G-vloeren Gietvloeren Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Top service en super strak werk geleverd. Goede communicatie, kwamen afspraken netjes na en de vloer ligt er perfect in. Werken netjes en denken goed mee. Zeker een aanrader als je kwaliteit zoekt!

Valutata 3 stelle su 5

Echt de vloer is heel mooi geworden en daar zijn wij blij mee. Het contact van te voren en tijdens en de (eind oplevering die er niet was) waren wij wat teleurgesteld. Het hele contact ging over de sm... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

G-vloeren Heeft ons goed geadviseerd met onze wensen Communicatie was helder en fijn verlopen. De werkzaamheden zijn netjes en op tijd uitvoert en volgens planning Wij zijn dik te vrede m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fijne samenwerking met G-Vloeren, ze wisten mij precies te adviseren en dankzij hun vakkundige kennis ben ik super blij met het eindresultaat! Waanzinnig bedankt Kan het iedereen aanraden die van... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali da pavimentazione

Scritti dall'azienda

G-vloeren is de specialist op het gebied van naadloze vloeren voor woning en bedrijf met meer dan 35+ jaar ervaring in huis. Met een groot gietvloer assortiment bieden we onze klanten maatwerk wat uitermate geschikt is voor de betreffende toepassing. Denk hierbij aan woningen, kantoren, winkels, fabrieken, werkplaatsen, magazijnen, etc. G-vloeren levert vrijwel alle naadloze vloeren zoals gietvloeren van polyurethaan of epoxy, woonbeton, epoxyvloeren, vloercoatings, ESD vloeren, troffelvloeren, grindvloeren, betonvloeren, cementgebonden gietvloeren, Lavasteen gietvloeren, Beton Cire, Microcement, Beal Mortex, Pandomo, San Marco en nog veel meer. Neem gerust contact met ons op en laat u inspireren door onze prachtige collectie en technische vloeradviseurs.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

38 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fijne mensen

Fijne mensen. Goed advies vooraf en geen verassingen achteraf. Wij zijn heel tevreden!

3 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Super gelukkig met m’n vloer

Ik heb nog nooit zo,n mooie vloer gehad. Ontzettend blij mee. Ik vond het best spannend omdat het toch om veel geld gaat maar het is nog mooier geworden dan ik had gedacht. Het is me allemaal heel duidelijk en eerlijk uitgelegd. Dus ik ben een mega super tevreden klant.

18 aprile 2025

Duidelijk en eerlijk

Wij zijn erg tevreden over de gietvloeren legger. Hij gaf duidelijk en eerlijk advies, dacht goed met ons mee en kwam met praktische oplossingen zodat het binnen ons budget paste.

11 aprile 2025

G vloeren…

G vloeren gietvloeren,ervaren/vriendelijke mensen,ze verstaan hun vak heel goed.
echt een aanrader.

24 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

G-vloeren Heeft ons goed geadviseerd…

G-vloeren Heeft ons goed geadviseerd met onze wensen
Communicatie was helder en fijn verlopen.
De werkzaamheden zijn netjes en op tijd uitvoert en volgens planning
Wij zijn dik te vrede met onze gietvloer
Wij raden G-vloeren zeker aan
Een dikke 10

Vinkeveen

6 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Advies, communicatie, meedenken en service…top!

Dankzij de vakkundige expertise van G-vloeren hebben wij een prachtige vloer uit kunnen kiezen voor onze woning. G-vloeren heeft deze naar tevredenheid bij ons gelegd en zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Het advies, communicatie, meedenken en service…top!

20 dicembre 2023

Duidelijke en goed contact

Ik ben super goed geholpen door de mensen van dit bedrijf. Duidelijke informatie dat je meteen weet waar je aan toe bent. En na het eindresultaat was ik helemaal tevreden. Het ziet er echt perfect uit. Dankjulliewel wel g-vloeren!

17 ottobre 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più