Vi bestilte buffet nr 3 til 18 personer; alt var veltilberedt, kødet mørt, dejlige saucer og salater - og gæsterne roste maden. Det var rigeligt af alt. Det er ikke sidste gang, vi bestiller mad f... Leggi di più

Maden var klar på afhentningstidspunktet Den var pakket fint og alt var veltilberedt og Velsmagende. Vi var alle begejstrede for menuen Det kan absolut anbefales

Buffet nr. 01 var en rigtig god oplevelse. God og velsmagende mad i rigelige mængder, måske med undtagelse af rejecocktailen. Der kunne godt være lidt flere rejer. Men ikke nok til at trække ned i kar... Leggi di più

Maden var nem at gå til sammen med den vedlagte instruktion. Forretten var super lækker, men desværre var vores hummerbisque alt alt for salt og næsten uspiselig. Hovedretten var fin men kartoflerne m... Leggi di più

1. Consegna di pasti a domicilio

Take away i Esbjerg og omegn – Mad leveret af Posthuset i midtbyen ✓ Bestil mad ud af huset i hele Esbjerg

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,5

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Rigtig lækker julemenu

Rigtig lækker julemenu, som der var rigeligt af. Det holdt sig varmt i varmekasserne, og blev rost af gæsterne. Bestemt ikke sidste gang, at vi bestiller mad fra Ganens Fryd.

2 dicembre 2023

Helt perfekt!

Vi har nu fået mad fra ganens fryd 3 gange. 2 gange julefrokost og en barnedåb og det har været helt perfekt alle 3 gange! super lækkert mad der også er blevet komplimenteret fra alle gæsterne og god og venlig service :)

25 novembre 2023

Vi havde bestilt julemenuen til vores…

Vi havde bestilt julemenuen til vores julefrokost, og kun ros herfra👌🏻Maden var veltilberedt og smagte rigtig godt🤩 Dog var der lidt klumper i risalamanden, men smagen var god…kunne ha været fedt, hvis der havde fuldt en mandel med

17 novembre 2023

God mad

Hej .. sikke da noget godt mad vi fik ..
buffet til 200 kr ..
Og ALT var godt .
Det er ikke sidste gang vi får derfra .

20 febbraio 2022

Utrolig positiv overrasket

Første gang vi har fået mad fra ganensfryd
Og bestemt ikke sidste !
Hold.. nu.. fast noget god mad vi fik til min fødselsdag. Vi bestilte til 15 mand og der var rigeligt !! Mørt, saftigt og lækkert !
Kan klart anbefales !

29 giugno 2020

Luksus mad, kvalitet udover alle grænser

Jeg har ofte fået mad udefra, men dette slår alt.
Virkelig gourmet, smukt og smagfuldt. Der var til alle sanser og gæsterne var begejstrede. Vi fik buffet 3 og den kan varmt anbefales.
Vi kommer igen. Ville dog ønske det ikke var fra 15 personer men 10 f.eks.
Glæder mig til næste gang. I er dygtige, tak for det🙏

5 gennaio 2020

Fantastisk mad💕 Super service👍🏽

Fantastisk mad💕
Vi har fået “Byg selv menu” til 15 Pers:
Hvidesande laks med salat,
Kalveculotte og mørbrad fra grambogård.
4 forskellige salater og kartofler.
Rødvins- og bearnaise sauce.
Brød og smør
Alt smagte fantastisk og var utrolig dejligt tilberedt. Og vi kunne have haft 10 ekstra gæster....der var SÅ meget mad i overskud.
Vi anbefaler, anbefaler og anbefaler igen👍🏽
Synd, man ikke kan få til færre personer....... så ville gæstebud herhjemme bestå af GanensFryd hver gang😍
Absolut top kvalitet og super service👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽

9 giugno 2019