Gardinkongen Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Vi valgte Gardinkongen pga gode oplevelser på trustpilot. Da vi fik 4 lamel gardiner, var der 2 som ikke virkede. Stor var frustrationen, men vi sendte videoer afsted med fejlen og hurtigt sendte Gar... Leggi di più

Jeg var meget nervøs for at bestille gardiner over nettet. Men det havde jeg ikke behøvet at være. Målene passer perfekt, og farverne er ligesom de skal være! Og så gik det tilmed hurtigt med levering... Leggi di più

Super god oplevelse fra start til slut! Bestillingen var nem, målene passede perfekt, og gardinerne lever fuldt ud op til vores forventninger. De giver et fantastisk lysindfald og en dejlig runforn... Leggi di più

1. Negozio di tende

På Gardinkongen.dk finder du altid et stort udvalg af gardiner, solafskærmning og tæpper i specialmål. Vi forhandler udelukkende kvalitetsprodukter fra førende europæiske leverandører - præcist som dem du finder hos din lokale fagmand, og så har vi endda Danmarks skarpeste priser på alle produkterne. Med vores online modelgenerator har vi gjort det nemt at bestille specialprodukter på mål. Undervejs i bestillingen kan du løbende se resultatet af dine tilvalg, og du vil således præcist altid kunne se det produkt, du er ved at bestille.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

46 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super fin service

Super fin service, og selvom den oprindelige leverings dato, blev flyttet 5 dage frem. Så endte det hele af lige vel, med at være kommet til den første meldte dato.. Og det hele spiller bare, rigtig god kvalitet og lige til at hænge op 😃

5 gennaio 2024

Flotte duo-rullegardiner som blev…

Flotte duo-rullegardiner som blev leveret længe før lovet - dejligt! Jeg giver dog kun 4 stjerner, da alle tre gardiner var monteret omvendt på aluskinnen og beslagene derfor skulle vendes omvendt end vist på tegningen. Det opdagede jeg først da jeg havde sat dem forkert op og måtte have dem ned igen og vende beslagene om…

15 dicembre 2023

Vanvittig god kundeservice

Vi bestilte et mørklægningsgardin hos Gardinkongen.dk, men desværre lavede fragtfirmaet en stor fejl, så vi ikke fik det i hænderne. Fragtfirmaet gjorde ingenting for at hjælpe, og trods fejlen ikke havde noget at gøre med Gardinkongen.dk, så sendte de os et nyt rullegardin uden beregning.

Fuldstændig formidabel service og rigtig godt produkt. Vil helt sikkert handle her igen!

12 novembre 2023

Helt perfekt

Det er nu tredje gang vi får leveret gardiner fra Gardinkongen og det fungerer bare! Kæmpe anbefaling herfra.

6 ottobre 2023