Vi hadde en omvisning med Annie, og fikk et innblikk i livet med utfordringer med psykisk helse. Det er en enestående måte å få et innblikk i hvordan "systemet" fungerer for folk som ikke må forholde... Leggi di più
Jeg var på guidet tur med Michelle Alexandra Muren og jeg sender mine varmeste anbefalinger. Dette er en utrolig dyktig guide som deler sin livshistorie med varme, humor og mot. Hun tok seg god tid ti... Leggi di più
Anbefales på det sterkeste for alle. Man kommet nært på historier som sjelden blir fortalt med så mye sårbsr menneskelighet. Hva noen mennesker har vært gjennom og hvordan vi kan lære av det som samfu... Leggi di più
Vi booket denne vandringen for ansatte på vår arbeidsplass, og kan varmt anbefale det videre. Tusen takk til June for en unik og lærerik vandring i Oslos gater. Turen var godt lagt opp, og vi var så t... Leggi di più
Byvandringer med gatenære og personlige historier. Når du kjøper en guidet byvandring, kjøper du ikke bare en unik opplevelse, men du er med på å skape et mer romslig samfunn som tilbyr fleksibelt og meningsfylt arbeid. Vi tilbyr byvandring til grupper og enkeltbilletter.
Oslo, Norvegia
- gatestemmer@humanruspolitikk.no
- gatestemmer.no
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk opplevelse sammen med Siv
Fantastisk opplevelse sammen med Siv - en rørende og viktig historie som jeg kan anbefale alle.
Guiden og turen var kjempe fin
Guiden og turen var kjempe fin! Guiden hadde sitt første oppdrag og var helt strålende! 💖
Veldig lærerik og fint!
Veldig engasjerende og fin opplevelse
Veldig flink guide som skapte engasjement.
Veldig hyggelig
Veldig hyggelig, hører masse nyttig og lærerike historier!
Historie og personlige erfaringer…
Historie og personlige erfaringer formidlet med innlevelse og troverdighet.
Fantastisk opplevelse!
Fantastisk guide som tok oss med på en reise med en god blanding av personlige opplevelser og historie. Anbefales på det sterkeste!
Tankevekkende og viktig
Tankevekkende, lærerik, engasjerende og viktig omvisning på og om Oslos skyggeside. Tusen takk til kloke, morsomme og kunnskapsrike Janne som delte sin historie med oss. Alle bør ta få med seg omvisning med Gatestemmer.
Særdeles interessant opplevelse om…
Særdeles interessant opplevelse om historien i Oslos rusmiljø. Guidet av en veldig flink Janne.
Anbefales!
Viktig, interessant, lærerik og rørende tur med Janne, som anbefales alle som vil forstå mer av livet på gata og i rusens vold.
Ser realiteten i hvordan rusmiljøet er
Veldig interessant og personlig
Gode historier og spennende og viktig…
Gode historier og spennende og viktig informasjon
Skikkelig lærerikt og fint