOP
Rosenhøj 3, 8670, Låsby, Danimarca
- hej@gavekurv.shop
- gavekurv.shop
Fik min gave hurtige afleveret ligesom…
Fik min gave hurtige afleveret ligesom jeg havde ønsket. Det var en god blanding i gaver til alles smage og jeg vil gerne nrug dem igem

Godt udvalg
Godt udvalg, rimelig pris, mulighed for lang tekst, hurtig levering. Mindre fejl i leveringen som blev rettet til fuld tilfredshed.

Risposta di Gavekurv.Shop
Et stort udvalg og rimelige priser
Et stort udvalg af kurve til meget rimelige priser. Og man får god hjælp pr. telefon til at bestille, hvis man ikke lige selv kan overskue hjemmesiden.

Jeg er meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds med den gavekurv jeg har bestilt. Kurven var flot pakket og med meget lækkert indhold til fornuftige penge.
Allerede kort efter min bestilling fik jeg at vide, at min kurv var på vej, så de ekspederer hurtigt.
Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller her, hvis jeg mangler en gave.

Virkelig god oplevelse
Jeg bestilte en gavekurv i forbindelse med et bryllup. Gavekurven var virkelig fornem, passede rigtig godt til anledningen og kom frem på det perfekte tidspunkt til modtageren. Kommer uden tvivl til at bestille herfra igen.

Fantastisk service
Fantastisk service. Tak for hjælpen med at få gaven frem til tiden og, for flot, præsentabel indpakning af bestilte. Det faldt i smag hos modtager. Bestiller med glæde igen, når der skal sendes en hilsen med ekstra fyld. Tak for god oplevelse

Risposta di Gavekurv.Shop
Jeg er yderst tilfreds med min kurv
Jeg er yderst tilfreds med min kurv. Hurtig levering og en super god service. Handler der helt sikkert igen.

Risposta di Gavekurv.Shop
Hurtig afsendelse og flot kurv. Kan helt klart anbefales!
Hurtig afsendelse og flot kurv.

Super god service
Super god service. Vi bestilte i sidste øjeblik og fik leveret til tiden. De er meget fleksible og er tydeligt interesseret i gøre kunden tilfreds.

God afleveringsservice
Ringede og stillede pakken et sikkert sted vi aftalte da vi ikke var hjemme👍

Risposta di Gavekurv.Shop
Prima kvalitet, nem bestilling og hurtig levering
Jeg har nu bestilt hos Gavekurv.Shop 3 gange. Både til vin og til gavekurve.
Intet har skuffet, mine bestillinger er blevet leveret hurtigt og produkterne er af prima kvalitet - der er noget for alle.
Udover dette sætter jeg særligt pris på, at jeg både kan vælge kurve som allerede er sammensat og samtidig kan jeg selv sammensætte den helt personlige kurv.
Alt sammen ordnet fra mobilen eller computeren - så det er samtidig nemt.