Trevliga försäljare att diskutera med. Här köpt mkt av er genom åren. Trevliga saker. Bra att man kan Betala /månad ,likaså man kan själv bestämma mer summa att betala av på. Här en önskan av en kyr... Leggi di più

Bra kvalitet och vacker design. Litet udda design som jag tycker är kul. Bellas små runda djupa tallrikar använder vi varje dag. "Behöver inga andra." Dom är lättdiskade, behöver nästan bara sköl... Leggi di più

1. Negozio di porcellane
  2. Negozio di articoli per il rinnovamento della casa

Fyrklövern är ett av Nordens ledande varumärken inom dukning och högkvalitativa produkter till det dukade bordet. Skandinavisk design och serviser av hög kvalitet har sedan uppstarten 1974 varit synonymt med Fyrklöverns varumärke. Vi säljer endast direkt till dig som kund utan mellanhänder och kan därför alltid garantera bästa möjliga kvalitet, service och pris. Du beställer enkelt direkt via vår hemsida eller genom våra produktspecialister på telefon. Våra exklusiva kvalitetsserviser och produkter i tidlös skandinavisk design är resultatet av många unika och framgångsrika samarbeten med skandinaviens mest välkända och omtyckta designers, formgivare och varumärken. Nedan kan du läsa mer om några av våra olika samarbeten.

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Vi købte Åsas Jul og er yderst…

Vi købte Åsas Jul og er yderst tilfredse, varerne kom hurtigt og uden problemer begge gange, dog ville vi ønske der var mere til stellet, såsom fade i forskellige størrelser, salt/peber kaffekopper og kander med mere, så der var lidt og samle på. Håber det måske kommer ud i fremtiden

14 dicembre 2025

Risposta di Fyrklövern

Tusen takk for din hyggelige vurdering av Åsas Tomtejul. Den er helt ny for i år, så vi håper også at det kommer mer tilbehør etter hvert. Vi holder deg oppdatert via e-post, eller så er du hjertelig velkommen til å ringe oss til høsten. Mvh Fyrklövern

Føler mig snydt...

Købte Nordic Dawn tallerkensæt 12 dele, Bark, 4 pers (12.12) til min datter, i julegave. Vi aftalte at hvis jeg købte det som gave skulle jeg købe dobbelt op som hun så selv ville betale, da det var sat ned fra 1788 til 1251,-, (så man skulle nok være hurtig). Hun fik et sæt juleaften (i går) og skal så betale mig 1.251 for det ekstra, men studser over, at det i dag (dage efter jule aften) er sat yderligere ned og koster nu 1.126,-. Det trick, kostede så os 250,- mere end dagens pris. Det tog lige toppen af julehumøret, så 3 stjerner er i overkanten fra mig.

25 dicembre 2025

Risposta di Fyrklövern

Nordic Dawn er et utrolig populært servise, så det er et veldig godt valg. Vi har hatt et julesalg, og da justeres prisen på det som er igjen på lager. Det er selvsagt en sjanse å ta ved å vente med å bestille, da vi alltid tar forbehold om at det kan bli utsolgt. Vi håper datteren din er kjempefornøyd med serviset sitt. Mvh Fyrklövern

Sinnesjukt usel kundupplevelse

Jag beställde 12 tallrikar från Fyrklöverns hemsida, med hemleverans via PostNord.

På leveransdagen ringer ett stressat Budbee-bud och säger att han har en leverans från Budbee. Jag säger att vi inte väntar några viktiga Budbee-leveranser, och att om han är stressad så kan han leverera produkten imorgon istället, så att han slipper överanstränga sig.

När vi lägger på så får jag ett SMS från PostNord om att leveransen från Fyrklövern inte kan levereras, och att paketet kommer att gå tillbaka till sorteringsterminalen. Leveransen går inte heller att boka om utan att först ringa in.

Jag mailar då Fyrklövern och förklarar att PostNord har använt sig av Budbee för leverans och att vi inte fick den hemleverans som vi har beställt.

Fyrklövern svarar då:

"Som jag kan se har du valt Postnord och hemleverans när du gjorde beställningen."

Det var allt. Ingen förklaring, inget ursäktande, inga lösningsförslag och uppenbarligen ingen förståelse för vad som har hänt.

Jag ber då Fyrklövern att läsa mitt mail igen där jag förklarar vad som har hänt, och som svar får jag då:

"Vi använder inte Budbee som leverantör. kontakta Postnord angående din leverans."

Åter igen, noll förståelse för både ärendet och ingen som helst vilja att hjälpa till.

Jag förklarar då igen vad som har hänt, och får då svaret:

"Det är inget som vi har någon uppgift om, vi har ett avtal med Post nord inte Budbee .Vänligen kontakta Post nord angående din leverans."

Eftersom Fyrklöverns kundtjänst inte verkar vara kapabla till att göra sitt jobb så ringer jag istället PostNord och sitter i EN TIMME bakom en 140 personer lång telefonkö.

När jag väl kommer fram så bekräftar PostNord att de har använt sig av Budbee, och bokar in ett nytt leveransförsök.

Nästa dag får jag mina tallrikar. Eller ja, 8 tallrikar av de 12 jag beställde. Resten har Fyrklövern glömt att skicka.

Snyggt jobbat Fyrklövern. Första gången jag handlar av er, och gissningsvis sista gången jag handlar av er.

9 dicembre 2025

Risposta di Fyrklövern

Tack för din feedback. Vi kontaktade också Postnord och ifrågasatte leveransen av ditt paket. De medgav att de anlitat Budbee utan vår vetskap. Vi beklagar om du fått bristfällig information men detta var en överraskning för oss också. Bra att det löste sig till slut och att tallrikarna kom fram. Vi önskar dig mycket glädje med dem. Mvh Fyrklövern

Falsche Lieferung u. falsche Rechnung

Erste und letzte Bestellung bei diesem Online Shop. Erst wurde die Ware an eine völlig andere Anschrift geliefert . Als Entschädigung für die Unanahmlichkeiten sollte mir eine neue Rechnung mit einer verringerten rechnungssumme bei Klarna eingestellt werden. Dies wurde trotz mehrfache Emails nicht gemacht. Klarna bestand nach Rücksprache mit ihrem Unternehmen weiter auf Bezahlung der ursprünglichen Rechnungssumme.
Ihrer Zusage über Rechnungsminderung fand leider nacht statt.

15 settembre 2025

Risposta di Fyrklövern

Vielen Dank für Ihr Feedback. Wir bedauern den Vorfall sehr und hoffen, dass sich inzwischen alles geklärt hat. Unser Ziel ist es immer, dass Sie als Kunde zufrieden sind. Wir beauftragen DHL mit der Zustellung unserer Pakete, aber leider können dabei manchmal Fehler passieren, was uns natürlich sehr leidtut. Sollte die Angelegenheit noch nicht geklärt sein, darf ich Sie bitten, eine E-Mail an unseren Kundendienst zu schreiben, damit die Kollegen den Fall prüfen können: kundendienst@fyrklovern.com. Vielen Dank im Voraus.

De svare aldrig på mail/Klage

Købte 6 Peter Plys krus til julegave min datter i julegave. Skrev til dem efter jul da der var fejl på en af krusen. De svarede ikke jeg ringede og fik besked på de havde travlt de skulle nok skrive og det skulle foregå over mail.
Nu skiver vi marts og jeg har stadig intet hørt. De må godt nok have travl så😖

Nu har de skrevet og undskyldt manglende svar, og jeg får derfor en ny kop. Tak

24 dicembre 2024

Risposta di Fyrklövern

Beklager, at det tog et stykke tid for os at svare. Jeg ved ikke, hvad der er sket, men det er selvfølgelig ikke ok!
Men nu forstår jeg, at alt er løst, og at du har fået et nyt krus. Det er dejligt at høre, det er jeg glad for. Jeg håber, at din datter er meget glad for sine dejlige Winnie the Pooh-krus.
Jeg ønsker dig en dejlig dag, med venlig hilsen Fyrklövern

Schön, qualitativ und einzigartig

Schnelle Lieferung, super freundlicher Service und eine tolle Qualität. Ich liebe meine neuen Teller!

22 febbraio 2025

Risposta di Fyrklövern

Vielen Dank für Ihre nette Rezension und wir freuen uns sehr, dass Sie mit Ihren Tellern und dem Service von Fyrklövern zufrieden sind. 🍀

Schnelle Lieferung, gut verpackt

Schnelle Lieferung, Qualität wie erwartet, alles (Geschirr) gut gepolstert verpackt. Vielleicht haben sie aus den schlechten Bewertungen gelernt. Ich kann nur Positives erwähnen.

7 febbraio 2025

Risposta di Fyrklövern

Vielen Dank für Ihre positive Rezension.
Unser Ziel ist es, dass alle zufrieden und glücklich mit ihren Lieferungen von Fyrklövern sind.

Fina produkter men katastrofdålig kundservice

Produkterna är superfina och så länge man inte behöver reklamera något så funkar sidan toppen!

Men, de på kundservicen verkar inte ha koll alls. Gjorde en reklamation och fick ett nytt sett, då va jag tvungen att lägga en ny order med faktura för att slippa göra några transaktioner. När jag efter att fått ett extra sett och behövt åka och lämna tillbaka det så kommer ytterligare ett, jag behöver alltså åka en extra resa med bil för att skicka tillbaka något jag inte beställt. Sen så får jag en återbetalning på mitt kreditkort och en på kundservice ringer och bara "Har inte du märkt att du fått in lite extra pengar på ditt konto", nej klart jag inte har eftersom jag använt ett kreditkort... och jag kollar ju bara efter att fakturan makuleras då hela anledningen jag skulle lägga order via faktura va att jag skulle slippa göra ytterligare transaktioner. Men nä då får jag en återbetalning istället för att de bara makulerar fakturan. Får ingen förståelse och de verkar inte alls förstå hur ett kreditkort funkar och att jag inte då har just de pengarna tillgängliga för att betala fakturan utan de säger bara "betala fakturan". Riktigt dåligt hanterat och de erbjuder inte ens någon form av kompensation för allt trassel de skapat eller de faktum att jag fick åka en extra sväng för att lämna tillbaka något jag inte beställ.

4 febbraio 2025

Risposta di Fyrklövern

Hej Viktoria, så roligt att du tycker om våra produkter, det glädjer oss.
Ledsen om det blivit extra besvär för dig men vi måste återbetala dig på samma sätt som du betalt och i detta fall på ditt kreditkort.
Du får gärna maila mig:

kundsupport@fyrklovern.se
så kan jag ge dig en kompensation på din nästa beställning. Det är viktigt för oss att du är nöjd.
Önskar dig en fortsatt fin dag / mvh Caroline

Øv øv øv..

Øv øv.. startede med at samle på deres deres julestel Nissernes jul for omkring 4/5 år siden.. men nu har de fjernet nærmest alt fra det sortiment, så nu kan man kun få tallerkner og fade og sådan. Men ingen opdatering på at tingene ville udgå..
Jeg har en stor brochure som viser alt man kan få i det stel som fx salt og peber sæt, sovseskål, lysestager osv, men nej det kan man åbenbart ikke få alligevel…
Det er desværre mega øv! Og ville ønske man havde fundet et andet stel at starte på i stedet! Så man ikke ender med at stå med et halvt stel… :((

24 dicembre 2024

Risposta di Fyrklövern

Hej, jeg er ked af, at du ikke er tilfreds, og vi undskylder for hændelsen. Jeg vil gerne forklare, hvad der skete. Desværre er vores leverandør, som laver Nissernes Jul, gået konkurs! Det er vi meget kede af, og vi forsøger nu at finde en ny leverandør, der kan hjælpe os. Vores mål er at kunne tilbyde det grundlæggende udvalg af tjenester igen i efteråret 2025. Vi vil holde jer opdateret via hjemmesiden, så bliv endelig ved med at maile der i løbet af efteråret.
Vi håber, at du kan tilgive hændelsen og kan stole på os igen, nu hvor du kender årsagen.
Med venlig hilsen Fyrklövern

Rigtig fine vare

Rigtig fine vare.
Min pakke ankom hurtigt og var pakket godt og forsvarligt ind. Jeg er meget glad og tilfreds 🤩

26 dicembre 2024

Risposta di Fyrklövern

Tak for din fine vurdering! Vi er glade for, at du er tilfreds med både vores produkter og vores service. 🍀

Fremragende service

Fremragende service! Virkelig søde og hjælpsomme udover det normale.

16 dicembre 2024

Risposta di Fyrklövern

Mange tak for din fine vurdering! Vi er glade for at høre, at du er så tilfreds med vores service her på Fyrklövern.🍀

Utrolig dårlig kundeservice

Utrolig dårlig kundeservice. Man får ikke svar på mail man sender. Får heller ikke svar på chatten.

Varer som ikke produseres bør virkelig ikke stå som midlertidig tomt for.

25 novembre 2024

Risposta di Fyrklövern

Hei og takk for tilbakemeldingen din.
Jeg beklager at chatten ikke fungerer. Vi har hatt problemer med det fra tid til annen.
Du kan alltid nå oss på
E-post:
kundeservice@fyrklovern.no
Vennligst sjekk spam-mappen din for å forsikre deg om at svaret vårt ikke har havnet der!
Vi har også telefontid mandag - fredag hvis det passer deg bedre.

Vi har endelig fjernet utsolgte produkter fra nettsiden vår, så hvis noe ikke kan bestilles, er det midlertidig utsolgt og vil komme senere.
Vi forstår at det har vært et irritasjonsmoment, og derfor har vi løst det nå.
Ønsker deg en fin dag / mvh Fyrklövern

Qualität sehr gut

Qualität sehr gut. Und der Kundenservice ist wirklich super

2 dicembre 2024

Risposta di Fyrklövern

Vielen Dank für Ihre nette Rezension und ich freue mich sehr, dass Sie mit unserem Service hier in Fyrklövern zufrieden sind. 🍀

Fyrklövern tar inte ansvar

Fyrklövern tar inte ansvar när betalning gått fel. Jag köpte 1 set hos dem, men 2 dragningar gjordes. Deras leverantör som har hand om betalningar verkar inte heller ta ansvar. Jag blir bara skickad fram och tillbaka mellan handels, fyrklövern och avarda. Känns inte seriöst. Jag kommer inte våga köpa nått mer från Fyrklövern.

23 ottobre 2024

Risposta di Fyrklövern

Hej, beklagar verkligen situationen som uppstått. Så ska det absolut inte vara. När det gäller faktura eller delbetalning så är det Avarda som är ansvarig och du som kund ger dem dina konto uppgifter vid återbetalning. Behöver du vår hjälp kan vi givetvis vara mellanhand. Är något fortfarande oklart ber jag dig ta kontakt med vår kundtjänst. Mvh Fyrklövern

Har köpt julklappar till mina tjejer i…

Har köpt julklappar till mina tjejer i flera år och dom blir lika överförtjust varje gång. Det är härligt att ge saker de önskat sej och se glädjen i deras ögon.
Otroligt trevligt och proffsigt bemötande av kvinnan på kundtjänst. Inget krångel och gör allt till det bästa. Tusen tack! Birgitta

4 novembre 2024

Risposta di Fyrklövern

Tack för ditt dina omdöme! Så roligt att höra att både du och dina tjejer gillar våra fina produkter. Ni är varmt välkomna tillbaka när det passar Er / mvh Fyrklövern

Kundeservice reagerer ikke!!!! Har 3766,30 kr i klemme.

Desværre har jeg oplevet følgende.

1 jeg har bestilt to store ordre fordi jeg desværre ikke modtog ofte bekræftelse og var usikker på, om den gik igennem. Nr to ordre til 3766.20 er bed en fejl sendt retur (nægtet modtaget) til Norge så efter en uge kan beg ikke få mine penge retur.

Har forsøgt via andre mails at kontakte kunde service uden held og jeg har ringet 4 gange idag uden de ringer tilbage - der er nemlig sendt billede af de returnere kasser, så man kan se de er uåbnede.

Men jeg får hverken svar eller penge retur heller ej på at jeg har modtaget en forkert tallerken på

Håber de trods alt vil svare mig heroes jeg har mange penge i klemme

1 ottobre 2024

Risposta di Fyrklövern

Hei, jeg beklager virkelig at det har vært så vanskelig å få tak i oss! Det skal absolutt ikke være slik.
Nedenfor kan du se åpningstidene våre, men du kan alltid sende oss en e-post. Siden det gjelder en refusjon, ber vi deg kontakte vår kundeservice slik at vi har riktig informasjon til deg. Vi ser frem til å høre fra deg.
Telefon: 67 20 63 50

E-post:
kundeservice@fyrklovern.no

Åpningstider:
Mandag - torsdag: 08:00 - 11:00, 13:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 11:00, 13:00 - 15:00

Med vennlig hilsen / Fyrklövern

Meine Erfahrung mit diesem Onlineshop…

Meine Erfahrung mit diesem Onlineshop war leider äußerst enttäuschend. Ich kann nur jedem davon abraten.

Mangelhafte Verpackung: Ich hatte Geschirr bestellt, und die Verpackung war absolut unzureichend. Es ist ein Wunder, dass die Ware überhaupt unbeschädigt bei mir angekommen ist.

Versandprobleme: Anstatt das Paket direkt zu mir zu liefern, wurde es ohne mein Wissen zu einem UPS-Abholort geschickt. Als ich den Kundenservice kontaktierte, wurde mir vorgeworfen, ich hätte diese Adresse ausgewählt. Ein Blick in meine Bestellung zeigte jedoch klar, dass meine eigene Adresse angegeben war. Jegliche Hilfe wurde mir verweigert, und ich wurde vollkommen im Stich gelassen. Zum Glück konnte ich das Problem letztlich direkt mit UPS klären.

Mangelhafte Kundenbetreuung: Der Kundenservice war nicht nur inkompetent, sondern auch unhöflich und schroff. Nach einer Bestellung von über 120 Euro hätte ich wirklich einen besseren Service erwartet.

Mittelmäßige Produktqualität: Die Qualität des Geschirrs ist bestenfalls durchschnittlich. Bei einem regulären Preis von über 300 Euro für 12 Teller wäre ich sehr enttäuscht gewesen, hätte ich den vollen Preis bezahlt. Zum Glück war es im Angebot, doch selbst das rechtfertigt die mangelhafte Qualität nicht.

Fazit: Nie wieder! Nicht nur wegen der mittelmäßigen Qualität, sondern vor allem wegen des schlechten und unhöflichen Kundenservice.

2 ottobre 2024

Risposta di Fyrklövern

Es tut mir leid, dass Sie eine schlechte Erfahrung mit Ihrer Lieferung gemacht haben. Es stimmt, dass Sie als Kunde bei der Bestellung entscheiden, ob Sie die Ware bei der Lieferstelle abholen oder sie sich nach Hause liefern lassen. Leider können wir das im Nachhinein bei DHL nicht mehr ändern. Ich bitte vielmals um Entschuldigung, wenn dies unangenehm ausgedrückt wurde. Das war nicht unsere Absicht.
Ich hoffe, dass Sie mit Ihren Tellern zufrieden sind und wünsche Ihnen viele glückliche Mahlzeiten mit Ihrem Geschirr.
Wenn wir Ihnen sonst noch helfen können, lassen Sie es uns bitte wissen.
Mit freundlichen Grüßen / Fyrklövern

Superbra bemötande och snabb leverans

Superbra bemötande av kundtjänst när jag hade en fråga. Snabb leverans och superfina produkter. Finns inget att klaga på, kommer garanterat att handla här igen!

26 settembre 2024

Risposta di Fyrklövern

Tack för ditt fina omdöme! Jätteroligt att du är nöjd och du är så varmt välkommen tillbaka / mvh Fyrklövern

Så dåligt bemötande från Kundservice!

Så dåligt bemötande från Kundservice!

Fick hem en produkt med en defekt som jag kunde leva med. Kändes dock inte superkul att betala så mycket pengar för en produkt med en defekt så jag skrev och kollade om de hade lust att göra ett litet prisavdrag. Förklarade att jag har 20 min promenad till bussen och ytterligare 10 min bussfärd för att komma till närmsta DHL-ombud så det är inte ”bara” att skicka tillbaka för mig. Svaret jag fick var: ”Tråkigt att du känner så.”

Kommer aldrig handla här mer.

16 settembre 2024

Hejsan!
Tack för din omdöme.
Vad tråkigt att läsa att du känner så. Du får jättegärna skicka ett nytt mejl till vårt kundtjänst så ska jag kolla upp det.
Mvh
Fyrklövern kundtjänst