Tager telefonen og hjælper trods ferie!! Vi havde knækket en "sko" til vores gardin og ringede til Keld. Telefonen blev taget efter kort tid. For at undgå fejl af "skoen" skulle vi sende et billede... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gardinbilen gjorde en fin løsning for de fleste af vore gardiner men dobbeltgardiner blev vasket hvilket medførte at indergardiner krympede og vi må nu købe nye for ca 30,000 kr. Gardinbilen har en an... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi har ad flere omgange købt gardiner hos Keld, og har hver gang været Meget tilfredse med resultatet. Han overholder altid de aftaler der bliver lavet, og lever altid en flot løsning. Jeg på det v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gardiner, solafskærmning, insektnet, gardinstænger, gardinskinner og markiser. Professionel rådgivning og montering, mulighed for hurtig levering. Leverandør til private, institutioner og erhverv. Kører i Roskilde, København, Frederiksberg, Nordsjælland, Vestegnen - og større projekter over længere afstande. Mere end 25 års erfaring (familiefirma etabl. 1969). Showroom i Himmelev Center er åbent efter aftale. Du er altid velkommen til at ringe for en faglig snak, eller bestille en tid til et besøg - i hjemmet, på arbejdspladsen eller i showroomet. Stor ekspertise i løsninger til erhverv, hvad enten det gælder solafskærmning til kontorarbejdspladser, akustikløsninger, rumdelere, forhæng til at skabe hygge og stemning, gardiner til sløring af indkig eller noget helt andet. Tag kontakt og få sparring og rådgivning til den rigtige løsning.
Himmelev Sognevej 105, 4000, Roskilde, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Tager telefonen og hjælper trods ferie!!
Vi havde knækket en "sko" til vores gardin og ringede til Keld. Telefonen blev taget efter kort tid. For at undgå fejl af "skoen" skulle vi sende et billede af den. KELD SVAREDE PROMTE og ville arrangere det om mandagen, hvor hans ferie var slut.,det her var fredag.
Mandag morgen 7:30 ringede Keld og vi aftalte videre.
Alt i alt super oplevelse

Risposta di Gardinbilen
Har lige fået et ekstra rullegardin med insektnet sat op fra - det er en super flot og effektiv løsning, som Keld præsenterede mig for sidste sommer. Som altid top service og super flot arbejde - stor tak igen til dig Keld 🙏🙂

Risposta di Gardinbilen
Jeg på det varmeste anbefale at købe gardiner her.

Risposta di Gardinbilen
Fik repareret et Plissé Gardin, super god, rar, hjælpsom og hurtig service, jeg har kun positivt at sige om hele forløbet. Tusind tak for hjælpen Keld :)

Risposta di Gardinbilen
Fik repareret et plissegardin, som jeg tabte og dermed ødelagde "indmaden" i. Ikke verdens største ordre for Gardinbilen, men den blev gennemført hurtigt og til vores fulde tilfredshed.
Det viser for mig, at der er tale om en samvittighedsfuld virksomhed/indehaver, som jeg ikke ville være bange for at handle med en anden gang - også ved større ordrer.

Risposta di Gardinbilen
Nu er det 3. gang vi handler hos Gardinbilen. Altid professionel vejledning og super gode produkter.
Stor anbefaling herfra.

Risposta di Gardinbilen
Gennemgående viden om produkterne, perfekt gennemgang og anbefalinger til løsning.
Keld sørgede for hurtig installation med alt på specifikke mål, der sidder lige i skabet. Super service.
Seks stjerner!

Risposta di Gardinbilen
Yderst kompetent og veludført montering af plissé-gardiner.
Kan varmt anbefale Gardinbilen

Hey:)
Fik i 2018 sat forskellige gardin løsninger op i vores nybyggede hus. Der var ingen problemer og alt gik nemt uden problemer , dejlig oplevelse! Grunden til jeg først skriver en andmeldelse nu , er tildels glemsomhed , og så fordi vi fik ny hovede dør i nu her i 2024, i vores hus, og hvor gardinbilen så omkostningsfrit kom og satte “gardinet” op på den nye dør! Go service ud over det sadvanlige .
God rådgivning, god pris, godt arbejde. Er yderst tilfreds!

Risposta di Gardinbilen
Gardinbilen dukkede aldrig op på det aftalte tidspunk 22/3 kl 8, der blev aldrig ringet afbud og vi er heller ikke blevet kontaktet efterfølgende med en undskyldning. Virkelig dårlig kundeservice! Kan absolut ikke anbefale!!

Risposta di Gardinbilen
Jeg giver min bedste anbefaling.
Keld Johansen, Roskilde, giver en sublim service af bedste kvalitet.
Opmåling, præsentation af løsninger, leverance, montering og efterservice. Det har været en ovenud god oplevelse at være kunde.

Risposta di Gardinbilen
Jeg har anvendt Gardinbilen flere gange både til reparation af gamle persienner og til ophæng af nye. Min søster har ligeledes fået rigtig god service ved anskaffelse af gardin og rullegardin, der afskærmer solen i en meget varm lejlighed.

Risposta di Gardinbilen
Super flink og professionel service. Hurtig levering og opsætning. Alt var i orden. Top karakter og anbefaling her fra.

Risposta di Gardinbilen
Keld er virkelig dygtig og professionel. Han forudså en masse udfordringer, som andre gardinfirmaer ikke havde set, så det endte med at løsningen sad lige i skabet. Flotte gardiner og god service. Kan kun anbefale Gardinbilen og Keld...

Super fin service.
Manglede nye snore til mine plissé gardiner (2 forskellige farver).
Fik stor hjælp til at finde de rette farver.
Får jeg brug for hjælp, til mine gardiner, en anden gang, ved jeg hvor jeg kan spørge.
TUSIND TAK :-)

Risposta di Gardinbilen
Vi fik mørklægningsgardiner af gardinbilen og de blev installeret efter alle kunstens regler.
Desværre gik 2 af dem i stykker efter 2,5 år, men her gik gardinbilen og reparerede dem uden beregning, da den 5årige garanti fra firmaet ikke dækkede...
Det er sgu service ud over det sædvanlige og jeg kan varmt anbefale firmaet...
Vi har brugt Gardinbilen ved flere lejligheder, både privat og i virksomheden. Altid god rådgivning og service, fornuftigt prisniveau og aftaler er altid blevet overholdt til punkt og prikke. Vi kan kun anbefale firmaet.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.