Garden Select Recensioni 6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Vermijden: slechte service en geen communicatie

Wat een ongelooflijk onbetrouwbaar bedrijf is Garden Select. Aanvankelijk wilde ik er geen woorden aan vuil maken, maar om anderen ellende te besparen, deel ik toch kort mijn ervaring.
De belofte van “snelle levering” (zoals per product vermeld) blijkt volledig misleidend. In werkelijkheid ontvang je geen enkele antwoord op vragen. Op e-mails wordt niet gereageerd, de chatfunctie is zinloos en telefonisch zijn ze simpelweg onbereikbaar. Er wordt beweerd dat de servicedesk binnen 24 uur reageert en bereikbaar is, maar daar is in de praktijk niets van waar.
Toen ik aangaf mijn bestelling te willen annuleren, werd deze tot mijn verbazing juist direct verzonden. Maar de bestelling bleek bij levering incompleet. Verder stond op de pakbon vermeld dat twee ander producten niet leverbaar waren. Daarnaast was voor nog een ander artikel zonder overleg een alternatief toegevoegd.
Bovendien blijken de prijzen hoger te liggen dan bij vrijwel elk tuincentrum. Je betaalt dus meer, voor slechtere service en een onbetrouwbare levering. Van het gemak van online bestellen is hier dan ook geen sprake.
Dit is geen service, dit is misleiding. Hecht je waarde aan duidelijke communicatie en betrouwbare levering, dan kun je dit bedrijf beter vermijden. Er zijn meer dan genoeg betere alternatieven.

4 aprile 2026

Wegblijven van dit bedrijf

Wegblijven van dit bedrijf. Bestelling zou binnen 1-3 dagen verstuurd worden, na een week gemaild waar mijn bestelling bleef. Zowel via de mail als via de chat geen reactie. Na 2 weken nogmaals een e-mail gestuurd dat ik mijn bestelling wilde annuleren, toen kreeg ik ineens vrij snel een reactie dat de levering de volgende dag binnen zou komen en ook diezelfde dag aan mij verstuurd zou worden. Inmiddels zijn we weer een week verder en nog is er niets verstuurd. Ook geen reactie meer op mijn tweede e-mail waarin ik nogmaals heb aangegeven mijn bestelling te willen annuleren.

26 marzo 2026

Geen levering

Bestelling 30/01/2026 gedaan x3 fruitboompjes ,nog altijd niet geleverd , geen respons meer via mail , telefonisch of whatsapp niet bereikbaar , WEGBLIJVEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25 marzo 2026

De Paradijsvogelplant (Strelitzia…

De Paradijsvogelplant (Strelitzia reginae besteld 3 stuks zou met een paar dagen binnen zijn week later nog niks ik bericht gestuurd waar het bleef want had nog niks gehoord er was wat mis gegaan met de bestelling moest nog even wachten na 2 weken bericht gestuurd waar het bleef en dat ik mijn bestelling wou annuleren kreeg antwoord wat nou als wij er voor zorgen dat het voor vrijdag bezorgd word is dat goed
Ik zeg ja maar dan moet het echt voor de 7 maart binnen zijn wat het is voor een jarige jop donderdag daarop nog niks gehoord dus heb ze eind dag bericht gestuurd of het nog ging lukken voor vrijdag eind avond kreeg ik een bericht dat de handelaar aprubt van gestopt met het handelen van de planten en dat ik mijn geld zo snel mogelijk terug zou krijgen niet leuk dus ben gelijk gaan kijken voor een ander plant zie garden select erbij staan en ze staan nog steeds op voorraad wat ik een beetje gek vind dus mensen kijk uit na 3 weken nog steeds geen plantjes wel geld terug gekregen de volgende dag

5 marzo 2026

It's a scam

It's a scam - order not shipping for 3 weeks (promised 3 days), emails ignored, chat-bot not working

6 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Dit bedrijf denkt mee!

Dit bedrijf denkt mee! De bestelling in verband met trouwerij jongste dochter was aan de late kant door mij verricht. Mailtje gestuurd of het voor een bepaalde datum geleverd kon worden. Daar werd direct op gereageerd en afgestuurd! Echt super service.
Boompjes uitstekend verpakt, geen overbodige verpakking. TOP

12 giugno 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più