Super fin lampe som lyser min datters værelse op med den flotteste nattehimmel. Lampen har mange indstillinger, som nemt styres med den medfølgende fjernbetjening. Min datter kan have svært ved at f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nice for everyone! where it created a great atmosphere. An amazing number of functionaries, so good for everyone! Clearly recommended
L'azienda ha risposto
Fremragende gadget til enhver fest! Vi brugte den til nytår, hvor den skabte en fed stemning. Overraskende mange funktioner, som gør at den passer til alle mulige begivenheder! Klar anbefaling!
L'azienda ha risposto
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Hyggelig lampe og møg god kundeservice! Kan kun anbefale.
Købte i januar en lampe fra galaxylight til vores søn, som natlampe. Den gik desværre i stykker kun 6 mdr efter. Da jeg skrev til kundeservice var de kanon hurtige til at svare og sende en ny til os, uden nogle problemer! Vi modtog den 4 dage efter jeg havde skrevet til dem👍🏼 Tak!

Risposta di Casoola
Jeg har købt to lamper som begge har været defekte og jeg kan stadig ikke få pengene retur men har fået tilsendt endnu en lampe..

Risposta di Casoola
Hurtig levering af pakke. Instruktionspapir kun på engelsk. Jeg købte 2 for 1 - den ene æske havde været åben og havde et tryk i æsken. Fjernbetjeningen virker meget skrøbelig.
Rigtig god service - modtog defekt lampe og fik den ombyttet uden problemer:-)

Risposta di Casoola
Selv om der var sket en fejl mht afsendelsen af min ordre må jeg sige at det er blevet fikset til stor tilfredsstillelse - en særlig rak til Marcus for hjælpen 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Risposta di Casoola
Selvom der blev advaret om lang leveringstid, så blev det leveret indenfor få dage.
Dog manglede der en vare i pakken, under 24 timet efter jeg skrev det til kundeservice, var den vare på vej.
Selvom lightprojektor virker let og tynd i det, så virker de super!

Risposta di Casoola
Ekstrem hurtig leverance af et super smart produkt i høj kvalitet til en forbavsende lav pris

Risposta di Casoola
Hjemmeside nem at finde ud af og hurtig levering

Risposta di Casoola
Jeg har modtaget så god service hos Galaxy Light. Jeg har bestilt to stk, den ene forsvandt desværre under transport, men det har firmaet håndteret meget professionelt. Den anden, jeg bestilte, kom frem dagen efter og er bare så fin!
Den lever op til alle forventningerne og mine to børn elsker den!
Kæmpe anbefaling her fra.

Risposta di Casoola
Jeg synes hjemmesiden var lige til. Nem, overskuelig og godt overblik. Jeg fik varen rigtig hurtig efter bestilling. Varen var pakket godt ind, så alt var intakt da jeg modtog den. Jeg har allerede anbefalet siden til andre. Jeg er en meget tilfreds kunde.

Risposta di Casoola
Troede at Galaxy Light ville lyse hele rummet op, men det er kun lidt af loftet som bliver lyst op 😞

Risposta di Casoola
Vi købte en stjenhimmel-lampe. Ordren blev afsendt med det samme, desværre med en lille fejl. Jeg kontaktede dem via mail, fik svar meget kort tid efter og vi har modtaget en ny lampe. Stor ros til jer - god service!

Risposta di Casoola
Købte en LED strip og har sat den bag mit tv. Fungere super fedt når man ser film eller gamer, da lyset både kan tilpasses til lyden og til billedet på tv'et.

Risposta di Casoola
God oplevelse. Den lampe jeg har bestilt var desværre ikke i overensstemmelse med den jeg troede jeg havde købt (reklamer på diverse sociale medier). Og længere leveringstid end jeg havde forventet. Kundeservice svarer dog super hurtigt og vi har sammen fundet frem til en løsning. Meget imødekommende og løsningsorienteret kundeservice bag Galaxy Light.
Tak til Marcus for god service 🙏🏼

Risposta di Casoola
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.