Stun zaklamp werkte perfect. Bezorging allemaal netjes verlopen, helaas al weer weg moeten doen aangezien het in Nederland verboden schijnt te zijn. Jammer een vrouw mag zich niet beschermen en ver... Leggi di più
Betere communicatie, Beter aangeven dat alles uit China moet komen. Het is gewoon een soort van dropshipping site, niet meer niet minder. Ondanks dat het een .nl site is zul je moeten retourne... Leggi di più
Redelijk snelle levering en ik werd goed geïnformeerd over de voortgang van de zending. Hoopte alleen dat de houder kantelbaar was maar kan hem prima gebruiken. Iets meer info erbij zou prettiger zijn... Leggi di più
mijn eerste bestelling was niet aangekomen. Na wat heen en weer mailen en controles is er. ondanks dat ik niets kon aantonen, aangeboden het artikel opnieuw te leveren .Dat geeft vertrouwen er nog ee... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Prima service
Goed product,levering was niet compleet maar dit werd snel opgelost en ontbrekende artikelen reeds in mijn bezit. Zonder extra kosten.
Prima service 👍
af en toe leuke dingen
Bijzonder slecht
Bijzonder slecht.
Koop hier niet! Slecht bedrijf, geen fatsoenlijke service en producten waardeloos.
Het gekochte kwam veel te laat aan (pas nadat ik mails gezonden had) en was vervolgens kapot en werkte niet.
Mail gezonden met antwoord dat ik mijn geld terug kon krijgen als het artikel terug gezonden werd - naar CHINA!!! Verzendkosten uiteraard voor mijn eigen rekening. Als 'tegemoetkoming' biedt men mij aan 25% van het aankoopbedrag te betalen - maar of dat nog ooit komt!?!?!?!
Wees wijs, koop hier niet!!!!
Stiptheid en vriendelijk personeel
Stiptheid en vriendelijk personeel van leveringsdienst.
Snel korect goed
telefoonhouder komt uit china
telefoonhouder komt uit china , duurde heel lang en kwam als onderdelen uit de verpakking de kogeltjes vlogen in het rond , ze boden mij 20 procent van de aankoop prijs terug , heb gezegd dat ze dat op een bepaalde plek mogen stoppen
Goed producten en en bestelling op tijd…
Goed producten en en bestelling op tijd geleverd
De handgreep bescherming is niet voor…
De handgreep bescherming is niet voor mijn type auto is voor een ander type! Ook de silicone deurvergrendeling is niet voor mijn type auto BMW ix1 2026 is echt waardeloos van jullie. En terugsturen geeft voor mij een hoop rompslomp en tijd. Ben zeker heel ontevreden!
Zaklamp
Zeer tevreden met het product en de levering bedankt en tot ziens
mooi product erg handig
Ziet er goed en doet wat het moet doen
Heeft wel lang geduurd maar ik begrijp…
Heeft wel lang geduurd maar ik begrijp het wel dat de bestelling helemaal van uit China moet komen
Had alle sterren gekregen als…..
Had alle sterren gekregen als de levering wat sneller was geweest. Wat voor mijn onduidelijk was, of het een stuks was of een set van twee.
Had achteraf graag twee gehad en had daar ook wel voor willen betalen.
Gewoon geleverd waarvoor betaald is…
Gewoon geleverd waarvoor betaald is normaal word de klant bedankt.
Eenvoudig bestelproces en het artikel doet wat het moet doen
Het bestelproces was zeer eenvoudig. Levering duurde even, maar het artikel moest dan ook van ver komen.
Als de bewuste veiligheidsgordel niet wordt gebruikt, hoor ik hem niet meer tikken tegen de zijkant van de auto. Blij mee!