Knirkefri handel. Hadde aldri hørt om denne bedriften før så var litt skeptisk til å prøve, men det gikk veldig bra. Fikk en veldig bra pris og fikk aktiveringskoden på mail innen noen få minutter.... Leggi di più
Prøver å kjøpe Xbox Game Pass Ultimate, men får bare ordre kansellert. Prøvd 3 ganger nå. Pengen blir returnert til CC, så det er ikke problemet, men får ikke ordren gjennom. Edit 12.12.2022: Funge... Leggi di più
Fikk ikke spillene på lang tid, fant ut senere etter ventetid på svar på mail at de ikke hadde kodene til disse spillene. De ofret å gi meg nye spill eller pengene tilbake. Jeg svarte hvilke spill jeg... Leggi di più
Tok litt tid å få koden. Da jeg fikk den, fant jeg ut at jeg hadde kjøpt feil og kontakta bedriften gjennom et skjema. Fikk svar under et døgn senere og refundert hele beløpet! (Hadde ikke løst inn ko... Leggi di più
Norges nettbutikk for spill og programvare – Nye produkter og bestselgere
Markens gate 8, 4611, Kristiansand, Norvegia
- customerservice@gamekeys.no
- gamekeys.no
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
alt er svindel
alt er svindel, det sluttet å fungere, og ingen hjelper meg med det, det er lenge! eierne er svindlere

alt er løgn, de er svindlere, produktene deres er pirat
dette er en svindel

alt er løgn
alt er løgn, de er svindlere, produktene deres er pirat

Veldig bra pris
Veldig bra pris, men brukte 1-2 timer på mail, det var det eneste som ikke var helt 100%. Jeg er veldig fornøyd.
Gamekeys ordnet opp
Kjøpte 2 stk Windows 7 Ultimate nøkler som sluttet å virke etter en stund. De ble blokkert av Microsoft. Gamekeys leverte 2 nye nøkler som virker p.t.

Tok litt tid å få koden
Tok litt tid å få koden. Da jeg fikk den, fant jeg ut at jeg hadde kjøpt feil og kontakta bedriften gjennom et skjema. Fikk svar under et døgn senere og refundert hele beløpet! (Hadde ikke løst inn koden)
plis svar på dette :)
det står at noen har allerede skrevet inn spillkoden, kan jeg få dette tilbake eller er dette scam?

Risposta di GameKeys.no
Bestilte for en time siden.
Bestilte for en time siden.. Fortsatt ikke fått noe nøkkel.

Lang tid å installere
Det fungerte helt bra å laste det ned fra origin, men når den skulle lasta ned sims tok det kjempe lang tid, 10 minutter siden har enda ikke flyttet deg fra 0%
Bestilte key som var på "lager"
Bestilte key som var på "lager", men fikk ordre "under behandling". Fikk ikke beskjed om hvorfor... Tok over en dag for plutselig at ordre ble kanselert uten no grunn/info om hvorfor... Pengene kom tilbake til konto heldigvis.

Super
Super! Var litt skeptisk, Men det var uten grunn. Fikk nøkkel og alt. Inge problemer, kan starkt anbefale!
Svindel hold dere unna
Svindel hold dere unna! Betalt, men ikke fått noe, kundeservice er ikke tilgjengelig. :(

Sto at dere hadde varen
Sto at dere hadde varen. Så betalte jeg så fikk jeg beskjed etter jeg kjøpte den at dere ikke har den allikevel. Fikk refundert men tar noen dager.

Risposta di GameKeys.no
NÅR JEG PRØVER Å GÅ INN PÅ SPILLET SÅ…
NÅR JEG PRØVER Å GÅ INN PÅ SPILLET SÅ BLIR JEG KASTET UT