Vi valgte Gardinkongen pga gode oplevelser på trustpilot. Da vi fik 4 lamel gardiner, var der 2 som ikke virkede. Stor var frustrationen, men vi sendte videoer afsted med fejlen og hurtigt sendte Gar... Leggi di più
Jeg var meget nervøs for at bestille gardiner over nettet. Men det havde jeg ikke behøvet at være. Målene passer perfekt, og farverne er ligesom de skal være! Og så gik det tilmed hurtigt med levering... Leggi di più
Super god oplevelse fra start til slut! Bestillingen var nem, målene passede perfekt, og gardinerne lever fuldt ud op til vores forventninger. De giver et fantastisk lysindfald og en dejlig runforn... Leggi di più
Flotte duo-rullegardiner som blev leveret længe før lovet - dejligt! Jeg giver dog kun 4 stjerner, da alle tre gardiner var monteret omvendt på aluskinnen og beslagene derfor skulle vendes omvendt end... Leggi di più
På Gardinkongen.dk finder du altid et stort udvalg af gardiner, solafskærmning og tæpper i specialmål. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra førende europæiske leverandører - præcist som dem du finder hos din lokale fagmand, og så har vi endda Danmarks skarpeste priser på alle produkterne. Med vores online modelgenerator har vi gjort det nemt at bestille specialprodukter på mål. Undervejs i bestillingen kan du løbende se resultatet af dine tilvalg, og du vil således præcist altid kunne se det produkt, du er ved at bestille.
Linåvej 9D, 8600, Silkeborg, Danimarca
- 93202288
- info@gardinkongen.dk
- gardinkongen.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Up/Down plisseret gardiner
Fin hjemmeside, med gode introduktionsvideoer. God service over telefonen. Fornuftige priser.

Risposta di Gardinkongen
De levere til tiden og det er af en god…
De levere til tiden og det er af en god kvalitet 👍

Gennemført god oplevelse
Gennemført god oplevelse
Alle aspekter vedr vores nylige køb og opsætning af 4 gardiner "Luksus Duette Plisse med snorebetjening" forløb forbilledligt godt. Den kompetente og meget venlige gardinmontør Kevin stod for opmåling, rådgivning og opsætning herhjemme hos os (kommer vi i tanke om flere gardinudskiftninger - Så skal det være Kevin igen, han er super!) I vores optik er der slet ingen tvivl: Ring til Gardinkongen, de er både bedre og meget billigere end tidligere leverandører (Botex). Kvaliteten er den samme: Der er ingen forskel.

Risposta di Gardinkongen
Sublim service, montering, kvalitet & vejledning
Sidste år fik jeg besøg af Kevin, til at lave en fremvisning af de forskellige muligheder indenfor gardiner.
Mit eget valg var dengang duorollers, men Kevin nævnte at det bedste til mit hjem, nok ville være duette plisse gardiner.
Det har jeg ikke fortrudt én eneste gang. Det var en løsning jeg blev, og stadig er, utrolig glad for.
Endda så tilfreds, at jeg i dag har valgt at få monteret disse i resten af huset.
Jeg syntes at 5 stjerner er for lid - Fordi jeg har vitterligt intet at sætte en finger på.

Risposta di Gardinkongen
Det var nemt at bestille og hurtig…
Det var nemt at bestille og hurtig levering
Varen lever op til mine forventninger og er pænt

God kvalitet
God kvalitet, god pris, og forholdsvis hurtig levering 😊

Risposta di Gardinkongen
Jeg har bestilt gardiner som ville…
Jeg har bestilt gardiner som ville komme d. 23 og de er stadig ikke kommet da de er blevet væk i fragten. Jeg fik lovning på at i ville finde en løsning men jeg har fortsat ikke hørt noget.

Risposta di Gardinkongen
Rigtig fin service og flotte gardiner
Rigtig fin service og flotte gardiner. Er meget tilfreds.

Risposta di Gardinkongen
Som sædvanlig perfekt behandling og…
Som sædvanlig perfekt behandling og hurtig levering

Risposta di Gardinkongen
Var egentlig rigtig godt tilfreds
Var egentlig rigtig godt tilfreds. Hurtig levering og montering. Men inden 14 dage faldt der en lamel af. Der blev bestilt en ny, men den skal afhentes 10 km fra vores bopæl, hvilket er umuligt. Så nu lever vi med lamelgardin i stuen, der ikke kan trækkes helt for

Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice
Ordren kom hurtigere end estimeret
Et enkelt af gardinerne virkede ikke og i den forbindelse var reklamationsprocessen både hurtig og professionel.

Bestilte 3 stk. lamelgardiner
Bestilte 3 stk. lamelgardiner.
Virker som en rigtig god kvalitet. Ok.
Rimelig hurtig leveringstid (Ca.14 dage) Ok.
Let bestillingsproces. Ok.
Let montering. Ok
Så jeg er godt tilfreds, også med prisen.
M.v.h. I.S.S.

Rullegardin for 1cm kortere end bestilt
Det rullegardin jeg havde bestil 1 cm kortere i bredden end jeg havde bestilt
Mit vindue er 148 cm, Blev instrueret i at trække 0,5 cm fra dette. For en sikkerhedsskyld bestiller jeg 147 cm. Bredden på rullegardinet er dog 146 cm.

Risposta di Gardinkongen
Fik god service pr tlf før køb
Fik god service pr tlf før køb. Plisse gardin perfekt i vindue👍🏻👍🏻

Risposta di Gardinkongen
God kvalitet og gode priser
Vi fandt Gardinkongen da vi ledte efter et gardinfirma med gode anmeldelser, gode priser og en overskuelig hjemmeside. Vi fik gratis stofprøver. Vi havde spørgsmål inden bestilling og omkring levering, og vi kom hurtigt igennem på både telefon og mail, og fik god vejledning. Vi modtog nogle flotte up/down duette-plissegardiner til vores lejlighed, som stadig kører glidende