Valutata 5 stelle su 5

Ik heb nu ruim 2 jaar geleden een gamecomputer thuis, besteld bij Gamecomputers.nl Destijds goed geholpen met het samenstellen van de juiste specs, op basis van mijn wensen. Nu, 2 jaar later ee... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Twee identieke computers gekocht (1 voor mijn zoon) uit het wat hogere segment. Iets later bezorgd, maar van tevoren perfect telefonisch gecommuniceerd. De zelf samengestelde pc's zijn allemaal goed... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer overzichtelijke website, zeer concurrerend. Zelf afgehaald. Alle tijd genomen om mij te laten zien hoe de machine het deed. Bij het inpakken bleek er een plastic dopje los te liggen in de kast. H... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

10/10!

Top service! Echt kwaliteit voor de beste prijs! Goed contact met klant en ook zeker goede kwaliteit! Prijs zeker waard. 10/10, ga zo door!

20 ottobre 2021
Valutata 5 stelle su 5

Gewoon een zeer goed bedrijf!

Ik heb hier in 2012 mijn eerste pc gekocht en recentelijk (augustus 2021) weer een nieuwe pc bij Gamecomputers.nl gekocht. Wat opvalt is de uitstekende service die er verleend wordt en de goede garantievoorwaarden. Het personeel is uitermate vriendelijk en denkt mee.

Wat ook opvalt is dat de kabels zeer goed weggewerkt worden, het geheel ziet er gewoon strak uit. De airflow is daardoor optimaal en de pc is fluisterstil.

Mijn volgende pc zal zeer waarschijnlijk ook weer hier gekocht worden.

24 agosto 2021

Cerebro Budget besteld,

Cerebro Budget besteld,

Bij GameComputers zoals boven vermeld dus een Cerebro Budget besteld.
Bestel proces was simpel. Na wat upgrades te hebben toegevoegd, gewoon naar de volgende stap.
Er werd overigens duidelijk aangegeven dat de normale levertijden, wegens Corona, helaas niet konden worden aangehouden. Dit werd 2 weken. Nog te overzien wat mij betreft.
De pc zou op een maandag geleverd worden. Echter kreeg ik op vrijdag een telefoontje of het heel bezwaarlijk zou zijn als de PC één dag later zou komen. Men zat te wachten op een levering met daarin o.a. mijn beoogde moederbord. Ok, kan gebeuren, geen probleem.
Weer wat later kreeg ik nogmaals een telefoontje.. De ATX kast uit mijn bestelling was ook niet voorradig.. Ze wilden deze upgraden naar een versie daarboven. Of ik daar ok mee was.. Tuurlijk. Bedankt voor het geboden alternatief!

Dinsdag, de PC komt aan. Vol verwachting sluit ik alles aan. Schakel de PC aan... PC begint netjes te snorren, maar verder.. Nada?!? Geen beeld?!?
Verder kon ik de PC ook niet meer uitzetten met de powerknop aan de voorzijde.. Dan maar een harde reset. Power er af. Kabels gecheckt op andere systemen, daar werkt het. Beeldschermen aan een ander systeem gekoppeld.. Werkt ook. Nogmaals aansluiten en dubbelchecken, nog steeds geen beeld. PC lijkt gewoon te starten, alle fans draaien, inclusief die van de CPU en de GPU, maar geen beeld.
Helpdesk maar gebeld om tien voor vijf.. Werd meteen vriendelijk te woord gestaan. Verhaal uitgelegd en er werd meteen goed gericht gezocht naar mogelijke oorzaken. Na een tiental minuten de conclusie moeten trekken dat het systeem, mogelijk transport schade had. Mogelijk was de CPU iets of wat losgekomen van zijn aansluiting.
Men kon de PC een dag later gratis op laten halen, vervolgens nakijken en weer terug sturen naar mij. Echter, dan zou ik de PC wel een paar dagen kwijt zijn. Zelf langskomen was ook een optie, maar dat is een uur rijden voor mij. Ik koos voor het laatste, omdat ik nu toch wel zsm met de PC aan de gang wilde.
De volgende dag in de middag naar Ede gereden. Ik werd meteen geholpen. De jongens van assemblage/TD hebben de PC grondig nagelopen en geconcludeerd dat het inderdaad de seating van de CPU was, die niet helemaal meer lekker zat. Vervolgens nog een stresstest voor de CPU gedaan en klaar. Binnen een uur was ik weer onderweg terug.
Thuis alles weer aangesloten en meteen getest. Draait als een zonnetje!
Helpdesk nog even gebeld en bedankt en vervolgens kreeg ik nog ter compensatie voor het zelf rijden een mooie Corsair muismat opgestuurd.

Top service en bedankt voor het meedenken!

18 giugno 2021

Uitstekend Service

Corsair Game Computer besteld voor gamende kind, zelf weet ik weinig over PCs, dus toen het na de eerste uur vast liep was ik heel blij dat de service van Game Computers boven verwachting goed is. Vriendelijk en geduldig geholpen via de telefoon (dankjewel Niel), computer meteen opgehaald, kon ik zelfs mijn bestelling aanpassen - het opstart fout lag aan de SSD (kan gebeuren) snel opgelost en terug gestuurd. Kind blij, en ik ook heel blij dat ik bij Game Computers heb besteld. Goede, menselijke service (niet te onderschatten als iets niet goed werkt), perfect voor iemand die niet thuis is met PC's.

6 maggio 2021

Axon extreme

Order nr 202163639
Heb de axon extreme vandaag binnen gekregen.
Top gemaakt zeer goede kabelmanagement en zeer goede bouw.
Ik had deze kwaliteit niet verwacht alles aangesloten en alle drivers geinstaleerd en ook de laatste bios update en bios instellingen waren ook zeer goed gedaan.

Ik heb er zeld een ssd bijgevoegd van mijn oude pc na deze te hebben aangesloten werkte hij niet.
Ik heb ze gebeld en probeerden verschillende antwoorden te zoeken en het heeft super geholpen en ook heel erg snel. Top build en top klantenservice.

Daarom 5/5

2 aprile 2021
Valutata 5 stelle su 5

Alles is naar verwachting, perfect!

Na lang zoeken heb ik toch gekozen voor Gamecomputers.nl. Vriendelijk personeel en je wordt snel geholpen. Daarnaast word je goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Mijn PC is helemaal naar verwachting, echt perfect. Zeker een aanrader!

8 marzo 2021
Valutata 5 stelle su 5

Gewoon 1 woord... Fantastisch!!!

Na een lange tijd gebruik gemaakt te hebben van mijn oude pc was het tijd voor een nieuwe. Ik ben verschillende sites tegengekomen en ik had nog steeds mijn twijfels. Totdat ik GameComputers.nl tegenkwam! Ik stelde mijn eigen pc op, en vroeg om hulp wanneer ik dat nodig had. Elke keer als ik een vraag had, werd het diezelfde dag weer beantwoord en was ik klaar om mijn pc te bestellen!
Ik werd netjes op de hoogte gehouden over de levering, en zelfs de dag voordat de pc aankwam een telefoontje gekregen met het bericht dat ie onderweg is!
De pc werd keurig netjes bezorgd en ik was er klaar voor om het gelijk te gebruiken!

Ik ben zeer tevreden met de werknemers die mij hebben geholpen met het opstellen en bezorgen van de pc! Jullie zijn echt toppers!

Ik zou het zeer aanraden om hier nog een keer te bestellen :)

8 febbraio 2021
Valutata 5 stelle su 5

Zeer betrouwbaar met geweldige service!

Twee hele mooie systemen laten bouwen in een zeer drukke periode rondom de feestdagen.

Vanaf de bestelling tot het afhalen zijn wij uitstekend per mail als telefonisch op de hoogte gehouden wat de status was van de order.

De specialisten van Gamecomputers hebben ons zeer goed geadviseerd waardoor wij het vertrouwen hadden om een upgrade te laten doen op onze systemen.

Wij zullen in de toekomst zeker terug komen!

9 gennaio 2021

Zeer tevreden met Gamecomputers,nl

Zeer tevreden met mijn Epical x299 .Direct telefonisch contact. Klein onderdeeltje was defect vlg dag lag nieuw exemplaar in de bus. Denken mee met de configuratie.Ik had duurdere videokaart besteld ,stelde een betere en een €100,-goedkopere voor.Ook de 4 jaar garantie vind ik een pro.
Tj.de Jong

8 gennaio 2021

Erg goede klantenservice

Laatst een pc besteld bij deze zaak, klein probleem met de voeding (coil whine). Dit kan natuurlijk gebeuren! Toen ik contact met ze op nam om de voeding te ruilen deden ze geen moment moeilijk en waren erg behulpzaam. Ik mocht zelfs mijn rtx 2070 omruilen voor een 3060ti die dezer tijd super moeilijk te krijgen is (inclusief de meerprijs natuurlijk). Super blij met de service en een echte aanrader!

11 dicembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Goede service, langzaame terugbetaling.

Game pc besteld kwam met redelijk wat problemen, ze wouden hem fixen maar ik had er geen zin meer in en beetje spijt van de aankoop en heb de computer terug gebracht en wou mijn geld terug; duurde even maar voor de rest goede service en aardige werknemers die je blij proberen te maken.

4 novembre 2020

Snel antwoord 9
Snelle levering 8

3 novembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Top service een zeer goed en net bedrijf

Laats een pc samengesteld bij gamecomputers ben enorm tevreden gewoon weg super service vragen en hulp is super geen vraag is te gek en ben zelf super goed geholpen door sebastiaan en jeffry top classe mannen ga zo door ik raad deze website zeker aan :)

Plus punten zie je hieronder.

Klant gericht 10
Snel antwoord 10
Snelle levering 10

15 ottobre 2020

Zeer blij met nieuwe pc

Nieuw systeem gekocht t.w.v. 2000 euro.
Windows was al voorgeinstalleerd waardoor ik alleen een goedkope key hoefde aan te schaffen. Ook ondersteunende software was al vooraf geïnstalleerd.
Gratis muis.
Vele jaren garantie.
En hij draait als een zonnetje!!!!
Helemaal blij met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!!

10 agosto 2020
Valutata 5 stelle su 5

altijd bereikbaar voor al je problemen met je pc

Stel je leest deze review om te kijken of dit bedrijf betrouwbaar is en je zeker van je zaak wil zijn. zoek dan niet verder!!

1 week geleden had ik contact gehad van de medewerkers die mij via de telefoon te woord stonden ze hielpen me erg goed ze gaven goed advies en gingen zeker niet voor het duurste. ze denken erg goed met je mee. Toen ik de pc had besteld had ik een memo ingevuld op er een foto kon worden gemaakt van de pc als ie klaar was en dat die foto per mail werd opgestuurd. De medewerker had een foto gemaakt maar helaas niet opgestuurd(niet dat een ramp is) toen ik na 1 week wachten zoals afgesproken de pc binnen kreeg,was ie van binnen goed verpakt er kon echt niks mis mee gaan aleen er was toen een klein dingetje de voeding kabel was er helaas niet bij.Toen ik erover belde waren ze erg teleur gesteld en hebben ze de voeding kabel met post nl spoed laten bezorgen ik had hem de volgende dag voor 10 uur binnen.

zelf ben ik iemand die alles goed wil en dat ik direct kan spelen. toen ik de pc aansloot opstartte deed alles het super goed geen gebreken. Er was alleen 1 ding.ik voelde men hand trillen en men tafel als ik de pc aan zette na gebeld te hebben zijn we uit gekomen het bleek mijn kunststof tafel te zijn die erg gevoelig is tijdens het bellen werd ik erg goed geholpen en weer was de service gewoon top erg aardig en ze helpen je dus met van alles nu ik de pc goed heb staan rund ie geweldig en ga ik een mooie game periode tegemoet

Bedankt game computers jullie zijn toppers

Mvg.Jaim De Vries

SSD 500GB
HDD 4TB
850Watt - Seasonic Focus Plus

Ik heb mijn Computer nu sinds 14/05/19
ongeveer Zes of Zeven maanden later na de aankoop van mijn Pc klein probleempje met het RAM geheugen en de SSD maar werd heel goed verholpen en werkt sinds dien weer top, Grappig genoeg vandaag nog even langs geweest om de GPU even te laten na kijken want hij werd erg warm, Thermal paste was vervangen en nu loopt de GPU weer een stuk koeler. was heel snel en goed opgelost. het werkt dan ook weer top en als er weer wat is dan word het snel en goed opgelost, heb zelfs nog even met Mark zelf een praatje gemaakt over de pc en over wat vragen die ik had, ze nemen goed de tijd om met je te praten en je te informeren.

Mocht je een PC nodig hebben dan zou ik het zeker weten hier kopen.

Iedereen die ik dusver heb gesproken over de Telefoon en bij het bedrijf zelf kan ik niks anders dan positief over zijn, dat geld ook voor de computer en de service.

17 luglio 2020
Valutata 5 stelle su 5

Heb de PC nu een week in bezit. Bevalt uitstekend. Samenstellen via de site ging erg makkelijk, goed op de hoogte gehouden van de status. 1 onderdeel was uit voorraad, maar goede alternatieven aangeboden gekregen.
Heel tevreden over de geleverde service en de computer.

1 luglio 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più