Hej Alfons,
Tack för din feedback, även om vi självklart tycker det är tråkigt att du känner dig missnöjd.
Vi vill börja med att understryka att samtliga bilar vi säljer genomgår service enligt avtal och dokumenteras – i detta fall digitalt, då din Audi är utrustad med digital servicebok. Vi beklagar att du fått annan information från din mekaniker, men det hade varit värdefullt om du kontaktat oss direkt innan du drog den slutsatsen. Vi hade då kunnat visa dig dokumentationen och klargöra detta på ett tydligt sätt.
Gällande motoroljan är det normalt att den mörknar efter en tids körning, särskilt efter 5000 km, vilket inte per automatik betyder att den inte är bytt. Oljans färg påverkas av flera faktorer – motorns skick, körstil och typ av körning. Du får gärna bekräfta detta med Audi. Om det ändå fanns anledning till oro, hade vi gärna inspekterat bilen och oljan tillsammans med dig.
Vi står för det arbete vi gör, och vi uppskattar alltid om våra kunder vänder sig direkt till oss vid frågor eller funderingar – så kan vi lösa eventuella missförstånd på bästa sätt, precis som efter första veckan då din mekaniker påstod att din Audi inte hade digital servicebok, vilket var fel.
FZcperformance